Search

Sigurno sprovođenje postupaka javnih nabavki po novom zakonu

Specijal Javne nabavke

18 godina iskustva iz javnih nabavki – od prvog zakona iz 2002. do najnovijeg koji se primenjuje od 2020., dokaz je da znamo Vaše probleme i imamo kompletno rešenje za jednostavne, a zakonite javne nabavke i ukazuje na našu kvalifikovanost da Vam budemo sigurna podrška za praćenje i praktičnu primenu zakonske regulative. Shodno tome predstavljamo paket koji Vam obezbeđuje potpunu pravnu sigurnost i jednostavno sprovođenje postupaka javnih nabavki po važećem zakonu.

GLAVNE PREDNOSTI

 • Kompletna baza svih važećih propisa i posebno izdvojeni propisi koji regulišu postupak javnih nabavki. Nema lutanja u potrazi za informacijama koje su Vama konkretno potrebne, sve što Vam je bitno za sprovođenje postupka JN je posebno izdvojeno.
 • Komentari stručnjaka – Kroz program dobijate stručne radove i tumačenja stručnjaka koji se dugi niz godina bave javnim nabavkama kroz rad u Republičkoj komisiji, Upravi, odnosno Kancelariji za javne nabavke i drugim nadležnim organima. Biće Vam mnogo jasnije kako treba da postupate, izbegavate mogućnost grešaka i propusta, a naročito s obzirom da je novi zakon doneo brojne novine.
 • Preko 1.200 gotovih Modela i obrazaca – posebno izdvojeni modeli za postupak javnih nabavki usklađeni sa novim zakonom. Dostupna pravna akata olakšavaju Vam i pojednostavljuju pripremu dokumentacije, što ubrzava čitav postupak. Bez straha ih možete koristiti jer su uvek usklađeni sa svim izmenama zakona, za sprovođenje celokupnog postupka javne nabavke, podeljeni su prema fazi postupka.
 • Mišljenja, stavovi, uputstva nadležnih organa – stavovi Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, mišljenja i uputstva Uprave za javne nabavke, odnosno Kancelarije za javne nabavke i drugih nadležnih organa.
 • Odgovori na najčešće postavljana pitanja – Kada imate neko pitanje, nedoumicu kako da postupite u datoj situaciji i rokovi vas pritiskaju – odgovore na veliki broj pitanja koje su Vaše kolege već postavljale nađite u ovoj rubrici. Odgovore iskoristite za postupanje u istim ili sličnim situacijama.
 • Tumačenje i primena – Kada kliknete na član zakona dobijete: pomoć u tumačenju tog člana, gotove modele za primenu, i sudsku praksu koja se na njega odnosi. Pomislite samo koliko korisnog vremena dobijate. Povezanost akata Vam olakšava i ubrzava posao jer jednim klikom dobijate sve što Vam je potrebno za konkretnu primenu zakona.
 • Paket konsultacija – Vašim pitanjem će se pozabaviti tim koji je u proteklim godinama odgovorio na preko 10000 pitanja u vezi sa nedoumicama i specifičnim situacijama u sprovođenju postupka javnih nabavki, odgovor dobijate u najkraćem roku u pisanoj formi. Iskoristite naše znanje i u primeni novog zakona.
 • Sistem za automatsko obaveštavanje o svim novinama iz oblasti JN – Svakoga dana Vas čekaju nova obaveštenja o svim izmenama za propise koji su vama bitni, dok popijete prvu kafu informisaćete se o svemu bitnom što opcija Propisi Alarm prati za Vas, i potpuno sigurni možete da nastavite sa radom. Ako se brinete da neko ne zabrlja dok niste na poslu obaveštenja o izmenama možete dobijati i e mail-om i sms-om.
 • Skrećemo pažnju i Važna obaveštenja – Dobijate obaveštenja od najvećeg pravnog značaja.
 • Unapređeni sistem za brzu pretragu – dovoljno da ukucate koren reči pojma koji želite da nađete, što je jako korisno kada ne znamo konkretan naziv. – Dobijete rezultate koje se odnose na celokupnu bazu i lako odaberete naophodno.
 • „Bilten Javnih nabavki“ – Povremeno ćete dobijati štampano stručno izdanje „Bilten Javnih nabavki“, odnosno uvek kada postoje bitne novine za sprovođenje postupaka. Pročitaćete komentare eminentnih stručnjaka, informisati se o aktuelnim temama i novim mišljenjima Uprave, odnosno Kancelarije za javne nabavke, uz različite specijalne dodatke. Novi brojevi su posvećeni primeni novog zakona.
 • Svakodnevno ažuriranje – Ažuriranje sistema ne traži od Vas nikakvo angažovanje. Svakodnevno ćete pristupati ažurnom sistemu i biti potpuno sigurni u informacije koje su vam dostupne. Sistem se ažurira svakodnevno automatski i besplatno za sve vreme trajanja licence.
 • Jednostavno za korišćenje – Možda se pitate koliko je vremena potrebno da se savlada rad na programu – naši novi korisnici se uvek prijatno iznenade brzinom i lakoćom kojom se snađu u programu, već posle 15 minuta vam je jasno kako funkcioniše.

Da li su određene javne nabavke istovrsne?

