• Početna
  • Preporuke korisnika za Prosvetni Pravni Savetnik

Preporuke korisnika za Prosvetni Pravni Savetnik

Svaki korisnik nam je posebno drag

Dosadašnja saradnja sa Vama pokazala se kao vrlo uspešna. Ažurnost od strane Profisistema je na zavidnom nivou. Rešavanje svih pravnih nedoumica je u najkraćem roku. Hvala na dosadašnjoj saradnji! Radujem se nastavku saradnje.

OŠ „Radovan Kovačević – Maksim“ Lebane, M. Mitrović – sekretar škole

Izuzetno sam zadovoljna vašim proizvodima i saradnjom u smislu brzih i preciznih odgovora na postavljena pitanja. Vaša profesionalnost opravdava vaše ime.

O.Š. Sonja Marinković Zemun, D.Uskoković – sekretar škole

U vezi našeg mišljenja o Vama, po pitanju saradnje, koristim priliku da kažem samo reči hvale za Vašu bazu, za Vaš program, zaposlene koje imate, zadovoljni smo na ažurnosti odgovora i objašnjenju odgovora.

O.Š. Branko Radičević, Maradik , M. Šerbedžija – sekretar škole

Želim da pohvalim saradnju. Vrlo ste odgovorni, stručni, brzi u pronalaženju rešenja. Ja sam zaista zadovoljna.

O.Š. Josif Marinković Novi Bečej, T. Đaković

Već neko vreme sam korisnik paketa PROSVETNI PRAVNI SAVETNIK i imate sve pohvale sa moje strane. Veoma sam zadovoljna Vašim uslugama. U najkraćem roku, odnosno isti dan, odgovarate na pitanja vezana za pravne konsultacije koje mi mnogo znače. Takođe su veoma korisni i vebinari, kao i stručna literatura,štampana i elektronska.Radujem se budućoj saradnji, ne menjam Vas! Sve pohvale!!!

O.Š. Momčilo Ranković, Rajac , D. Jakovljević – sekretar

Zovem se Dragan Radojković, zaposlen sam u Vojnoj akademiji u Beogradu i već više godina u svom radu koristim programski paket Propis Soft za olakšanu primenu propisa V6. Ovaj programski paket omogućava mi pristup svim propisima koji se donose na nivou Republike Srbije i nekih većih gradova u R. Srbiji. Program je urađen na veoma pristupačan način za same korisnike, te uz minimalno poznavanja rada na računaru korisnik se može lako snaći. Pretraga propisa u programu je jednostavna i može se vršiti po velikom broju parametara. Baze sadrže veoma veliki broj propisa, a i do onih propisa koji se ne nalaze u bazi lako se može doći kontaktiranjem Korisničke podrške, koja vam veoma brzo dostavlja traženi propis putem e-maila. U samom tekstu propisa, u članovima koji su zasenčeni, omogućen je pristup svim izmenama i dopunama ili sudskoj praksi koja ima veze sa ovim članom. Takođe, u tekstu propisa postoje linkovi ka starijim propisima, ukoliko se radi o izmenama i dopunama propisa. Prilikom izmena i dopuna propisa na kraju dokumenta stoje izmene koje su nastale u samom propisu. Takođe, program omogućuje kreiranje sopstvene baze u koju se smeštaju propisi, koji se najčešće koriste u radu.
Tehnička podrška ovog paketa je na veoma visokom nivou, u jako kratkom vremenu na veoma stručan način rešavaju nastale probleme i dostavljaju potrebne podatke.
Saradnja sa menadžmentom je za svaku pohvalu, u svakom trenutku trude se da korisnici budu zadovoljni sa pruženom uslugom.
Preporučujem korišćenje programskog paketa Profi soft V.6 i drugih proizvoda Profi Sistem Com d.o.o, kao jedne veoma ozbiljne firme. Nećete se pokajati!

Vojna akademija Beograd, Major D. Radojković

Saradnja sa VAMA je bila vrlo uspešna. Krase Vas efikasnost, efektivnost i stručnost. Očekujem i dalje uspešnu saradnju.

Tehnička škola Železnik, Beograd, G. Salatić Gajić – sekretar

Sama činjenica da unazad nekoliko godina koristim Vaše usluge je dovoljan pokazatelj mog ličnog zadovoljstva Vašim uslugama. Kao korisniku elektronske baze podataka i Vaših blagovremenih obaveštenja o izmeni zakonskih propisa u znatnoj sam prednosti nad ostalim kolegama koji do objavljivanja tih izmena i novodonetih propisa u Službenom glasniku, nisu u mogućnosti da dođu do njihovog sadržaja. Snalaženje u samom programu je dosta lako a objavljivanje mišljenja, sudske prakse i modela pojedinih odluka, akata i dokumenata znatno olakšava moj rad. Takođe sam prezadovoljna brzim, kratkim i jasnim odgovorima na postavljenja pitanja a naročito iz oblasti javnih nabavki.

OŠ “Slobodan Sekulić” Užice, S. Matić- sekretar

Saradnja sa vama je besprekorna dugi niz godina. Propisi, mišljenja, modeli... su lako dostupni i pregledni na vašem sajtu, Snalaženje je više nego jednostavno. Rad ubrzava i olakšava korisnička baza, kao i rubrika propisi alarm. Naročito je korisno i omogućava veliku uštedu u vremenu vezivanje tumačenja i primene za članove zakona. Odgovori na pitanja redakciji su veoma brzi i iscrpni. Cena je pristupačna i saradnja sa komercijalnom i finansijskom službom izuzetno korektna. Želimo Vam i nadalje uspešno poslovanje, uz srdačan pozdrav.

O.Š. Branko Radičević Bunar, Jagodina, G. Cvetković – sekretar

Kao korisnik Vaših usluga, mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljna istim i to kako njihovim sadržajem, tako i raznovrsnošću. Koristim gotovo sve u ponudi: propise, komentare, modele, mišljenja, a ukoliko imam neku dilemu, šaljem pitanja i veoma brzo dobijam odgovor Vašeg pravnog tima. Mislim da pokrivate ako ne sve, onda gotovo sve iz oblasti pravnog funkcionisanja školskog sistema, a takođe iz oblasti radnih odnosa, kao i javnih nabavki, što je meni mnogo pomoglo. Nadam se i daljoj uspešnoj saradnji sa Vama.

OŠ “Vožd Karađorđe“ Aleksinac, S. Kostić- sekretar
Na visini zadatka kao i uvek!

Hvala Vam na detaljnom odgovoru.
Na visini zadatka kao i uvek!

Škola za osnovno i srednje obrazovanje Vožd, Beograd, Marija Ljubičić, sekretar

Mogu Vam reći da sam veoma zadovoljna pre svega konstrukcijom programa, zatim ažurnosti u smislu objavljivanja propisa, komunikacijom vezanom sa odgovore na pitanja kao i davanju pravnih saveta i mišljenja. Svaki vid konverzacije je moguć i sve što me zanima (počev od tehničke podrške do pojašnjenja raznih pravnih nedoumica) dobijem u najkraćem mogućem roku. Velika pohvala za Vas!

Škola za osnovno i srednje obrazovanje Radivoj Popović, Sremska Mitrovica, V. Lađevac – sekretar

Sve pohvale na Vaš račun i PROFISISTEMA, već drugu godinu uspešno sarađujemo. Kao sekretar nemam primedbi, samo reči hvale, posebno u delu podrške koju nam pružate u što kraćem roku i na najbolji način. Sistem ALARM je odličan!

O.Š. Nikola Tesla Dublje, Bogatić, R. Simić – sekretar

OŠ "Živojin Perić" u Stublinama, opština Obrenovac, ima odličnu saradnju sa firmom Profi Sistem Com d.o.o. iz Smedereva, čiji smo pretplatnik na štampana izdanja, ali je saradnja još bolja kada nam je potrebna brza konsultacija po pitanju raznih oblasti koje su prisutne u školi. Po postavljanju pismenog pitanja obavezno dobijamo potvrdu mejla da znamo da je naše pitanje stiglo na poslatu adresu kao i vreme za koje ćemo dobiti odgovor. Vreme za dobijanje odgovora je uvek kraće od vremena koje je naznačeno u mejlu za koliko će stići odgovor. Ukoliko nam prvobitni odgovor nije jasan i imamo još dilema po tom pitanju mi im postavimo potpitanja na koja dobijamo odgovor u što kraćem roku, tako da uz saradnju sa Profi Sistem Com d.o.o brzo rešavamo naše probleme, nedoumice ili nejasna zakonska rešenja.

OŠ „Živojin Perić“ Stubline, Obrenovac, R. Popović – sekretar

Vrlo sam zadovoljna dosadašnjom saradnjom, koja traje već čini mi se oko osam godina. Posebno ističem da su mi pravne konsultacije značile dosta u radu, i da mi je Vaša pravna služba u rekordnom roku odgovorila na postavljana pravna pitanja, i svojim tumačenjem razrešila mnoge dileme.

Gimnazija „Sveti Sava“ Požega, A. Đenić – sekretar

Kao prvo želim da Vam se zahvalim na brzim odgovorima i podršci koju nam pružate. Izuzetno nam mnogo znači da razbijemo dileme koje nam se javljaju svakog dana.

Muzička škola Josip Slavenski, Beograd

PREPORUKE ZA OSTALA NAŠA REŠENJA

Pohvalno je to što se obračun kamate i ostali funkcije Profi sistema stalno usavršavaju i prate nove trendove i aktuelnu problematiku

Imamo veliki broj dobavljača i banaka od kojih dobijamo obračune kamata (redovnih i zateznih). Obračune proveravamo to mi je u sklopu posla. Bilo je tu obračuna ispravnih i neispravnih u pitanju su bile metode u obračunu , kamatne stope (fiksne +euribor), broj dana za koji se obračunava kamata itd. U tim osporavanjima pozivali smo se na Profi sistem kao na licencirani obračun kamate, a ne interni obračuni u ekselu ili obračun urađen na kalkulatorima pojedinih sajtova. Pohvalno je to što se obračun kamate i ostali funkcije Profi sistema stalno usavršavaju i prate nove trendove i aktuelnu problematiku. Kao takav veoma olakšava rad i cena je zadovoljavajuća.

Galenika a.d., Zemun, N. Bursać
Vrlo praktično i korisno rešenje

Vrlo praktično i korisno rešenje. Štedi vreme. Nije potrebno pratiti promene regulative, jer se promene ažuriraju prilikom svakog ulaza. Omogućava konstantno praćenje i dostupnost podataka. Vrlo jednostavan za korišćenje.

Wiener Staedtische A.D.O., Beograd, A. Mlađenović
Imamo odličnu saradnju sa Profi Sistemom

Imamo odličnu saradnju sa Profi Sistemom. Posebne pohvale na ažurnoj bazi propisa, prakse i modela koji su od velike koristi u svakodnevnom radu sa posebnim osvrtom na oblast javnih nabavki i radnih odnosa. Naročito treba istaći saradnju sa tehničkom podrškom.

JKP „Subotička toplana“ , Subotica, M. Opsenica-Vojvodić
Program je veoma funkionalan, intuitivan i uvek dostupan

Veoma sam zadovoljan programom Propis soft online, koji svakodnevno koristim u radu i koji mi pomaže i štedi vreme. Program je veoma funkionalan, intuitivan i uvek dostupan. Tehnička podrška saradnika iz firme Profi Sistem Com je na visokom nivou, veoma su ljubazni i nenametljivi, spremni da pomognu kad je potrebno.

V. Durlević, advokat, Beograd
Izuzetno sam zadovoljan, kako samim programom, tako i časopisom "Advokatska kancelarija"

Što se tiče mog mišljenja i impresija u vezi sa Vašim proizvodima, mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan, kako samim programom, tako i časopisom "Advokatska kancelarija". To iz razloga što su vrlo sadržajni i korisni, kako u mom radu, tako i u radu kolega iz moje kancelarije. Do sada sam zahvaljujući Vašim proizvodima, koji se nesumnjivo svakodnevno unapređuju, uštedeo dosta vremena u radu i samim tim imao ostatak vremena da nešto novo i naučim. Nije uobičajeno da se na jednom mestu nađe tolika baza, kako sudske prakse, tako i službenih mišljenja. O zbirci propisa da i ne govorimo. Imajući u vidu vremenski period u kojem koristim Vaše proizvode, ni jednog trenutka nisam poželeo, bez obzira na ponude koje stalno dobijam od drugih proizvođača, da promenim, odnosno da prekinem saradnju sa Vama. Sa Vaše strane veoma cenim Vašu uviđajnost, kao i činjenicu da me stalno obradujete raznim poklonima, kao i popustima. Što se mene lično tiče, nadam se daljoj uspešnoj saradnji, koja je do sada bila na izuzetno visokom nivou. Sa moje strane Vašem timu upućujem svaku pohvalu i zahvalnost! S uvažavanjem,

D. Aranđelović, advokat, Sokobanja
Posebno bih istakla Vaš korektan pristup zahtevima korisnika i ljubaznost s kojom se ophodite u neposrednoj komunikaciji

Ovim putem želim da se zahvalim na dugogodišnjoj, vrlo uspešnoj saradnji. Vašim programom "PROPISI" kao i programom "OBRAČUN KAMATE", te časopisom " ADVOKATSKA KANCELARIJA" vrlo sam zadovoljna. Moje zadovoljstvo zasniva se pre svega na Vašoj ažurnosti u dostvaljanju izmenjenih i dopunjenih zakonskih propisa, stavova sudske prakse, pravnih mišljenja, blagovremenom dostavljanju novih izdanja, kao i na efikasnom informisanju o svemu što je od značaja za uspešno poslovanje jedne advokatske kancelarije. Posebno bih istakla Vaš korektan pristup zahtevima korisnika i ljubaznost s kojom se ophodite u neposrednoj komunikaciji. Ono što Vaše "programe" čini za mene posebnim, to je lakoća korišćenja, pristup bazi podataka kao i veoma povoljne cene, u odnosu na sve druge izdavače.

