Search

Društvena odgovornost

Profi Sistem kao društveno odgovorna kompanija

Profi Sistem Com je, od početka svog rada, opredeljen da doprinese održivom razvoju, radeći sa zaposlenima, njihovim porodicama, lokalnom zajednicom i celokupnim društvom na unapređenju života. Smatramo da svaka uspešna kompanija ima moralnu obavezu da unapredi svoju okolinu i olakša i ulepša život svojim zaposlenima i ljudima iz svog okruženja. Na kraju krajeva, smisao svakog postojanja je unapređenje društva u kojem živimo i svako od nas je dužan da tome doprinese koliko mu mogućnosti dozvoljavaju.

Briga o klijentima

Pored sveobuhvatne podrške za naše klijente u okviru poslovne saradnje, Profi Sistem je izgradio sistem komunikacije sa svojim klijentima koji prevazilazi ustaljene poslovne okvire. Upravo ova komunikacija nam omogućava da, pored uspešnog prilagođavanja programskih rešenja za naše korisnike, ponudimo usluge i omogućimo našim klijentima da dobiju dodatnu satisfakciju time što su odlučili da uspostave saradnju sa nama. Zbog toga su naši programi najjednostavniji, najbrži i najbolje prilagođeni krajnjem korisniku, jer za nas su klijenti deo Profi Sistem porodice i tako se prema njima i odnosimo.

Pravni Portal je projekat društvene odgovornosti koji je naša kuća započela u cilju promocije i unapređenja korišćenja naprednih tehnologija u pravnoj struci. Ceo projekat je zamišljen sa ciljem da promoviše novi, napredniji pristup poslovnim aktivnostima i vremenom je postao jedinstveno mesto na kome se okupljaju ljudi iz svih grana prava. Radimo na unapređenju strukovne komunikacije, raspravljamo o aktuelnoj pravnoj problematici i obrađujemo svakodnevne životne teme kroz aspekt pravne nauke. Želimo da stavimo naglasak na interakciju kao osnovni princip portala, pa stoga očekujemo da i Vi, pored naših stručnih saradnika, uzmete aktivno učešće u diskusijama i obradi aktuelnih tema.

Pravni Portal pokrenut kao servis za sve koji se bave ili interesuju za pravo, zakone i propise, prerastao je u servis gde pojednici sa sličnim interesovanjima mogu da se besplatno informišu o novinama u ovoj oblasti i da zajedno sa svojim kolegama razmenjuju mišljenja i konkretna iskustva.

Briga o zaposlenima

Profi Sistem Com je, kao što mu i samo ime kaže, uspešno preduzeće čije su osnove profesionalizam i dobra komunikacija, a sve to pretočeno u jedan kvalitetan poslovni sistem koji svakodnevno brine o svojim zaposlenima. Zaposleni u Profi Sistemu imaju prilike da osete da se prave vrednosti vrednuju na pravi način. Naš cilj je da omogućimo da zaposleni može u potpunosti da se posveti svojim radnim zadacima, i pored profesionalne motivacije, kroz najsavremeniji sistem nagrađivanja, mi brinemo o njima i na ličnom nivou i želimo da im pomognemo i poboljšamo svaki aspekt njihovog života.

Team building ili osećaj građenja uspešnog tima putem neposredne komunikacije i uvažavanjem svakog mišljenja, podržan je i čestim neformalnim sastancima i okupljanjima zaposlenih, gde u jednoj krajnje opuštenoj i prijateljskoj atmosferi često budu rešeni kako poslovni tako i lični problemi zaposlenih.

Briga o društvenoj zajednici

Svakim potezom Profi Sistem se trudi da pored svojih poslovnih uspeha pomogne i kompletnoj zajednici da postigne pozitivne rezultate. Sponzorisanjem sportskih i kulturnih događaja i organizovanjem istih želimo da približimo zajednici naše pozitivne stavove i iskustva i da na jedan savremen način pokažemo kako se u Srbiji može poslovati domaćinski.

Projekat street fudbal je jedan od mnogih koji kroz sportske aktivnosti ima za cilj edukaciju dece i ukazvanje koliko je bavljenje sportom važno za njihov celokupan razvoj.

Zahvalni smo svim organizacijama koje su nam omogućile da se uključimo u aktivnosti humanitarnog rada jer to je želja svih članova kolektiva i cilj nam je da kroz sve aktivnosti širimo pozitivan uticaj u društvu jer samo pozitivna kompanija je ujedno i uspešna.

Propis Soft Online

Časopisi i webinari