Da li su određene javne nabavke istovrsne? Manje od 2 minuta je dovoljno da saznate odgovor na to pitanje. Pogledajte video! Ovo je samo jedan od primera pitanja na koje svakodnevno dajemo odgovore, iako se zakon primenjuje od 1. aprila 2013. godine. Do sada smo odgovorili na preko 10.000 pitanja korisnika. Novi Zakon o javnim nabavkama („Sl. glasnik RS“, br. 91/2019) donosi nove dileme i nova pitanja. Već 18 godina pružamo rešenja za uspešno sprovođenje postupka javnih nabavki. Od prvog zakona iz 2002. do najnovijeg iz 2019. Znamo Vaše probleme i pružamo kompletno rešenje za sprovođenje javnih nabavki po NOVOM zakonu. „Propis Soft – Specijal Javne nabavke“ predstavlja kompletno rešenje za jednostavne, a zakonite javne nabavke. Mi smo uz Vas smo pre, u toku i posle postupka, od pokretanja do izvršenja ugovora – kroz sve akte koje morate da donosite.

Najbitniji sadržaji i funkcije

Sveobuhvatna baza propisa

Kompletna baza svih važećih i nevažećih propisa i posebno izdvojeni Propisi koji regulišu postupak javnih nabavki – Zakon o javnim nabavkama i svi pravilnici, uputstva i drugi podzakonski akti koji propisuju postupanje u ovoj oblasti.

Propisi Alarm

Sistem za automatsko obaveštavanje o svim novinama iz oblasti JN obezbeđuje alarmiranje o novinama iz oblasti javnih nabavki. Sistem obaveštenja daje na naslovnoj strani programa a moguće je i automatsko dobijanje obaveštenja sms-om i e-mailom.

Službena mišljenja, stavovi, uputstva nadležnih organa

Službena mišljenja, stavovi, uputstva Uprave za javne nabavke, odnosno Kancelarije za javne nabavke, Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki i drugih nadležnih organa…

Modeli akata i obrasci

Pravni akti neophodni za sprovođenje postupka javne nabavke, po postupcima započetim po starom zakonu i modeli usklađeni sa novim zakonom , podeljeni prema vrsti i fazi postupka, počevši od odluka o pokretanju postupka, konkursne dokumentacije, oglasa, izveštaja, odluka o dodeli ugovora, obustavi postupka, ugovora o javnoj nabavci, zahteva za zaštitu prava…

Ažuriranje

Ažuriranje se vrši na dnevnom nivou, svakim ulaskom u program pristupate uvek ažurnim podacima sa uključenim izmenama i prečišćenim propisima, novim službenim mišljenjima i modelima kako iz oblasti javnih nabavki, tako i iz celokupnog ostalog zakonodavstva.

Pretraga - kako do željenog akta?

Sistem centralizovane pretrage po svim dokumentima. Dovoljno je da nakon pokretanja programa Propis Soft – Specijal Javne nabavke, odmah kucate ključne reči u polju za pretragu, a kao rezultat ovakve pretrage dobićete sve propise, sudsku praksu, službena mišljenja ili modele koji se odnose na otkucanu ključnu reč, odnosno pojam koji Vam je bitan u konkretnom slučaju.

Korisnička baza

Omogućeno je formiranje Korisničke baze propisa, sudske prakse i službenih mišljenja kao i modela i obrazaca. Ukoliko svakodnevno imate potrebu za određenim aktima iz drugih oblasti, jer se pored javnih nabavki bavite i drugim poslovima, a kako ne biste svaki put vršili pretragu za isti, omogućili smo Vam da na jednostavan način izdvojite dokumenta u svoju ličnu bazu.

Pristup bilo kad, bilo gde

Pristup programu „Specijal Javne nabavke“ omogućen je sa bilo kog računara, odnosno uređaja koji ima pristup internetu i sa bilo koje lokacije.

Podrška

Obezbeđena pravna i tehnička podrška za svakog korisnika, kroz mogućnost pravnih konsultacija sa našim pravnim timom u vezi sa nedoumicama i specifičnim situacijama oko sprovođenja javnih nabavki, odnosno kroz uputstva članova naše tehničke podrške za pravilnu primenu programa.

Godišnja pretplata

 • Propis Soft specijal JAVNE NABAVKE elektronska baza propisa, sudske prakse, službenih mišljenja, stručnih komentara, modela akata i obrazaca
 • Propisi Alarm – automatsko alarmiranje za sve novine iz oblasti javnih nabavki
 • Stručno štampano izdanje: “Bilten Javnih nabavki” – godišnja pretplata , izlazi periodično
 • Paket pravnih konsultacija
 • Neograničen online pristup sa računara i mobilnih uređaja
 • Dnevna ažurnost i dobijanje svih naprednijih verzija narednih 12 meseci

Brz i jednostavan način poručivanja i isporuke

 • Preuzmite narudžbenicu putem dugmeta ispod
 • Odštampajte
 • Popunite, pečatirajte i potpišite
 • Pošaljite je poštom, faksom ili e-mailom (skenirajte ili fotografišite telefonom)
 • Na osnovu narudžbenice mi Vam šaljemo račun
 • I odmah Vam šaljemo pristupne podatke za softverski paket
 • A fakturu možete platiti u roku od 8 dana

36.300

Imate pitanje?

Pozovite nas

Propis Soft Online

Časopisi i webinari