T. Mitrović-Janković, advokat, Valjevo
Vrlo su predisetljivi i uvek su spremni na saradnju

Što se tiče rada saradnje i programa koje nam nudi Profi Sistem Com doo iz Smedereva kao stalni sudski veštak Višeg suda u N.Sadu mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan da mi još nijedan obračun po programima ove kuće niko nije osporio niti imao primedbu, što je svakako uspeh same kuće koja nam pruža usluige iz ove oblasti. Vrlo su predisetljivi i uvek su spremni na saradnju i ono što je jako važno za sudske veštake da uvažavaju primedbe i sugestije prilikom izrade programa za obračun kamata po svim osnovama. Želim da ovako nastavite i mislim da za Vašu kuću neće biti problema u budućnosti. S poštovanjem!

D. Petrović, sudski veštak, Novi Sad
Slobodno se usuđujemo da vas prepručimo kao profesionalni tim svim vašim budućim korisnicima

Samim tim da imamo dugogodišnju saradnju sa vama, govori o tome da smo zadovoljni vasim uslugama i da cemo tu saradnju svakako dalje nastaviti i u budućnosti. Transparentnost svih nama intersantnih tema u vasoj bazi zakona i propisa kao i vasa agilna stručna objašnjenja na naše upite je razlog našeg zadovoljstva u radu sa vasom kompanijom. Slobodno se usuđujemo da vas prepručimo kao profesionalni tim svim vašim budućim korisnicima.

Klacska Jugoslavija d.o.o., Krnjača, S. Jeftić, direktor
Samo tako nastavite

Kao desetogodišnji korisnik programa Propis soft na dva računara, aplikacije Advokatski Rokovnik i časopisa Advokatska kancelarija mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan. Poboljšanja programa tokom godina su i evidentna i značajna, naročito pretrage koju je, verujem, po pretrazi pojmova moguće dalje usavršiti. Izmene i dopune su ažurne na mesečnom nivou, a po potrebi ih je moguće ažurirati i brže preko interneta. Rokovnik je takodje vrlo korisna aplikacija, posebno nakon usavršavanja koja su otklonila početne probleme pri pokretanju i alarma za nove propise. I časopis je štivo u kojem ima vrlo korisnih autorskih tekstova i pregleda pravnih stavova i mišljenja. Osim kreatora softvera za svaku pohvalu je i tehnička podrška u šta sam se više puta uverio kada sam imao problema sa instalacijom izmena. Samo tako nastavite.

A. Pančevski , advokat , Beograd
Program je praktičan, jednostavan i prilagođen krajnjim korisnicima

Program je praktičan, jednostavan i prilagođen krajnjim korisnicima. Pruža pomoć prilikom izračunavanja. Uvek kada imamo priliku koristimo ga, i nemamo zamerku. Želimo Vam uspeh u daljem radu, uz želju da inovirate i stvarate kreativna rešenja kako bi zajedno mi krajnji korisnici i Vi uspešno rešavali svakodnevne situacije u privrednom okruženju.

Knjaz Miloš a.d. Aranđelovac, M. Radić – referent za poreze
Svim zainteresovanim korisnicima iskreno preporučujem Vaše proizvode i saradnju

Kao dugogodišnji korisnik Vaših usluga, stalni sudski veštak i licencirani stečajni upravnik, mišljenja sam imate izvaredan paket proizvoda prilagodjen potrebama korisnika, veoma profesionalan i korektan pristup i da je sa Vašom firmom zadovoljstvo saradjivati. Nakon više godina razvoja unapredili ste proizvode koji su imali nedostatke, pre svega deo koji se odnosi na bankarske kredite , automatsko ažuriranje kamatnih stopa I problem štampe. Mislim da ubuduće ne treba ništa da menjate jer se korisnici naviknu na postojeći vizuelni standard, raspored funkcija i obim podataka. Posebno sam zadovoljan saradnjom sa Vama i tehničkom podrškom koja je uvek dostupna, dobro razume zahteve korisnika I pruža zaista veliku operativnu pomoć. U odnosu na ranije verzije najnovija se nešto sporije startuje, ali to nije veliki problem. Svim zainteresovanim korisnicima iskreno preporučujem Vaše proizvode i saradnju jer sve druge opcije (samostalna ili razni sajtovi) daju parcijalna rešenja i ne snose odgovornost za greške. Licencirani program i aktivna podrška koju vi pružate je zaista najbolji put da mi naše poslove radimo kvalitetno i odgovorno.

Dr. D. Rađenović, sudski veštak, Novi Sad
Uvek ste pozitivno reagovali na naše zahteve i pružali ste nam odličnu uslugu

Mi smo korisnici vašeg programa za obračun kamate (Profi Obračun Kamata) i programa za pregled i pretragu zakona, pravilnika i dr. (Propis Soft). Dugogodišnjom saradnjom razvili smo dobre poslovne odnose. Uvek ste pozitivno reagovali na naše zahteve i pružali ste nam odličnu uslugu. Što se tiče programa, zadovoljni smo njihovom izradom, tačnosti i formi. Mnogo puta ste nam izašli u susret pogotovo u vezi programa za kamatu gde ste prihvatili naše sugestije i samim tim prilagodili program za potrebe finansijskog veštačenja, advokata, sudova i dr. Očekujemo još bolju saradnju u zajedničkim naporima da dođemo do najboljih rešenja u navedenim oblastima, pa vas otuda najlepše pozdravljamo.

Agencija za sudska veštačenja i procene, Konto d.o.o. Jagodina, V. Nikolić – direktor
Prezadovoljna sam kvalitetom

Dugo godina sam korisnik programa i proizvoda Profi Sistem Com d.o.o. Smederevo. Prezadovoljna sam kvalitetom istih. Stručnjaci su Vam uvek na raspolaganju i ponekad, za nas pravnike jako važne i nejasne probleme, "za čas posla" Vam nađu odgovarajuće rešenje. A što je jako bitno uvek se javljaju na pozive za pomoć! Svakom advokatu, Advokatskoj komori, Ogranku AK i pravniku bi preporučila korišćenje programa i proizvoda Profi Sistem Com doo Smederevo.

I. Kakaš, advokat, Subotica
Sve pohvale za saradnju sa Vašom firmom

Sve pohvale za saradnju sa Vašom firmom, prilično je jasan i pregledan prikaz zakona, dobra je sudska praksa i modeli, za sve nejasnoće daju razjašnjenja, pozdrav.

I. Žviždak , advokat, Zrenjanin
Posebno sam zadovoljan obimom, preglednošću i ažurnošću baze sudske prakse, koja je za svaku pohvalu

Napominjem da sam izuzetno zadovoljan našom dosadašnjom saradnjom i vašom spremnošću da blagovremeno i uredno uređujete sam program, koji je, inače bogat, pregledan i meni, kao advokatu, veoma koristan u svakodnevnom radu. Posebno sam zadovoljan obimom, preglednošću i ažurnošću baze sudske prakse, koja je za svaku pohvalu.

B. Radovanović, advokat, Beograd
Kao Vaši korisnici "Specijala Javne nabavke" moramo istaći da smo izuzetno zadovoljni paketom usluga koji pružate u ovoj oblasti

Kao Vaši korisnici "Specijala Javne nabavke" moramo istaći da smo izuzetno zadovoljni paketom usluga koji pružate u ovoj oblasti. Nakon prethodnih negativnih iskustava saradnja sa Vama predstavlja pravo osveženje budući da se odlikuje visokim nivoom profesionalnosti, stručnosti, ljubaznosti i kontinuiranoj posvećenosti klijentima. Posebno ističemo uslugu pravnih konsultacija zbog koje smo se prvobitno i odlučili na saradnju sa Vama. Odgovore na postavljena pitanja i nedoumice dobijamo u roku od nekoliko sati, u pisanom obliku, sa konkretnim, konciznim i pravno potkrepljenim rešenjima. Odličnu uslugu upotpunjuje mogućnost korišćenja pravne baze "Propis soft" koja se redovno ažurira i korisnicima pruža veoma jednostavan pristup i detaljan pregled svega što se tiče oblasti javnih nabavki. Dosadašnjom saradnjom opravdali ste ukazano Vam poverenje i sa zadovoljstvom ćemo i u buduće koristiti Vaše usluge.

OU Senta, Odsek za javne nabavke i praćenje investicija, A. Utornik
Vrlo profesionalno osoblje i uvek spremno za saradnju

Uspešno sarađujem sa vama već godinama i koristim vas pravnu bazu,kao i kamatni kalkulator. Pre svega, kao glavnu prednost vašeg programa(pravne baze) i to misleći na desktop i online verziju,izdvajam dobru organizovanost i preglednost interfejsa,sto nama , kao krajnjim korisnicama omogucava olakšan-lagodan rad. Program sadrži sve neophodno za rad jedne advokatske kancelarije. Sto se tiče kamatnog kalkulatora u odnosu na sve prošle verzije je jako unapređen i kao glavnu prednost ističem autoažuriranje, lak interfejs i preglednost u radu. Takođe,vaš stručni časopis "Advokatska kancelarija" je dobro organizovan sa mnoštvom zanimljivih tema, pravnih pitanja i odgovora. Takođe, što se tiče osoblja i saradnje, vrlo profesionalno i uvek spremno za saradnju. Sve pohvale.

D. Antić, advokat, Surdulica
Preporučujem Vaše programe i usluge i siguran sam da ćemo još dugi niz godina sarađivati

Samim tim što sam vaš dugogodišnji korisnik, odnosno korisnik vašeg programa sa Zakonskim propisima dovoljno govori o Vašem kvalitetu i o činjenici da sam zadovoljan i porogramom i Vašim uslugama. Moje pohvale vama idu u više pravaca: U stručnom smislu, kao advokat, vrlo sam zadovoljan time što u dugom nizu godina od kada koristim Vaš program ni jednom se nije desilo da nisam našao propis koji tražim. Drugim rečima baza propisa je odlična, a i ažuriranje propisa je na najvišem nivou kako u smislu praćenja izmena propisa, tako i u smislu ekspeditivnosti dostavljanja novih propisa i izmena već postojećih propisa. Posebno napominjem da sam u stručnom smislu zadovoljan i bazom podataka koja se odnosi na sudsku i stručnu praksu. U drugom smislu imam pohvale da Vaš program, jer je čak i meni vrlo jednostavan za korišćenje što posebno podvlačim pošto sam, da uslovno kažem vrlo osrednji poznavalac računarske tehnike i računara. Imajući u vidu sve izneto od srca Vas hvalim, u svakoj zgodnoj prilici kolegama, saradnicima i prijateljima preporučujem Vaše programe i usluge i siguran sam da ćemo još dugi niz godina sarađivati.

D. Živković, advokat, Topola
Vaš Propis Soft je izuzetno lak za korišćenje

Sve pohvale za rad Profi Sistema zato što je Vaš Propis Soft izuzetno lak za korišćenje. Vrlo sam zadovoljna Vašim pristupom poslu i pomoći koju nam pružate. Ja nisam pravnik ali radim pravne poslove i mogu da kažem da sam zahvaljujući Vašem Propis Softu taj posao obavljala bez većih teškoća. Za svaki problem ili tumačenje propisa koji su mi bili nejasni koristila Vaš pravni tim, koji je poslovan i ekspeditivan jer sam na svako postavljeno pitanje odgovore dobila u najkraćem mogućem roku. Iako ste mlad tim, Vi ste dobri poznavaoci svog posla. Svaka čast."

Industrija Skroba Jabuka a.d. , Pančevo, S. Mihajlović
Samo reči pohvale

Bez ikakvih primedaba, samo reči pohvale.

M. Andraš, advokat, Novi Sad
Sve u skladu sa mojim potrebama kao advokata koji želi da sve ima na dlanu i u jednom trenutku

Ja duži vremenski period koristim vaš paket Propis Soft i zaista sam zadovoljna jer mi isti omogućava da veoma lako primenim propise koji se automatski ažuriraju tako da mi je u trenutku otvaranja programa sve dostupno bez čekanja , a sa sigurnošću znam da se radi o aktuelnim propisima. Posebno sam zadovoljna novom sudskom praksom, novim stavovima Vrhovnog kasacionog suda , modelima akata koji su uskladjeni sa novim Zakonima i njihovim izmenama i dopunama , time što na naslovnoj strani u prvom planu stoje sve novine i aktuelnosti, kao i obaveštenja o izmenama i dopunama zakona. Sve ovo što sam navela je zaista uradjeno profesionalno, a sve u skladu sa mojim potrebama kao advokata koji želi da sve ima na dlanu i u jednom trenutku.

S. Stankovic, advokat , Niš
Vaši proiozvodi u potpunosti zadovoljavaju profesionalne potrebe advokata

Kao dugogodišnji korisnik paketa PROPIS SOFT, PROFI OBRAČUN KAMATA i časopisa "Advokatska kancelarija", želim da pohvalim ažurnost koju ispoljavate u aktuelizaciji svih navedenih proizvoda.
Što se tiče kvaliteta samih prozvoda, a sa profesionalnog aspekta se smatram pozvanim da mogu da dam ocenu istih, te imajući u vidu i činjenicu da sam korisnik i drugih sličnih servisa (drugih distributera sličnih usluga) što mi daje mogućnost komparacije, ukazujem Vam da Vaši proiozvodi u potpunosti zadovoljavaju profesionalne potrebe advokata kako u pogledu sistematizacije i pretrage važećih propisa, teko i u segmentu odabira sudske prakse, stručnih mišljenja i modela akata. Isto se odnosi i na odabir i aktuelnost stručnih tekstova sadržanih u časopisu "Advokatska kancelarija". Ujedno želim da vam ukažem da se u praksi sve češće susrećem sa obračunima kamata sadržanim u nalazima sudskih veštaka koji su sačinjeni korišćenjem Vašeg programa Profi obračuna kamata, što ukazuje da vam je poverenje ukazano i od ovog dela stručne javnosti. Što se tiče kontakata sa zaposlenima u vašem društvu, ističem maksimalno profesionalan odnos koji ispoljavaju prema korisnicima usluga. U ovo sam imao prilike da se više puta uvereim kada sam, usled promene računara, bio u prilici da kontaktiram vašu službu tehničke podrške, a i druge službe gde sam uvek nailazio na maksimalno ispoljenu ljubaznost i predusretljivost od strane zaposlenih. U očekivanju da ćete zadržati dosadašnji kvalitet i odnos prema korisnicima vaših usluga, srdačno Vas pozdravljam.

M. Pavičić, advokat, Beograd
Mogu sa velikom zadovoljstvom potvrditi da i dalje želim da sarađujemo

Našu saradnju ocenjujem kao vrlo uspešnu. Posle dugogodišnje saradnje drago mi je da mogu sa velikom zadovoljstvom potvrditi da i dalje želim da sarađujemo.

Agencija Filip Office, Čačak, M. Mikić – Filipović
Program je lak za praćenje, razumljiv i obuhvata sve potrebno

Kako sam vise od 10 godina korisnik Vašeg programa za praćenje propisa, mogu da kazem da sam zadovoljna i da mi odgovara. Nažalost, ne stižem da koristim sve sto pruža i postoje opcije koje nisam iskoristila u punoj meri. No, program je lak za praćenje, razumljiv i obuhvata sve potrebno. Posebno cu istaći koliko je tehn.služba sjajna u saradnji jer sam imala situacije sa kvarom računara,ponovnim instaliranjem više puta. Uvek bez ikakvog problema. Sve opcije programa, posebno bih pomenula "obrasce",su vrlo jasno klasifikovane, lake za kretanje kroz program. Smatram da je cinjenica da sam klijent 10 godina dovoljna kao preporuka i podrška Propis Soft-u.

O. Macedonić- Žutić, advokat , Bečej
Velika pomoć u radu su nam e-mail-ovi sa nanovijim propisima, kao i aktuelnim publikacijama

Kako smo već par godina pretplatnici na program Profi sistema – PROFI OBRAČUN KAMATA želim da Vam ovim putem kažem kako smo sa njim izuzetno zadovoljni. Ažuriranja kamatnih stopa se vrše automatski za razliku od prethodnih programa koje smo ranije imali gde smo sami morali iste unositi. Obračunski listovi su vrlo pregledni i laki za praćenje. Ono što je za nas jako važno je dobra komunikacija sa podrškom bilo da su u pitanju neke nejasnoće oko rada, eventualno ponovno instaliranje programa u slučaju zamene računara ili reinstalacije postojećeg računara. Komunikacija sa njima je na nivou koji svako može razumeti i odraditi. Velika pomoć u radu su nam i e-mail-ovi sa nanovijim propisima, kao i aktuelnim publikacijama.

IMPULS-HEMIJA d.o.o. Novi Sad , N. Etinski
Program obračuna kamata koristim dugi niz godina i vrlo sam zadovoljna jer je obračun kamata precizan i tačan

Poštovani saradnici Profisistema, program obračuna kamata koristim dugi niz godina i vrlo sam zadovoljna jer je obračun kamata precizan i tačan. Jednostavan je za primenu, a posebno mi je bitno što omogućava brzo unošenje podataka, posebno datuma. Ja sam baš iskreno sretna što ga koristim. Posebno sam zadovoljna što lako i jednostavno uspostavljam kontak sa saradnicima koji mi istog trenutka pomognu da otklonim problem, koji uglavnom sama i napravim, npr. nehotice isključim tipku ''Num Lock'' ili zbog nekorišćenja nekog dela programa zaboravim kako se koristi. Želim vam da i u buduće budete uspešn

D. Penezić, sudski veštak, Novi Sad
Posebno ističem dostupnost sudske prakse jednostavnim, jednim jedinim klikom na čl. Zakona koji me zanima

Dugogodišnji sam korisnik usluga i paketa Profi Sistem -a, kao i pretplatnik časopisa Advokatska Kancelarija u njihovom izdanju. Iako je čitav paket odličan, posebno ističem dostupnost sudske prakse jednostavnim, jednim jedinim klikom na čl. Zakona koji me zanima, što ovom sistemu daje jedinstvenu prednost u odnosu na sve druge, obzirom da ovakvo rešenje, koliko znam, ne postoji kod sličnih sistema.

R.Ðurkov Kocoljevac, advokat, Pančevo
Zadovoljstvo mi je da izrazim veliku zahvalnost Vašoj kompaniji

Zadovoljstvo mi je da izrazim veliku zahvalnost Vašoj kompaniji jer mi je u više navrata u trenucima kada mi je gorelo pod nogama, kada sam bio u nekakvoj stisci sa vremenom, kada sam imao potpuno nove, netipične za ove prostore i veoma složene advokatske situacije, na moju molbu pravovremenim angažmanom i uključenjem i doktora nauka-subspecijalista u određenoj pravnoj oblasti jako pomogla i oblikovala model, kako ja to zovem pelcer, koji nigde drugde nisam mogao pronaći, a sa kojim sam iz prve, bez ikakvih korekcija prošao solemnizaciju kod javnog beležnika. Najdublje poštovanje za kolegu Nikolu Aleksića.

Ž.Serdar, advokat, Beograd
Ono što smatramo da Vas izdvaja od ostalih, je kvalitet usluge

Dugi niz godinama uspešno sarađujemo sa Vašim privrednim društvom. Ono što smatramo da Vas izdvaja od ostalih, je kvalitet usluge, jednostavan način komunikacije sa Vama i brzo reagovanje na eventualne primedbe. Ono što u današnje vreme nije zanemarljivo je i cena usluge, koja je pristupačna, posebno u odnosu na dugogodišnje klijente. Nadamo se i dalje uspešnoj saradnji.

K. Jožef, advokat , Temerin
Vaša ponuda je kratka, jasna i ekonomski isplativa

Dosadašnja saradnja je izvanredna. Kao čovek od dugogodišnjeg radnog iskustva moram posebno pohvaliti Vašu kratku, jasnu i efikasnu saradnju. Vaša ponuda je kratka, jasna i ekonomski isplativa, samim tim i prihvatljiva. Nadam se da će saradnja i ubuduće biti na visokom nivou. Sve pohvale za dosadašnji izuzetno profesionalni rad.

JKP Parking servis Čačak , S. Savić – pravnik
Program obračun kamata nam olakšava svakodnevni rad

Program OBRAČUN KAMATA nam olakšava svakodnevni rad, vrlo smo zadovoljni kako programom tako i saradnjom da vašim saradnicima. Ažurnost na prvom mestu!

AGRO CESLA DOO RUMENKA , J. Petrović – računovodstvo
Dostupnost i kvalitet su presudni za odabir Vaših proizvoda

Već drugu godinu zaredom sam korisnik Vaše baze podataka i PREZADOVOLjNA SAM, budući da sam mlad advokat i da pratim pozitivno pravo. Dostupnost i kvalitet su presudni za odabir Vaših proizvoda, a moram da dodam da je i cena primamljiva u odnosu na konkurenciju. Moj uspeh kao advokata je svakako naš zajednički uspeh, jer bez saradnje sa Vama situacija bi bila drugačija, u negativnom kontekstu. Dakle, sve pohvale sa moje strane i želim Vam još veći uspeh u radu!
S uvažavanjem !

M. Jevremović, advokat, Požarevac
Zaista sjajan program

Sa zadovoljstvom koristim već više godina Vaš program koji je meni izuzetno lagan i prijemčiv za upotrebu. Sve vreme korišćenja nisam imao bilo kakav problem koji bi bio vezan za upotrebu programa ili koji bi mi pravio bilo kakve poteškoće. Kada se napred navedenom doda i činjenica dostave časopisa koji redovno dobijam, ja mogu dati samo reči pohvale. Zaista sjajan program.

S.Rakić, advokat, Beograd
Izražavam veliko poštovanje i zahvalnost za Vaš trud da uvek budete ažurni

Kao dugogodišnji korisnik i pretplatnik na vaše programe propisa i obračuna kamata kao i časopisa Advokatska kancelarija izražavam veliko poštovanje i zahvalnost za Vaš trud da uvek budete ažurni u praćenju kako propisa,aktuelnih mišljenja i sudske prakse, odluka Ustavnog i Vrhovnog kasacionog suda što mi mnogo pomaže u svakodnevnom radu. Mislim da su kako program propisa tako i obračuna kamata vrlo laki za korišćenje sa dovoljno opcija i za korisnike koji nisu previše upućeni u računarsku tehniku i sl. U ostalom i Vaša tehnička podrška je blagovremena i efikasna.

S. Reža, advokat, Pančevo
Imam samo reči pohvale

Vec nekoliko godina koristim "on line" kompjutersku bazu podataka Profi Sistema. Zadovoljan sam! Što se pak tiče "on line" podrške, kontakata sa Vašim službenicima, imam samo reči pohvale. Želim Vam i dalje puno uspeha.

Z. Kostić, advokat, Beograd
Želim da istaknem profesionalnost i kvalitetan odnos prema korisnicima

Ovom prilikom želim da izrazim svoje zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa firmom Profi Sistem Com iz Smedereva. Određeni vremenski period sam korisnik softvera ove firme i uz najbolje ocene proizvoda koji sam dobila, želim da istaknem profesionalnost i kvalitetan odnos prema korisnicima, a naročito kod mojih kontakata telefonskim putem sa Službom tehničke podrške (konkretno sa Milošem Matejićem). Prilikom naručivanja proizvoda ove kompanije, sve što je u startu dogovoreno je kasnije ispoštovano u celosti. Uz želju za nastavkom uspešne saradnje, srdačno Vas pozdravljam.

D. Maljenović, sudski veštak , Beograd
Modeli akata za primenu u praksi su korisni za rešavanje konkretnih problema

Moja očekivanja od programa su u potpunosti ispunjena. Nije komplikovan za korišćenje, online verzija je uvek ažurna. Modeli akata za primenu u praksi su korisni za rešavanje konkretnih problema. Korisnička podrška je zaista brza i efikasna.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Bukovička Banja, Aranđelovac, M. Ringer-Markovic – dipl. pravnik
Veoma sam zadovoljna ažuriranjem baze propisa, tehničkom podrškom i smatram vas pouzdanim partnerom

Veoma sam zadovoljna saradnjom sa Vama u svakom pogledu, ažuriranjem baze propisa, tehničkom podrškom i smatram vas pouzdanim partnerom. To je razlog što tako dugo koristim vaš program i odbijam mnogobrojne ponude konkurentskih ponuđača. Želim Vam uspeh i očekujem dalju saradnju.

Dom zdravlja ‚‚Dr Sava Stanojević‚ Trstenik , V. Nedeljković – pravnik
Izuzetno ste poslovni, ažurni, sveobuhvatni i tačni

Dugo godina sam korisnik Vaših usluga i od početka imamo izuzetnu saradnju. Veoma sam zadovoljna svim uslugama koje Vaša kuća pruža meni kao korisniku zato sto ste izuzetno poslovni, ažurni, sveobuhvatni i tačni. Zahvaljujem se na saradnji i srdačno Vas pozdravljam.

R. Kojić, advokat, Vrnjačka banja
Preporučio bih Vašu kuću svima koji se bave advokaturom

Jedan sam od najstarijih pretplatnika i korisnika Vaših proizvoda i usluga i mogu da izjavim da sam veoma zadovoljan saradnjom, ponudom proizvoda, komunikacijom u pogledu korišćenja pojedinih proizvoda itd. Preporučio bih Vašu kuću svima koji se bave advokaturom.

T. Romanović, advokat, Alibunar
Propisi se veoma brzo ažuriraju a sistem ima veoma jednostavan pristup

Nakon nekoliko godina saradnje i korišćenja proizvoda Profisistema, kolege iz kancelarije i ja smo veoma zadovoljni mogućnostima koje su nam dostupne. Propisi se veoma brzo ažuriraju a sistem ima veoma jednostavan pristup .

M. Bojić, advokat, Čačak
Programom se lako rukuje i pregledan je

Imajući u vidu Vaš zahtev da se izjasnim o programu PROFI SOFT paket propisa koji već duže vremena koristim, mogu da kažem da sam ja zadovoljan načinom na koji program funkcioniše. Programom se lako rukuje, pregledan je uz bitne zakonske odredbe postoji i solidna sudska praksa, ali bi bilo dobro da bude više odluka apelacionih sudova i kasacionog suda. Iznosim prevashodno moja pozitivna iskustva, nekih većih zamerki nemam.

Z. Stevanović, advokat, Smederevska Palanka
Časopis Advokatska Kancelarija je veoma sadržajna i preporučujem je

Više od deset godina koristim Propis Soft. Zakonodavne oblasti sa sudskom praksom i obrascima modela u svim segmentima pravosudnog sistema, upravnoprana oblast, porez i finansije, zdravstvo i obrazovanje pomogli su mi da brzo, efikasno i kvalitetnije obavljam kako advokatsku tako i jedno vreme funkciju zaštitnika građana. Časopis Advokatska Kancelarija je veoma sadržajna i preporučujem je kolegama da je koriste. Kooperativan pristup zaposlenih sa korisnicima je na visokom nivou. Spremni za tehničku podršku u svakom momentu. Bez Propis Softa i njihovih usluga teže bi funkcionisao.

S. Ilić, advokat, Smederevska Palanka
Lako dostupna primena i korišćenje čak i od strane kompjuterskih " laika"

Veoma sam zadovoljna saradnjom sa Vama, ažurni ste po pitanju informacija od značaja, a posebno u oblasti objave novih zakona i propisa. Takođe veoma cenim relativno jednostavnu, tačnije lako dostupnu primenu i korišćenje čak i od strane kompjuterskih " laika". Što se cene paketa tiče, ocena - 4, samo bez poskupljenja. Preporuka: nastavite kao do sada.

D. Lepojević, advokat, Batočina
U svakom pogledu ih odlikuje profesionalnost

Imamo dugodgogodišnju uspešnu saradnju sa „Profi Sistem“-om. U svakom pogledu ih odlikuje profesionalnost. Odgovori na pitanja su u najkraćem roku (najčešće u toku dana). Proizvode koje nam nude su nam od koristi i mnogo nam pomažu da i mi svoje aktivnosti obavljamo profesionalno. Kratko, rad „Profi Sistem“-a je za svaku pohvalu.

Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o., Ripanj, Beograd, M. Mirković-Accounting and Finance Department
Usluge i programi koje smo koristili od Vas značajno su uticali na efikasnost naših stručnih poslova

Saradnja moje firme INV KONSALTING DOO Zrenjanin i firme PROFI SISTEM COM DOO Smederevo u proteklom periodu bila je korektna na obostrano zadovoljstvo. Usluge i programi koje smo koristili od Vas značajno su uticali na efikasnost naših stručnih poslova i zadovoljavanju potreba kupaca naših usluga iz oblasti ekonomskog konsaltinga i sudskih veštačenja.

INV Konsalting d.o.o., Zrenjanin, Ž. Kevrešan
Pristup svim propisima je brz, lak i precizan

Korisnik sam proizvoda Profi sistem-a već nekoliko godina. Kao advokat, bazu propisa koristim sa lakoćom. Pristup svim propisima je brz, lak i precizan, bilo da propis tražim po nazivu, bilo iz glasila u kom je objavljen. Posebno bih naglasila da su dostupne odluke iz sudske prakse, koje u mnogome mogu da olakšaju rad advokata. Štampano izdanje Advokatska kancelarija je časopis koji prati aktuelne odluke, propise i donosi komentare i mišljenja koja su za praksu i rad neophodni. “Profi sistem” je moja je preporuka koleginicama i kolegama.

R. Vujičić, advokat, Novi Beograd
Preporučujemo i drugima da postanu korisnici Vaših programskih paketa

Ističem da više godina koristimo Vaše pakete i to Propis Soft i Profi Obračun Kamata i sa istima smo veoma zadovoljni u dosadašnjem radu, kao i sa Vašom podrškom, pa stoga preporučujemo i drugima da postanu korisnici Vaših programskih paketa.

Đ. Stanković, advokat, Novi Sad
Želimo da pohvalimo saradnju sa Vašim timom

Ovom prilikom želimo da pohvalimo saradnju sa Vašim timom koji se pokazao kao izuzetno profesionalan, stručan i nadasve spreman da pomogne klijentu u svakoj prilici. Program PROFI SISTEM - OBRAČUN KAMATA je tako koncipiran i osmišljen da je njegova upotreba jednostavna, brza i efikasan (može ga koristiti i neko ko je slabije upućen u tematiku) a da je pritom potpuno pouzdan podatak koji se dobija. Izuzeno je dobro snabdeven informacijama koje su od pomoći kada su u pitanju novi zakonski propisi. Srdačan pozdrav i nastavak uspešne saradnje.

Findeal d.o.o. Beograd
Što se tiče kvaliteta usluga koje pruža Prifisistem, izuzetno sam zadovoljan

Što se tiče kvaliteta usluga koje pruža Prifisistem, izuzetno sam zadovoljan, što je očigledno jer ga već nekoliko godina koristim, od kako sam u advokaturi, prvo kao pripravnik preko mog oca, advokata Živomira Rajčića, a od ove godine i u svoje ime. Pošto su mi firme slične Vašoj nudile svoje usluge, sve sam ih odbio iz jednostavnog razloga - za skoro iste usluge koje pružate Vi i oni, Vaša usluga je daleko jeftinija. Pre svega zbog cene koristim Profisistem jer se i kod vas propisi ažuriraju jednako redovno kao i kod ostalih, a što se tiče modela, sudske prakse i dr. ne verujem da oni imaju nešto posebno bolju ponudu od vas.

V. Rajčić, advokat, Požarevac
Ne bih ja tu ništa menjala

Vaš program za obračun kamata koristim i jesam zadovoljna jer brzo dođem do obračuna sa pripadajućom kamatom za željeni period. Prosto u tri koraka do krajnje cifre i do sada nemam zamerki ni nekih konkretnih predloga za poboljšanje jer u principu odgovara mi sadašnja maska programa. Ne bih ja tu ništa menjala, najkraće rečeno.

Luka „Dunav“ AD Pančevo, S. Stanojković – finansije
Želim da Vam uputim sve pohvale za izuzetnu profesionalnost i efikasnost u poslovanju

Kao dugogodišnji korisnik Vašeg programa u našem preduzeću želim da Vam uputim sve pohvale za izuzetnu profesionalnost i efikasnost u poslovanju. Vaš program za obračun kamata imali smo priliku da upoređujemo sa drugim, gde se ispostavljalo da su naši obračuni tačni. Uz pozdrav, ja se nadam i daljem nastavku naše obostrane saradnje.

HTT Palisad d.o.o, Zlatibor, M. Arsić – finansije
Izražavamo veliko zadovoljstvo što smo pretplatnici vaših štampanih izdanja i elektronskog paketa propisa

Zahvaljujući Vam se na korektnoj, ekspeditivnoj i iznad svega profesionalnoj i stručnoj saradnji, ovom prilikom izražavamo veliko zadovoljstvo što smo pretplatnici vaših štampanih izdanja i elektronskog paketa propisa. Smatramo da je Vaš časopis ,,Advokatska kancelarija ‘’ sveobuhvatan sa obiljem tekstova i najznačajnijih novina koje donose zakonski propisi i mnogobrojnim temama za razmišljanje. Posebno ističemo aktuelne sudske prakse koje redovno pratite i čitaocima ukazujete, obzirom da neujednačena sudska praksa sudova predstavlja veliki problem sa kojim se svakodnevno suočavamo. Vama, glavnom i odgovornom uredniku i saradnicima iskreno čestitam i želim puno uspeha u daljem radu.

Kompanija ’’Takovo’’a.d. Gornji Milanovac, S. Ćurčić-dipl.pravnik
Sarađujem sa "Profi Sistemom” punih 10 godina

Profi sistem" je više od sjajne zbirke propisa u kojoj je neobično lako pronaći sve što je potrebno u vezi sa profesionalnim radom advokata. Pored toga, reč je i o ljubaznim i strpljivim saradnicima i podršci u svakom smislu te reči. Sarađujem sa "Profi Sistemom” punih 10 godina na obostrano zadovoljstvo, jer me svake godine prijatno iznenadi novim načinom komunikacije , novim tehničkim rešenjima koja olakšavaju moj rad i permanentnim ažuriranjem propisa. Očekujem da će se naša saradnja nastaviti i u budućnosti . Zaista su "Profi".

M.Žarevac, advokat, Kraljevo
Veoma sam zadovoljan saradnjom sa Vama, kao i bazom podataka koje dostavljate

Kao advokat veoma sam zadovoljan saradnjom sa Vama, kao i bazom podataka koje dostavljate, što mi veoma pomaže u radu.

S. Stojanovic, advokat, Požarevac
Lično višegodišnje korišćenje programa i moja saradnja sa službom podrške Profi Sistem Com bila je uvek pozitivna

Lično višegodišnje korišćenje programa i moja saradnja sa službom podrške Profi Sistem Com bila je uvek pozitivna. Služba je u svakom momentu bila na usluzi korisnicima za sve nejasnoće i dileme kod primene datih programa i propisa. Zadovoljstvo mi je da istaknem da je saradnja bila profesionalna, stručna, raznovrsna po pitanju programa i propisa i iznad svega dragocena jer nastoji da gde god je moguće izadje u susret svojim korisnicima. Sa željom za dalji uspeh, srdačan pozdrav.

M. Pejakov, sudski veštak, Kikinda
Veoma smo zadovoljni Vašim proizvodima

Veoma smo zadovoljni Vašim proizvodima, kao i saradnjom sa Vama na osnovu dosadašnjeg iskustva.

Specijalna bolnica za interne bolesti Mladenovac, S. Vesić – referent za kadrove
Korisnik sam programa Profi sistem - obračun kamata već pet godina i moja iskustva su veoma pozitivna

Korisnik sam programa Profi sistem - obračun kamata već pet godina i moja iskustva su veoma pozitivna. Program omogućava sve vrste obračuna koji se koriste pri ekonomsko finansijskim veštačenjima i zaista je od velike pomoći. Svaka nova verzija programa je donosila poboljšanja i unapređenja a osim toga u program su uključene i neke nove usluge i baze podataka. Još jedna pogodnost je i to što se baze podataka automatski ažuriraju svakodnevno tako da ne moram da vodim računa o tome da li sam uneo nove stope u program. U svakom slučaju sve pohvale za Vaš program.

N. Savanović, sudski veštak, Beograd
Cene Vaših usluga u odnosu na proizvod koji nudite, Vas preporučuju

Kao ekonomski veštak čiji obračun kamata mora da bude pre svega tačan, na vreme i pouzdan preporučujem firmu Profi Sistem DOO. U toku pet godina naše saradnje, uvek ste bili otvoreni za sve konstruktivne predloge, dva puta ste modifikovali program kako bi odgovorio na sve zadatke ekonomskih veštačenja. Dobar program Profi obračun kamata sa Vašim partnerskim odnosom prema komitentima je doveo do toga da nikad nisam ni tražio druge programe na tržištu. Cene Vaših usluga u odnosu na proizvod koji nudite, Vas preporučuju.

V.Grujin, ekonomski veštak, Vršac
Samo napred i nastavite i dalje na način kako ste i do sada radili

Moja saradnja sa PROFI SISTEM-om traje već duži niz godina. Koristim bazu Propisa i Profi obračun kamata. U potpunosti sam zadovoljan ovim proizvodima i imam samo reči hvale odnosom ove kuće prema meni kao njihovom poslovnom klijentu, te mogućnostima ovih programa i praktičnoj primeni u mome radu kao sudskog veštaka za ekonomsko-finansijsku oblast. Samo napred i nastavite i dalje na način kako ste i do sada radili.

Z. Kujundžić, sudski veštak , Subotica
Obračun kamata je veoma lak i jednostavan za korišćenje

Osnovni sud u Majdanpeku je već 3 (tri) godine korisnik proizvoda OBRAČUN KAMATA, od strane PROFISISTEM-a. Ja kao korisnik mogu samo upututi puno pozitivnih komentara, kako o saradnji tako i o samom proizvodu. Obračun kamata je veoma lak i jednostavan za korišćenje, ako ga koristite barem jednom mesečno. Isti se dnevno ažurira tako da ne moram da tražim po internetu da li su kamate promenjene ili da li je došlo do nekih drugih promena. Još jednom hvala na saradnji i sve najbolje u radu.

Osnovni sud, Majdanpek, Z. Martinović -referent za finansijsko poslovanje
Posebno imam samo pohvale za vaš obračun kamata

Već duže vreme sarađujemo i veoma sam zadovoljan onim Vašim proizvodima koje trenutno kupujem. Posebno imam samo pohvale za vaš OBRAČUN KAMATA. Koliko god da sam ga analizirao prilikom korišćenja, nemam ni jednu negativnu primedbu. Isto je i sa "Advokatskom kancelarijom", časopisom koji je izvrstan za pravnike praktičare, posebno za sudije i advokate. I ako sam nedavno zatvorio advokatsku kancelariju radi penzionisanja, verujem da ću nastaviti da kupujem oba navedena proizvoda.

R. Matković, advokat, Ada
Kao početniku mi je preglednost propisa, prakse, modela i obrazaca mnogo pomogla u radu

Zadovoljan sam Vašim proizvodom, paketom propisa, i smatram da je dobro rešenje što je sve prikazano tabelarno po pravnim oblastima. Tako se ima uvid u celinu dok se vrši pretraga. Dobro je što je sudska praksa vezana za određeni član u propisu. Kao početniku mi je preglednost propisa, prakse, modela i obrazaca mnogo pomogla u radu.

B. Panić, advokat, Kruševac
Prave informacije u pravo vreme, na jednom mestu

Veoma pohvalno, da nekog interesuje mišljene klijenta. To je ono što nam je nedostajalo. Prelaskom na Vaše usluge,otkazali smo pretplatu na brojne publikacije, kako iz ekonomske, tako i iz pravne oblasti. Prave informacije u pravo vreme, na jednom mestu.

Tehnomarket d.o.o., Pančevo, V. Kršanin
Često koristim Vašu stranicu, naročito sudsku praksu i mogu Vam reći da sam prezadovoljna

Za ovih 5 meseci koliko radim kao zastupnik Holdinga mogu reći da često koristim Vašu stranicu, naročito sudsku praksu i mogu Vam reći da sam prezadovoljna. Informacije meni neophodne su uvek dostupne, čak su me spasile u jednom trenutku kada sam bila u nedoumici. Nastavite tako. Želim Vam uspeha u daljem radu.

Holding Kablovi a.d. Jagodina, D. Stojanović- dipl.pravnik
Posle višegodišnje saradnje mogu samo da govorim o Vašoj firmi s pozitivnim rečima

Posle višegodišnje saradnje mogu samo da govorim o Vašoj firmi s pozitivnim rečima, o poslovnosti, redovnom praćenju zakonodavne aktivnosti i probranim i korisnim primerima iz prakse svih sudova. Želim Vam uspeh na ambicioznom putu poslovnog napredovanja.

M. Tripković, advokat, Beograd
Sve preporuke za ovaj tim

Vec deset godina saradjujem sa Profi Sistem d.o.o. i ta saradnja traje i danas na obostrano zadovoljstvo! Uvek ažurni, blagovremeno obaveštavaju svoje klijente o promenama zakonskih propisa i drugih akata, uspešno prate sudsku praksu i u stalnoj konsultaciji sa svojim klijentima dopunjuju svoje programe drugim potrebnim sadržajima, koji omogućavaju kvalitetnije, lakše i brze obavljanje advokatske delatnosti. Sve preporuke za ovaj tim!

V. Jovanović, advokat, Lajkovac
Vi u svim oblicima praktične primene nudite daleko više od drugih

Šta reći o tome kakvi su mi utisci nakon 10-godišnje saradnje. Da li se može bilo šta loše reći posle toliko godina mog poverenja u Vašu kuću? Logično da ne može. Kroz protekli period vidno je očigledno napredovanje u ponudi. Ovo posebno ističem iz razloga što naša kancelarija ima saradnju i sa drugim kućama koje se bave istim poslom, ali do sada nisam imala nikakvog razloga da otkažem ugovor sa Vama. Upravo poredeći ponudu drugih vidim da Vi u svim oblicima praktične primene nudite sve više i više odnosno daleko više od drugih. Nama advokatima je takva ponuda i mogućnost praktične koristi, koju dajete veoma značajna. Mislim da je ovo što sam rekla dovoljno, samo tako nastavite.

J. Perović, advokat, Kikinda
Profi Sistem doprinosi znatno unapredjenju advokatske delatnosti

Sudska praksa, stavovi sudova, objašnjenja, tumačenja i službena mišljenja ministarstava i drugih nadležnih organa, su nama koji se bavimo advokaturom od velike koristi. Izuzetno sam zadovoljan saradnjom. Preporučio bih svim kolegama saradnju sa Profi Sistem Com d.o.o., jer doprinosi znatno unapredjenju advokatske delatnosti.

V. Kezić, advokat, Beograd
"Profi Obračun Kamata" pruža mogućnost i štampanja obračuna što se može iskoristiti u sudskim postupcima

Veoma sam zadovoljan programom "Profi Obračun Kamata". Isti najčešće koristim za proveru obračuna kamate koji se dostavljaju uz prijavu potraživanja poverilaca u stečajnom postupku. Primenjujem ga i kod obračuna kamata na neisplaćene zarade bivših zaposleih kod stečajnih dužnika. Pored svih ponuđenih programa za obračun kamate smatram da je "Profi Obračun Kamata" daleko najefikasniji jer pruža mogućnost i štampanja obračuna što se može iskoristiti u sudskim postupcima.

Ž.Lukač, stečajni upravnik, Beograd
Usluga koju dobijam od Profisistema zavređuje najvišu ocenu

Svoje utiske o Profisistemu nesebično delim među prijateljima i poznanicima. Impresionirana sam poslovnošću, načinom na koji komunicirate sa klijentima, iz koga se jasno vidi koliko ste posvećeni poslu kojim se bavite i koliku pažnju posvećujete svakom od nas. Vaša ažurnost se ogleda kako u blagovremenim informacijama o svim novim propisima tako i u brzim, stručnim i jasno artikulisanim odgovorima, kada ih od Vas potražimo. Tehnička podrška besprekorno funkcioniše, u šta sam se lično uverila u par navrata. Usluga koju dobijam od Profisistema zavređuje najvišu ocenu. Sve čestitke za ono što ste uradili do sada. Uz najbolje želje za dalji rad.

Termovent SC Livnica čelika AD, Beograd, D. Radović-dipl.pravnik
Prezadovaljan sam celokupnim Vašim radom i pruženim uslugama

Za deset godina uspešnog korišćenja ProfiSoft sistema, imam potrebu da Vam u nekoliko rečenica iskažem svoje imresije povodom Vašeg programa PropisSofta Online i Propis obračun kamata, koje meni u mnogome olakšavaju i ubrazavaju rad u advokaturi, tim pre što su mi Vaši programi dostupni bilo gde da se nalazim u svakom trenutku. Prezadovaljan sam celokupnim Vašim radom i pruženim uslugama, te bih ovom prilikom svima preporučio, a posebno kolegama pravnicima, da koriste Vaše programe, jer sadrže sve podatke na jednom mestu, tako da se lakoćom dolazi do željenih rezultata, na čemu sam Vam posebno zahvalan.

I. Vučković, advokat, Leskovac
Najiskrenije Vas preporučujem kolegama i firmama u kojim radim veštačenja

Malo je reći da sam zadovoljna saradnjom sa Vašom firmom. Vašim programom sam prezadovoljna. Olakšali ste mi život. Najiskrenije Vas preporučujem kolegama i firmama u kojim radim veštačenja. Pozdravljam Vas i želim vam još više uspeha u budućem radu!

Lj. Božović, sud.veštak ekonom.struke, Beograd
Vaš sam dugogodišnji klijent i to dovoljno govori o kvalitetu Vaših proizvoda

Vaš sam dugogodišnji klijent i to dovoljno govori o kvalitetu Vaših proizvoda. Posebno bi istakao kvalitete ljudi sa kojima sam svih ovih godina bio u kontaktu. Uvek su ljubazni, predusretljivi i spremni da pruže svaku vrstu pomoći i pojašnjenja. Aleksandar je jedan od njih, koliko se sećam imena, ali i svi ostali zaposleni čijih se imena ne sećam, su više nego korektni.

S. Stanković, advokat, Vranje
Koristim vaš proizvod “profi obračun kamata “ već tri godine i mogu reći da sam veoma zadovoljan

Kao dugogodišni sudski veštak za ekonomsko finansijsku oblast koristim vaš proizvod “PROFI OBRAČUN KAMATA “ već tri godine i mogu reći da sam veoma zadovoljan proizvodom. Osim obračuna raznih vrsta kamata, pohvalno je i to što proizvod sadrži i razna sudska mišljenja, propise i tumačenja koja su mi od velike koristi u radu. Smatram da svi oni koji se bave istim ili sličnim poslovima, ako se odluče za nabavku ovog proizvoda neće pogrešiti.

Đ. Radović , sudski veštak, Inđija
Dobro funkcionisanje praćenja svih novih propisa i redovno obaveštavanje o njihovom stupanju na snagu

Obzirom na višegodišnju saradnju sa Profi Sistem Com DOO mogu da istaknem da sam poprilično zadovoljan, pre svega osnovnim proizvodom koji u sebi sadrži pored svih redovno ažuriranih propisa i zaista dobru bazu sudske prakse ali i praktičnih primera i modela određenih akata i pismena. Nadalje, mogu da pohvalim i dobro funkcionisanje praćenja svih novih propisa i redovno obaveštavanje o njihovom stupanju na snagu. Na kraju, mogu da pohvalim i veoma ljubazno osoblje koje svoj posao obavlja veoma profesionalno. Sve preporuke za koriscenje Profi Sistem Com DOO.

M. Radosavljević, advokat, Požarevac
Nadam se da će kvalitet koji sada imaju ostati i dalje

Kao korisnik Profisistema mišljenja sam da je veoma koristan za advokate, ažuran u praćenju novih zakona, stavova i mišljenja sudova tako da sam ga uvek kada sam imala prilike preporućivala drugim kolegama. Nadam se da će kvalitet koji sada imaju ostati i dalje.

S. Stanković, advokat, Beograd
Propis soft je jedan od najboljih programa na tržištu

Kako smo već dugogodišnji korisnici, a planiramo da nastavimo saradnju i ubuduće, mogu Vam reći da je, po našem mišljenju, Propis soft jedan od najboljih programa na tržištu. Imali smo priliku da probamo i druge slične, ali smo uvek ostajali verni korisnici. Propisi su uvek ažurirani, mnoštvo korisne sudske prakse, sve ono što je potrebno za funkcionisanje jedne advokatske kancelarije. Pored toga i aplikacija Advokatski rokovnik je od velike koristi kao i online verzija istog, što olakšava rad od kuće.

B. Bjelanović, advokat, Kruševac
Imamo obostranu saradnju na izuzetnom nivou

Već duži period smo klijent PROFISISTEMA - korišćenje programa kamata. Ovim putem želimo da Vas informišemo da imamo obostranu saradnju na izuzetnom nivou.

JKP Zelenilo, Beograd, M. Krneta – finansijska služba
Od kada koristim Vaše usluge, ne kupujem zakone i ne angažujem veštake ekonomske struke za obračun kamate u sudskim sporovima

Od samog početka rada Profisistema korisnik sam Vaših usluga za oblast prava i advokature. Koristim Propis Soft i pratim, u skladu sa strukom, zakonska i podzakonska akta, zajedno sa sudskom praksom i primerima. Od kada koristim Vaše usluge, ne kupujem zakone i ne angažujem veštake ekonomske struke za obračun kamate u sudskim sporovima. Zahvaljujem Vam na korektnoj saradnji, Vaš verni korisnik.

M. Popović, advokat , Kladovo
Imam odlično iskustvo u radu sa Vašom kućom

Sa vašom kućom, kao sudski veštak i stečajni upravnik, imam veoma dobro, mogu čak reći i odlično iskustvo u radu. Veoma sam zadovoljan načinom komunikacije i razjašnjenja nejasnoća i nepoznanica koje se u radu javljaju. Želim vam da tako nastavite.

JKP Vodovod i kanalizacija Požarevac, N. Jočić
Vaš sistem obračuna kamate je izuzteno lak za korišćenje a pri tom vrlo pouzdan

Vaš sistem obračuna kamate je izuzteno lak za korišćenje a pri tom vrlo pouzdan. Uvek je ažuran, pokriva vrlo dug vremenski period pa ne moram stalno da proveravam zakonske propise. Uputstvo za korišćenje programa je lako razumljivo i svakom omogućava da se ili podseti ili da brzo savlada korišćenje programa.

S. Miljačić, sudski veštak, Beograd
Na veliko lično zadovoljstvo ću i u budućnosti nastaviti da koristim Vaše usluge

Unazad nekoliko godina koristim usluge programa Profi sistem za obračunavanje kamata. Izuzetno sam zadovoljan programom, redovno se ažurira, jednostavan je za korišćenje i nezamenjiv je u mojim svakodnevnim obavezama. Na veliko lično zadovoljstvo ću i u budućnosti nastaviti da koristim Vaše usluge.

Agencija za ekonomsko – finansijska veštačenja „Bošković“ Užice
Ono što mi posebno znači su blagovremena obaveštenja o svim aktuelnim pitanjima

Ja sam lično zadovljna što potvrđuje dugogodišnja saradnja. Ono što mi posebno znači što ste do sada činili a i sigurno će te činiti i u budućnosti su blagovremena obaveštenja o svim aktuelnim pitanjima i to prvenstveno mislim na odluke, stavove sudova po aktuelnim pitanjima s obzirom da živimo u sistemu da su trenutne odluke i stavovi sudova postali izvor prava (zasnovanih često ad hok samo sa njima znanih razloga ) a sve u cilju zaštite svojih klijenata.

M. Đokić, advokat, Užice
Ne menjam vas

Ne menjam vas!

D. Marković, advokat, Kruševac
Mislim da je naša dugogodišnja poslovna saradnja više nego uspešna

Iskreno mislim da je naša dugogodišnja poslovna saradnja više nego uspešna i da je posledica Vaše stalne želje da svoj proizvod unapređujete i prilagođavate potrebama korisnika. Ljubaznost i strpljenje Vaših poslenika u poslovnim kontaktima je za svaku pohvalu.

Đ. Popović , advokat, Šabac
Svi proizvodi i usluge koje koristim su mi vrlo korisne u svakodnevnom radu

Pokazatelj moje ocene naše saradnje je činjenica da unazad mnogo godina
se ista odvija, sa stalnim širenjem oblasti u kojima sarađujemo. Svi proizvodi i usluge koje koristim su mi vrlo korisne u svakodnevnom radu. Želim Vam i nama puno uspeha u daljem radu!

D. Babić, advokat, Beograd
Mogu svakom da vas preporučim

Vi imate bolju evidenciju od kad potiče naša saradnja, ja o tome više ne vodim računa ali svake godine nastavljam dalje dokle god se bavim ovim poslom. Prošle godine sam kao poklon kupila Vaš paket svojoj rođaki koja je takođe na spisku stalnih veštaka. Mogu svakom da vas preporučim i da kažem da za svako pojašnjenje koje sam tražila vezano za primenu programa da sam ga i dobila kroz Vašu tehničku podršku.

V. Milović, sudski veštak, Obrenovac
Sve pohvale sa naše strane za ljubaznost i profesionalnost zaposlenih

Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Vama, brzi ste i efikasni u rešavanju problema. Sve pohvale sa naše strane za ljubaznost i profesionalnost zaposlenih. Nadamo se nastavku uspešne saradnje. Želim Vam uspešnu godinu i puno novih klijenata.

V. Minić, advokat, Pirot
Vrlo uspešno ostvarujemo našu delatnost, upravo zahvaljujući Vašim propisima i stručnim mišljenjima

Kao dugogodišnji korisnici, možete zaključiti da smo zadovoljni Vašim uslugama. Šta više, vrlo uspešno ostvarujemo našu delatnost, upravo zahvaljujući Vašim propisima, praksi, stručnim mišljenjima, koji su nam na raspolaganju i koje rado primenjujemo u svakodnevnoj službi.

Opštinsko pravobranilaštvo Surdulica
Program je vrlo ažuran, jednostavan za korišćenje i vrlo koristan

Veoma sam zadovoljan korišćenjem Vaših usluga. Program je vrlo ažuran, jednostavan za korišćenje i vrlo koristan. Svima bih preporučio korišćenje programa Profi Sistema.

Z. Knežević, advokat, Kraljevo
Mogu reći da sam vrlo zadovoljan sadržajem, kao i sistematizacijom prikaza sadržaja

Koristim "Profi sistem" već dve godine, u radu svoje advokatske kancelarije i mogu reći da sam vrlo zadovoljan sadržajem, kao i sistematizacijom prikaza sadržaja. Nemam zamerki, niti posebnih sugestija i mogu istaći sve pohvale i zahvalnost svim ljudima iz ove firme za uspešnost i profesionalnost u poslovanju.

D. Zafirović, advokat, Vladičin Han
Sa zadovoljstvom mogu da kažem da već više godina uspešno koristim Vašu bazu podataka

Sa zadovoljstvom mogu da kažem da već više godina uspešno koristim Vašu bazu podataka koja se odnosi na evidenciju propisa i sudske prakse kao i program za računanje kamata. Programi su jednostavni za korišćenje, sveobuhvatni i ažurni.

M. Gros, advokat, Subotica
Prezadovoljni smo Vašim programom

Sve pohvale sto se tiče saradnje na obostrano zadovoljstvo. Prezadovoljni smo Vašim programom.

D. Stefanović, sudski veštak, Loznica
Pouzdani, tačni, poslovni, korektni, fleksibilni, predusretljivi

Pouzdani, tačni, poslovni, korektni, fleksibilni, predusretljivi. Sve u superlativu.

B. Sredojević, sudski veštak, Bor
Moja ocena je 10

Nakon dugogodišnje poslovne saradnje sa Vama, ističem da sam jako zadovoljna celokupnim Vašim uslugama i moja ocena je 10, zbog čega nastavljam dalju saradnju sa Vama.

G.Nikšić, advokat, Čačak
Profesionalnost, izuzetno znanje i poznavanje potreba klijenata je ono što je retko a Vas krasi

Naravno da je komentar o Vašim uslugama i profesionalnosti, veoma bitan, jer to je dokaz uspešnosti u poslu. Moja vernost i saradnja sa Vama traje, biće uskoro punih 9 godina, što samo po sebi, pokazuje i dokazuje da sam iskreno i u potunosti zadovoljan Vašim programom, a naravno i cenom za pružene usluge. Vaš program, kako program propisa, tako i programa obračuna zakonske zatezne kamate, je izuzetno pregledan, lak za korišćenje, naročito za one koji nisu u potpunosti tehnički obrazovani, kao što je to slučaj sa profesijom kojom se bavim. Mislim, po mom skromnom mišljenju, da Vaš program,obuhvata baš sve, što je potrebno za bavljenje advokaturom i aposultno nemam bilo kakav predlog za eventualnu izmenu ili dopunu programa, i da u onome što mi pružate, nešto nedostaje. Profesionalnost, izuzetno znanje i poznavanje potreba klijenata, a na kraju i izuzetna ljubaznost i predusretljivost je ono što je retko, a Vas krasi. S dužnim poštovanjem advokat Bajazit Ivan, Smed.Palanka.

I. Bajazit, advokat, Smederevska Palanka
Imam samo reči hvale

Uzimajući u obzir dosadšnje iskustvo sa pružanjem Vaših usluga, kako sa samim programom za obračun kamata tako i sa tehničkom podrškom, imam samo reči hvale u vidu unapredjenja programa, ažurnosti i ljubaznosti zaposlenih u Vašem društvu. Želim Vam uspeh u daljem poslovanju.

Osnovni sud Mladenovac, M. Savković
Koristim program za kamate, odličan je i svima ga preporučujem

Koristim program za kamate, odličan je i svima ga preporučujem. Što se Vaše kuće tiče, odlična je dugogodišnja saradnja i delim sa Vama obostrano zadovoljstvo. Želim Vam dalji napredak i svaki uspeh.

Agencija SOS, Kuršumlija , G. Lakić – sudski veštak
Prezadovoljna sam Vašim uslugama i tehničkom podrškom

Prezadovoljna sam Vašim uslugama i tehničkom podrškom svih Vaših zaposlenih.

L. Dragačevac, advokat, Obrenovac
Zadovoljan sam saradnjom

Zadovoljan sam saradnjom, naročito Vašim strpljenjem prilikom pružanja tehničke podrške.

D. Blagojević, advokat, Smederevska Palanka
Ističem jednostavnost u korišćenju i dostupnost kako zakonskih tako i podzakonskih propisa

Kao dugogodišnji korisnik Vaših programa ističem jednostavnost u korišćenju i dostupnost kako zakonskih tako i podzakonskih propisa, uključujući sudsku praksu. Jedna od pozitivnih strana nesporno je i ažuriranje baze podataka, tako da su u svakom trenutku dostupna nova zakonska rešenja, kao i stavovi sudske prakse.

M. Petrović, advokat, Beograd
Zato što ste pouzdani, inventivni i stručni, svima Vas preporučujem

Poštovani saradnici,
a nakon 7 uspešnih godina, reći ću i dragi prijatelji, danas sam obnovila pretplatu na Propis Soft-bazu propisa i imam potrebu da, u vremenu kada je popularno javno iznositi kritike-osnovane i neosnovane, izrazim zadovoljstvo saradnjom koju imamo i unapređujemo iz godine u godinu.
Odajem Vam posebno priznanje jer ste me- skeptičnu i sklonu štampanoj formi- informisali i podučili korišćenju neprocenjivo vredne baze pravnih propisa i time mi olakšali rad, uštedeli vreme i izvesno spasli alergijske kijavice, jer su hrpe papira vazda pune prašine...
Na kraju, posebnu zahvalnost izražavam divnim ljudima u službi Tehničke podrške, koji su mi pomogli u baš svim mojim računarsko-internetskim avanturama, pružajući mi serviserske usluge on-line, (instalirajući mi programe koje sam sumanutim „klikanjem“ brisala-više puta!!! ) uvek strpljivi i puni razumevanja.
Zato što ste pouzdani, inventivni i stručni, svima Vas preporučujem.

J. Lazarević,advokat, Šabac
Naročito sam zadovoljna tehničkom podrškom koja mi je više puta izlazila u susret

Moja iskustva u vezi korišćenja Vašeg programa Profi obračun kamata su pozitivna. Naročito sam zadovoljna tehničkom podrškom koja mi je više puta izlazila u susret u vidu konsultacija oko pojedinih obračuna koje sam imala. Nadam se daljoj i uspešnoj saradnji.

GP HGP d.o.o. Novi Sad, V. Jovanović – ruk.fin.službe
Nekoliko mojih kolega, nakon što su videli sve prednosti Propis softa, postali su Vaši pretplatnici

Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da izrazim svoje mišljenje o Vašem i našem PROFI SISTEMU. Mnoge struke, a naročito pravna, zavise od redovnog praćenja zakonskih propisa i sudske prakse radi primene u svom radu. Ja sam od 2006.g. kupac paketa Propis soft i ujedno Vaš saradnik.
Preko deset godina osećam sigurnost pri obavljanju svoga posla i ni jednog trenutka nisam morala da na drugoj strani tražim zakonski propis, sudsku praksu ili obrazac.
Zahvaljujući Vama, ja sve to imam u svom mejlu i uz sebe svakog trenutka.
Nekoliko mojih kolega, nakon što su videli sve prednosti Propis softa, postali su Vaši pretplatnici.
Vi ste sve doveli do savršenstva - propise, sudsku praksu, obrasce, zatezne kamate, advokatski rokovnik.
Časopis Advokatska kancelarija je moja posebna „pravna poslastica“.
Tokom godina saradnje, kada se ukazala potreba, obraćala sam se Vašim stručnim saradnicima sa postavljenim pravnim pitanjima i dobijala odgovore.
Posebno bih pohvalila kolegu Nikolu Aleksića koji mi je pronašao potrebnu sudsku praksu i istu prosledio na moj mejl. Tada mi je to veoma značilo jer sam zbog roka morala hitno da se odlučim kako da postavim tužbeni zahtev zbog raznolike sudske prakse.
Dragi moji, budite i dalje kao i do sada profesionalni, vredni, stručni i sistematični i bićete uvek uspešni. Hvala na saradnji!

J. Bošković, advokat, Čačak
Vaša kuća je najpouzdaniji i najefikasniji oslonac za rad našeg Odeljenja

Zadovoljstvo nam je da izrazimo svoju zahvalnost na izvranrednoj saradnji sa Vašom kućom i pohvalimo rad Vašeg stručnog tima. Naime, Vaša kuća je najpouzdaniji i najefikasniji oslonac za rad našeg Odeljenja. Rad Vašeg stručnog tima nam umnogome olakšava svakodnevni rad i ujedno doprinosi efikasnosti funkcionisanja našeg Odeljenja. Bezbroj puta nam je Vaš stručni tim pomogao svojim efikasnim, brzim i sveobuhvatnim savetima, odgovorima i tumačenjima. Saradnja sa Vašom kućom je na najvišem mogućem nivou i uvek ćemo biti slobodni da preporučimo Vašu kuću drugima za saradnju. Na rad Vašeg stručnog tima nemamo nijednu primedbu, ni predlog, već samo reči hvale. Vaš stručni tim je maksimalno profesionalan!!! Profesionalizam kakav se retko sreće!!! Čast nam je što imamo priliku da sarađujemo sa Vašom kućom i nadamo se da ćemo i u buduće imati ovakvu divnu saradnju. Hvala vam što postojite i želimo Vam sve najbolje u daljem razvoju. Još jednom, želimo da iskažemo najiskrenije zadovoljstvo profesionalnošću i ažurnošću Vaše kuće.

KBC “Zvezdara”,Beograd, Odeljenje javnih nabavki
Nadam se da ćete zadržati isti nivo kvaliteta u svim segmentima programa koji nudite

Kao Vaš novi korisnik a raniji dugogodišnji korisnik konkurentskog programa mogu da kažem da su moja iskustva pozitivna. Softver za praćenje pravnih propisa i javnih nabavki je vrlo logično organizovan. Veze između dokumenata su jednostavne i dobro pokrivene pojmovima za pretragu. Koliko sam video ažurni ste u praćenju promena u propisima. Takođe, mogu da pohvalim ažurnost i stručnost prilikom davanja mišljenja i tumačenja odredbi pravnih propisa a po posebnim zahtevima koje sam dostavljao putem mejla. Sve u svemu za sada imam samo pohvale. Nadam se da ćete zadržati isti nivo kvaliteta u svim segmentima programa koji nudite. Želim Vam uspeh u daljem radu.

Turistička organizacija Grada Novog Sada
Uz saradnju sa Profi Sistem Com d.o.o brzo rešavamo naše probleme, nedoumice ili nejasna zakonska rešenja

OŠ "Živojin Perić" u Stublinama, opština Obrenovac, ima odličnu saradnju sa firmom Profi Sistem Com d.o.o. iz Smedereva, čiji smo pretplatnik na štampana izdanja, ali je saradnja još bolja kada nam je potrebna brza konsultacija po pitanju raznih oblasti koje su prisutne u školi. Po postavljanju pismenog pitanja obavezno dobijamo potvrdu mejla da znamo da je naše pitanje stiglo na poslatu adresu kao i vreme za koje ćemo dobiti odgovor. Vreme za dobijanje odgovora je uvek kraće od vremena koje je naznačeno u mejlu za koliko će stići odgovor. Ukoliko nam prvobitni odgovor nije jasan i imamo još dilema po tom pitanju mi im postavimo potpitanja na koja dobijamo odgovor u što kraćem roku, tako da uz saradnju sa Profi Sistem Com d.o.o brzo rešavamo naše probleme, nedoumice ili nejasna zakonska rešenja.

OŠ „Živojin Perić“ Stubline, Obrenovac, R. Popović – sekretar
Veoma sadržajna i raznovrsna sudska praksa je onaj detalj koji mi znatno olakšava rad u profesiji kojom se bavim

Veoma sam zadovoljan kvalitetom Vaših proizvoda, veoma sadržajna i raznovrsna sudska praksa je onaj detalj koji mi znatno olakšava rad u profesiji kojom se bavim. Puno uspeha u daljem radu i srdačan pozdrav!

M. Alanović, advokat, Novi Sad
Ono čime sam najzadovoljniji jesu pravne konsultacije koje dobijam od stručne službe

Izuzetno sam zadovoljan saradnjom sa Profi sistim com d.o.o. Sam izgled i preglednost sajta, kao i deo koji je moja oblast interesovanja - Specijal javne nabavke su odlično urađeni. Posebno bih pohvalio Bilten javnih nabavki, koji je uvek tu sa aktuelnim temama iz oblasti javnih nabavki kroz članke, pitanja i odgovore ili praksu Komisije za zaštitu prava i Uprave za javne nabavke. I na kraju, ono čime sam najzadovoljniji jesu pravne konsultacije koje dobijam od stručne službe. To je uvek detaljan odgovor na pitanje koje postavim u roku koji nikada nije duži od 24 sata, što je za posao kojim se bavim jako bitno, s obzirom da sam stalno skopčan sa nekim rokovima. Još jednom, sve čestitke.

OU Babušnica, Služba za javne nabavke, M. Pejčić- službenik za javne nabavke
Sve najlepše, sve pozitivno

Šta reći o saradnji naše dve kuće. Sve najlepše, sve pozitivno. Vaši komentari tj. usluge su krajnje profesionalne, opširne, stručne. U veoma kratkom vremenskom roku smo dobili svu stručnu pomoć koja nam jako znači u donošenju poslovnih odluka. Saradnja sa Profi sistemom je jednom rečju pozitivna. Profi obračun kamata je takođe moćan alat koji nam jako koristi.

AD Elan HI Prijepolje, G. Sekulic – generalni direktor
U ponudi Vaših proizvoda, apsolutno nalazim sve što je u mojoj profesiji potrebno

Deset godina moje saradnje sa Profi Sistem-om, i koršćenje isključivo Vaših usluga i proizvoda u ovoj oblasti, jesu najbolji pokazatelj da sam prezadovoljna njihovim kvalitetom i načinom saradnje. Na samom početku saradnje, moje znanje za korišćenje ove vrste usluga je bilo "slabo", bolje reći baš nikakvo, ali se i danas sećam sa koliko strpljenja i razumevanja, su Vaši saradnici, mene "vodili" da naučim "kako i gde". Sve pohvale za efikasnost tehničke podrške, svih ovih godina. Kao advokat, mogu da kažem da u ponudi Vaših proizvoda, apsolutno nalazim sve što je u mojoj profesiji potrebno, da svakodnevno obavljam svoj posao. Nije mi se dogodilo da "tražim" neki propis a da ga nema. Ažuriranje i brzina kojom me obaveštavate o promeni propisa je za mene veoma bitna, a to činite besprekorno, isto se odnosi i na pravne stavove i mišljenja. Moram se dotaći i cene Vaših usluga i sa zadovoljstvom konstatovati da se godinama nisu menjale, što je za pohvalu.

N. Bogdanović, advokat, Sremski Karlovci
Vaši odgovri su uvek brzi

Cenim da su Vaši odgovori uvek brzi i uglavnom sveobuhvatni, tako da sam zadovoljna saradnjom.

Univerexport d.o.o. Novi Sad, N. Vukoje – ruk.pravne službe
Kao najpozitivniji utisak ističemo saradnju sa Vašom pravnom službom

U opštini Mali Iđoš, kao što znate, već tri godine koristimo Vaš paket Propis Soft - Specijal Javne Nabavke. Kao najpozitivniji utisak ističemo saradnju sa Vašom pravnom službom, a u vezi rešavanja naših nedoumica i konsultacija u vezi primene ZJN-a. Posebno bih istakla zadovoljstvo brzim i konkretnim odgovorima na postavljena pitanja. Takođe, pohvaljujem i Vaš bilten.

OU Mali Iđoš, Odeljenje za javne nabavke, S. Nikolić
Veoma pozitivno što ste nam svaki put izašli u susret

Koristeći Vaš softver "Profi obračun kamata" ističem da sam veoma zadovoljan Vašim programom, takođe veoma pozitivno što ste nam svaki put izašli u susret ako je bilo reči o ponovnom instaliranju programa zbog reinstalacije operacionog sistema na kojem se nalazi napred navedeni program, ažuriranje kamatnih stopa se vrši redovno - automatski, a pojavljivanje novih verzija pokazuje da se bavite i razvijanjem softvera. Sve pohvale!

Dom zdravlja dr Hadži Janoš, Bačka Topola, J. Katona – šef odeljenja informatike
Posebno ističem da su mi pravne konsulatacije značile dosta u radu

Vrlo sam zadovoljna dosadašnjom saradnjom, koja traje već čini mi se oko osam godina. Posebno ističem da su mi pravne konsulatacije značile dosta u radu, i da mi je Vaša pravna služba u rekordnom roku odgovorila na postavljana pravna pitanja, i svojim tumačenjem razrešila mnoge dileme.

Gimnazija „Sveti Sava“ Požega, A. Đenić – sekretar
Nadam se da će te u buduće nastaviti sa ovako uspešnim radom na obostrano zadovoljstvo

Na osnovu naše dugogodišnje saradnje mogu da kažem da sam veoma zadovoljan sa Vašim proizvodom elektronskom bazom propisa koju koristim već dugi niz godina. Iz godine u godinu vidljiv je napredak u samoj bazi podataka jer je ista sve preglednija i lakša za rad. Sama baza propisa sadrži iz godine u godinu sve više propisa, sudske prakse, modela i obrazaca koja meni kao advokatu dodatno olakšava rad. Takođe sam zadovoljan i sa poslovnošću i stručnošću vaših zaposlenih prema meni kao klijentu jer smo zajedno uspešno rešili svaki problem koji se javio prilikom instaliranja programa kao i tokom rada. Nadam se da će te u buduće nastaviti sa ovako uspešnim radom na obostrano zadovoljstvo.

B. Aćimović, advokat, Sremska Mitrovica
Program se izuzetno lako koristi, lako ažurura, bez posebne obuke

Smatram da je program izuzetno pogodan za rad advokata, jer su propisi sistematizovani, ažurirani, prečišćeni tekstovi propisa odmah urađeni, tako da nema gubitka vremena u traženju propisa, modela obrazaca i sudske prakse. Izuzetno je urađena i veza sa starim, nevažećim propisima, tako da u svakom trenutku imate propis za koji ste sigurni da se radi o pozitivnom propisu. Program se izuzetno lako koristi, lako ažurura, bez posebne obuke, tako da smatram da je bolji od konkuretnskih programa, čije sam demo verzije imao prilike da vidim.

B. Radenković, advokat, Pirot
Brzi ste u odgovorima na postavljena pitanja

Zadovoljni smo sa saradnjom. Brzi ste u odgovorima na postavljena pitanja. Mi sa Vama sarađujemo već dve godine sto dokazuje da smo zadovoljni sa pruženim uslugama.

JKP Bukulja Aranđelovac, Odeljenje za javne nabavke
Najvažnije je da postoji primetna tendencija da se korisniku izađe u susret

Ono što je najvažnije je da postoji primetna tendencija da se korisniku izađe u susret. Tako se gradi poverenje. A poverenje je ključ uspeha. Rezultat uspeha je zadovoljstvo.

OU Ćićevac, Odeljenje za javne nabavke, N. Macić
Sve funkcioniše

Agencija stečajni upravnik Aleksandro-Aco Milošević je korisnik Vaše aplikacije za obračun svih vrsta kamata od 2012 godine. Za sve ovo vreme nije se desilo da je u Vašoj aplikaciji nešto nedostajalo. Naprotiv, sve je funkcionosalo i nikada nisam imao potrebu da nekog nazovem ili se obratim za pomoć. U više stečajnih postupaka nijedan poverilac ili dužnik nije imao reklamaciju. Mislim da sam ovim sve rekao.

A. Milošević, stečajni upravnik , Prilike, Ivanjica
Sve na jednom mestu je nešto što zaista puno znači

Ovim putem se zahvaljujem na ideji koja je svim Vašim korisnicima skratila vreme traženja raznih propisa i zakonskih regulativa. Sve na jednom mestu je nešto što zaista puno znači kada je vreme u pitanju, a vreme je ono čega najmanje imamo u poslu. Razne mogućnosti u smislu traženja propisa, poput označavanja onog što je nekom važno da prati su još jedna preporuka za Vašu firmu. Sve pohvale i podrška za dalji rad, na račun obostranog zadovoljstva Vas i Vaših klijenata.

Apoteka „Medica“ Velika Plana, G. Milić – direktorka
Profisistem stalno nastoji da dalje usavršava svoje navedene usluge

Saradnja Profisistema sa klijentima je odlična. Profisistem uvek izlazi u susret svojim klijentima u skladu sa svojim mogućnostima i prati njihove potrebe. Sve to važi, kako za Profisoft, tako i kad su u pitanju usluge obračuna kamate, kao i izdavanje čaopisa. Profisistem stalno nastoji da dalje usavršava svoje navedene usluge.

S. Nedeljković, advokat, Trstenik
Odnos cene i kvaliteta je po mom saznanju najbolji u Srbiji

Postovani, kao dugogogdišnji korisnik Vašeg programa i kompletne baze podataka propisa koji su u primeni u Republici Srbiji, sa svim pratećim sadržajima, ovde želilm da Vam izrazim zahvalnost i podršku da nastavite kao do sada. Stalna poboljšanja koja vršite u programu i na internet prezentaciji, opredeljuju me da i dalje budem Vaš korisnik i upotrebljavam sve sto mi je potrebno za poslovanje, putem Vašeg programa. Odnos cene i kvaliteta je po mom saznanju najbolji u Srbiji i nadam se da ce tako i ostati.

B. Jovanović-Džaril, javni beležnik, Ruma
Program je urađen na veoma pristupačan način za same korisnike, te uz minimalno poznavanja rada na računaru korisnik se može lako snaći

Zovem se Dragan Radojković zaposlen sam u Vojnoj akademiji u Beogradu i već više godina u svom radu koristim programski paket Profi Soft za olakšanu primenu propisa V.6. Ovaj programski paket omogućava mi pristup svim propisima koji se donose na nivou Republike Srbije i nekih većih gradova u R. Srbiji. Program je urađen na veoma pristupačan način za same korisnike, te uz minimalno poznavanja rada na računaru korisnik se može lako snaći. Pretraga propisa u programu je jednostavna i može se
vršiti po velikom broju parametara. Baze sadrže veoma veliki broj propisa, a i do onih propisa koji se ne nalaze u bazi lako se može doći kontaktiranjem Korisničke podrške, koja vam veoma brzo dostavlja traženi propis putem e-maila. U samom tekstu propisa, u članovima koji su zasenčeni, omogućen je pristup svim izmenama i dopunama ili sudskoj praksi koja ima veze sa ovim članom. Takođe, u tekstu propisa postoje linkovi ka starijim propisima, ukoliko se radi o izmenama i dopunama propisa. Prilikom izmena i dopuna propisa na kraju dokumenta stoje izmene koje su nastale u samom propisu. Takođe, program omogućuje kreiranje sopstvene baze u koju se smeštaju propisi, koji se najčešće koriste u radu.
Tehnička podrška ovog paketa je na veoma visokom nivou, u jako kratkom vremenu na veoma stručan način rešavaju nastale probleme i dostavljaju potrebne podatke.
Saradnja sa menadžmentom je za svaku pohvalu, u svakom trenutku trude se da korisnici budu zadovoljni sa pruženom uslugom.
Preporučujem korišćenje programskog paketa Profi soft V.6 i drugih proizvoda Profi Sistem Com d.o.o, kao jedne veoma ozbiljne firme. Nećete se pokajati!

Vojna akademija Beograd, Major D. Radojković
Najviše volim opciju "istorija propisa"

Ovo je druga godina da u kancelariji koristimo Profi sistem. Zadovoljni smo. Pristup je jednostavan, pretraživač dobar, ali lično najviše volim opciju "istorija propisa", jer jednostavno mogu da pratim izmene zakonskog teksta ili samog zakona. Preporučujem svima kojima u svakodnevnom radu treba praćenje zakona i sudske prakse.

N. Jovičić, advokat, Zemun
Veoma sam zadovoljna svim Vašim proizvodima i saradnjom sa Vama

Vaši proizvodi, koje koristim već duži niz godina, posebno baze propisa sa modelima, praksom i dr. profesionalno, detaljno, pregledno, ažurno i kvalitetno su urađene i pružaju sve potrebne informacije i stručnu pomoć. List Advokatska kancelarija je stručan, ažuran i visokog kvaliteta, a isto se može reči i za Vaše programe za obračun kamata, koji sam takođe duži niz godina koristila. Saradnici su ljubazni, uvek spremni na pomoć. Sve baze sam do sada koristila bez ikakvih problema, zastoja ili bilo kakvih tehničkih i dr. problema i veoma sam zadovoljna svim Vašim proizvodima i saradnjom sa Vama.

mr Z. Bjekić, advokat, Novi Sad
Vaš program za obračun kamate je odličan

Zovem se Acković Slavica, radim u finansijskom sektoru Trayal korporacije AD iz Kruševca. Vaš program za obračun kamate koristim vrlo često i sa zadovoljstvom ističem da je odličan, što znači da nemam nikakvih zamerki već naprotiv samo reči hvale. U nadi da će i drugi Vaši korisnici dati isto mišljenje, želim Vam dalje uspešno poslovanje.

Trayal korporacija Kruševac, S. Acković – fin.služba
Saradnja sa vama je besprekorna dugi niz godina

Saradnja sa vama je besprekorna dugi niz godina. Propisi, mišljenja, modeli... su lako dostupni i pregledni na vašem sajtu, Snalaženje je više nego jednostavno. Rad ubrzava i olakšava korisnička baza, kao i rubrika propisi alarm. Naročito je korisno i omogućava veliku uštedu u vremenu vezivanje tumačenja i primene za članove zakona. Odgovori na pitanja redakciji su veoma brzi i iscrpni. Cena je pristupačna i saradnja sa komercijalnom i finansijskom službom izuzetno korektna. Želimo Vam i nadalje uspešno poslovanje, uz srdačan pozdrav.

O.Š. Branko Radičević Bunar, Jagodina, G. Cvetković – sekretar
Mogu preporučiti ovu kompaniju kao odgovornu i stručnu

Preporučujem usluge Profisistema Com d.o.o. jer su uvek poslovali ažurno tako da su na vreme dostavljali svu poštu, dopune propisa i časopise. Tehnička služba je na najbrži mogući način otklanjala sve teškoće na mom računaru daljinskim putem, a pravna podrška mi je uvek bila na usluzi kada nisam mogao nešto konretno pronaći u zbirci obrazaca. Kroz dugogodišnju saradnju su mi izlazili u susret sa raznim popustima i bonusima, tako da mogu preporučiti ovu kompaniju kao odgovornu i stručnu. Poslovanje moja kancelarije koja se bavi krivičnopravnom materijom i međunarodnim penzijskim osiguranjem je u potpunosti pokriveno zahvaljujući Profisistemu Com. Pohvalio bih jako ljubazno osoblje, koje se odmah javlja na telefon, bez razlike da li je to prijava službi tehničke podrške ili službi plaćanja.

I. Kocić, advokat, Beograd
Izražavam spremnost i zadovoljstvo za nastavak dugogodišnje saradnje

Imajući u vidu da je Vaš sistem Profi Obračuna kamata sveobuhvatan (uključujći i planove otplata anuiteta kod banaka po zahtevu klijenata), permanenetno ažuran u odnosu na zakonodavnu regulativu u ovoj oblasti, sa transparentnim Uputstvom za njegovu primenu i korektnom cenom za Vaše usluge - izražavam spremnost i zadovoljstvo za nastavak dugogodišnje saradnje.

Z. Jevtić, sudski veštak, Požarevac
"Advokatska kanclelarija " je najbolji pravni informator koji postoji u Srbiji

"Propis soft" sa kojom sam izuzetno zadovoljan kako u pogledu sadržaja koji mi je od velike pomoći u vezi obavljanja mojih svakodnevnih profesionalnih obaveza, tako i u pogledu činjenice da se sistem redovno održava i da me Vaše službe redovno informišu o svim bitnim događajima. "Advokatska kanclelarija " kojim se i ja takođe služim i za koji nalazim da je najbolji pravni informator te vrste sadržaja koji postoji u Srbiji.

V. Gajić, advokat, Beograd
Pored kvalitetno urađenih programa, i cene su prilagođene korisnicima

Iz svog i iz iskustva ostalih kolega koji koriste već više godina softvere Profisistema mogu slobodno da Vam kažem da su prezadovoljni. Sve je urađeno da mogu bez problema i korisnici sa manje znanja u IT sektoru (ne želim nikog da vređam) koristiti njihove programe. Pored kvalitetno urađenih programa, i cene su prilagođene korisnicima. Svaka preporuka za saradnju sa firmom PROFISISTEMOM.

Osnovni sud Prokuplje, P. Jordanović – informatičar
Veoma sam zadovoljan Vašim uslugama

Korisnik sam pravnih propisa koji izdaje Profisistem, časopisa Advokatska Kancelarija i sistema Obračuna kamata. Veoma sam zadovoljan Vašim uslugama zato Vam na ovaj način zahvaljujem.

M. Papović, advokat, Požarevac
Dobra strana Vaše poslovne politike je povoljna cena Vaših usluga

Korisnik sam Vaših usluga više od deset godina i moja iskustva za sve vreme trajanja međusobne saradnje su samo pozitivna. Pri tome mislim na Vašu stručnost, ekspeditivnost, i izrazitu korektnost i ljubaznost.
Vaš paket propisa i sam program Propis Soft omogućava i onim korisnicima, koji nisu najvičniji pravnoj informatici, da se bez ikakvih teškoća koriste ponudom koju Vaš program pruža. Navedeni program sadrži sve ono što je potrebno za redovno poslovanje advokata ali i ostalih pravosudnih radnika. Baza propisa kojom raspolaže Propis Soft je obimna, redovno ažurirana, a Vaša tehnička služba redovno obaveštava korisnike o najnovijim izmenama propisa i sudske prakse i korektno pruža tehničku podršku nama korisnicima Vaših usluga. Vaš časopis Advokatska kancelarija je izuzetno dobar sa dobro izvršenom selekcijom aktuelne pravne problematike, stručno obrađene od strane Vaših saradnika. Pored navedenih kvaliteta, dobra strana Vaše poslovne politike je prihvatljiva i povoljna cena Vaših proizvoda tj. usluga. Imajući u vidu moja dosadašnja iskustva u našoj međusobnoj saradnji, spreman sam da je nastavim i ubuduće i ponudu Vaših proivoda tj. usluga preporučujem ostalim kolegama.

S. Stevanović, advokat, Ljig
Izuzetno sam zadovoljan uslugom koju pružate

Izuzetno sam zadovoljan uslugom koju pružate,a naročito sa ažuriranjem baze propisa i sa informisanjem o bitnim novim propisima.

K. Bobot, advokat, Beograd
Veoma sam zadovoljan prilagođenošću proizvoda realnim zahtevima korisnika

Duže vreme koristim Vaš proizvod – Profi obračun kamata. Veoma sam zadovoljan prilagođenošću proizvoda realnim zahtevima korisnika, a posebno podrškom Vaših saradnika u pogledu pružanja objašnjenja i odgovora na specifična pitanja. Želim Vam uspeh i da nastavite sa razvojem.

M. Tijanić, sudski veštak, Beograd
Ja znam da cu na Vas moći i ubuduće da računam

Mogu da kazem da sam imala veliku sreću sto imam prilku da saradjujem sa Vama, imajuci u vidu ozbiljnost posla koji radim, a to su javne nabavke zahvalna sam što znam da mi je Vaša kuća podrška (savetima i konsultacijama) u trenucuma kada imam dilemu ili neku nejasnoću . U poslu kao i u żivotu važno je da imate na koga da se oslonite! Ja znam da cu na Vas moći i ubuduće da računam.

JP Vodovod Vranje, Odeljenje za javne nabavke, G. Stamenkoivć
Sa velikim zadovoljstvom želeo bih da preporučim "PropisSoft Online"

Sa velikim zadovoljstvom želeo bih da preporučim "PropisSoft Online" pravnicima, ekonomistima i drugima koji u svom poslovanju moraju da primenjuju širok spektar propisa Republike Srbije. "PropisiSoft Online" kao elektronska baza propisa u Republici Srbiji na svim nivoima državnog uređenja, veoma je koristan i pouzdan alat za primenu u praksi, jer gotovo svakodnevnim ažuriranjem, praćenjem svih izmena i dopuna propisa od strane izdavača "Profi Sistem COM" i njihovim blagovremenim servisiranjem korisnicima, svaki korisnik ove elektronske baze propisa može biti u svakom momentu siguran koji su propisi važeći, kojim propisima je prestala važnost i sl. Uz to, ova elektronska baza propisa "obogaćena" je i primerima iz sudske prakse, službenim mišljenima, gotovim modelima i obrascima, kalkulatorom sudskih taksi.
Zbog sistematičnosti i preglednosti elektronske baze propisa "PropisSoft Online", predusretljivosti ljudi iz Tehničke podrške spremnih na svaku vrstu pomoći u primeni ove baze, razlozi su moje višegodišnje uspešne saradnje sa "Profi Sistemom".

D. Trajanović, dipl.pravnik
Vaša pomoć je uvek došla u pravo vreme

Želela bih ovom prilikom da Vam se zahvalim na predusretljivošću, brzini i efikasnošću kojom udovoljavate raznim mojim zahtevima, a u razgovoru sa koleginicama koji takođe koriste Vaše usluge, ne samo mojim zahtevima, nego i zahtevima drugih kolega, naročito kada su u pitanju molbe za pronalaženje odgovarajuće sudske prakse i tumačenje zakona. Vaša pomoć je, barem kada sam ja u pitanju, uvek došla u pravo vreme, čak i ranije nego što sam očekivala i raduje me što ste tokom ovih godina izrasli u jedan zaista kompletan tim posvećen poslu za koji ste se opredelili, na koji način ne samo da ćete zadržati, nego i steći nove klijente. U nadi da ćemo i dalje uspešno sarađivati na obostrano zadovoljstvo srdačno Vas pozdravljam sa željom da još više napredujete i "rastete".

J. Iković, advokat, Novi Beograd
Želimo da izrazimo izuzetno zadovoljstvo koje smo stekli dugogodišnjim korišćenjem Vašeg programa za obračun kamata

Želimo da izrazimo izuzetno zadovoljstvo koje smo stekli dugogodišnjim korišćenjem Vašeg programa za obračun kamata. Svakodnevna ažurnost, jednostavnost u primeni koja se ogleda u činjenici da sa vrlo malo upoznavanja sa programom veoma lako može da se dođe do željenog rezultata, lako i brzo arhiviranje obračuna i pristup arhiviranima, te štampa u praktično jednom koraku, preporuka su za sve one kojima je u poslu neophodno da efikasno dođu do konačnog cilja, dokumenta sa svim podacima o izvršenom obračunu kamata, od zakonske zatezne do kamate na neblagovremeno plaćene javne prihode.

Fineko CS d.o.o. Subotica, D. Trajković
Sve je veoma dostupno i transparentno

Ja kao advokat već godinama koristim program Profi sistem Com i veoma sam zadovoljna. Kao stariji advokat najviše koristim sudsku praksu koja mi je neophodna u vođenju mojih postupaka pred sudom i svim drugim državnim organima.Sve je veoma dostupno i transparentno. Kako imam i pripravnika i on se koristi Vašim programom i to znatno više nego ja. Smatram da veoma blagovremeno pratite sva dešavanja vezana za profesiju advokature - time mislim na razne stavove Viših i Apelacionih sudova u Srbiji a koji stavovi su neophodni nama advokatima. Stoga nastavljam i dalje saradnju sa Vama jer smatram da odlično pratite sve.

M. Jokić, advokat i U. Đokić, advokatski pripravnik, Bajina Bašta
Advokatski Rokovnik mi je desna ruka u radu, a časopis “Advokatska kancelarija“ pravo stručno “štivo”

Poštovani, korisnik sam više Vaših proizvoda i mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljna njima. Program propisa je uvek ažuran, kao i obračun kamata, Advokatski Rokovnik mi je desna ruka u radu, a časopis “Advokatska kancelarija“ pravo stručno “štivo”, koja edukuje i obrazuje vezno za aktuelnosti u našoj struci. Hvala Vam za sve, sa željom da nastavite rad nesmanjenom ambicijom u korist nas Vaših klijenata.

M. Knežević, advokat, Bačka Topola
Najveća prednost je mogućnost postavljanja pitanja i dostavljanje odgovora, u pisanoj formi, u kratkom roku

Najpre moram da istaknem da sam izuzetno zadovoljna komunikacijom koju sam ostvarila sa zaposlenima i napominjem da je upravo ta komunikacija bila presudna u odabiru Profi Sistema. Po meni, najveća prednost je mogućnost postavljanja pitanja i dostavljanje odgovora, u pisanoj formi, u kratkom roku, što svakako olakšava rad zaposlenih na poslovima javnih nabavki. Program je pregledan, jasan i lak za korišćenje a mogućnost pretvaranja tekstova i dokumenata iz latinice u ćirilicu i obrnuto je jako dobro rešenje.

OU opštine Aleksinac, Služba za javne nabavke, Lj. Petrović – Dugački
Koristim gotovo sve u ponudi

Kao korisnik Vaših usluga, mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljna istim i to kako njihovim sadržajem, tako i raznovrsnošću. Koristim gotovo sve u ponudi: propise, komentare, modele, mišljenja, a ukoliko imam neku dilemu, šaljem pitanja i veoma brzo dobijam odgovor Vašeg pravnog tima. Mislim da pokrivate ako ne sve, onda gotovo sve iz oblasti pravnog funkcionisanja školskog sistema, a takođe iz oblasti radnih odnosa ,kao i javnih nabavki, što je meni mnogo pomoglo. Nadam se i daljoj uspešnoj saradnji sa Vama.

OŠ“Vožd Karađorđe“ Aleksinac, S. Kostić- sekretar
Preporučujemo i drugima da postanu korisnici vaših programskih paketa

Kao dugogodišnji korisnici programa za obračun kamata želim ovim putem da kažem da sam izuzetno zadovoljna Vašim uslugama. Takođe želim da naglasim da je komunikacija sa korisničkom podrškom na visokom nivou. Ističem da više godina koristimo i Propis soft i da smo sa istim veoma zadovoljni u dosadašnjem radu, pa stoga preporučujemo i drugima da postanu korisnici vaših programskih paketa, posebno našim kolegama veštacima ekonomsko finansijske struke.

Dragan i Vesna Zečević, sudski veštaci, Beograd
Želim još jednom da se zahvalim na ukazanoj pomoći oko nedoumica koje sam imala

Želim još jednom da se zahvalim na ukazanoj pomoći oko nedoumica koje sam imala, ne samo u ovom slučaju već i za mnoge uspešne konsultacije koje smo imali od strane Vas. Posebno želim da Vam se zahvalim, za mnoštvo saveta i uputa kojim ste obogatili moje znanje i omogućili mi da za mnoge naizgled ne rešive probleme i situacije koje se tiču javnih nabavki, rešim u korist našeg privrednog društva.

G. Pavlov, advokat i R. Škrbić- javne nabavke, Novi Sad
Hvala na dosadašnjoj i budućoj saradnji

Nekoliko godina unazad koristim vase usluge i zadovoljstvo mi je sto sam vaš korisnik i sto sarađujem sa vama. Ističem da sam izuzetno zadovoljna programom obračuna kamata koji je u svakom trenutku ažuran, program je brz i jednostavan. Bitno mi je kao sudskom veštaku da mogu da arhivram urđene obračune sa osnovnim podacima lica za koje sam radila obračune. Posebno mi je važno ažuriranje zakonskih propisa. Na svako moje pitanje i poziv sam dobila objašnjenje i odgovor. I to u kratkom roku. Strpljivost Vaših radnika mi je od posebnog značaja. Hvala na dosadašnjoj i budućoj saradnji.

D. Đuric, sudski vestak ekonomsko finansijske struke, Zrenjanin
Izuzetno mi je drago što sarađujemo sa Vašom firmom

Izuzetno mi je drago što sarađujemo sa Vašom firmom. Koristimo program za obračun kamate i do sada nam je više puta puta pomogao prilikom naplate potraživanja a i provere kamata koje su nama obračunali. Moram da kažem da su zaposleni u Profi sistemu izuzetno profesionalni i ljubazni. Sve nedoumice koje smo imali rešavali su efikasno i u kratkom roku. Samo nastavite tako.

JKP Vodovod i kanalizacija, Kragujevac, služba finansijske operative, M. Stanojkov
Svoju saradnju sa Vašom kućom mogu oceniti odličnom

1. Vaše uspešno poslovanje, jasno je izraženo željom za potrebom komunikacije sa korisnicima usluga radi dobijanja što boljeg - kvalitetnijeg proizvoda shodno njihovim potrebama.
2. Svoju saradnju sa Vašom kućom mogu oceniti odličnom, obzirom na kontakte koje sam do sada ostvarivao.
3. Moj savet Vam je da i dalje nastavite istom metodologijom rada koristeći savremene tehnike i tehnologije - što je garant Vašeg daljeg odličnog poslovanja.

Đ. Počuča, sudski veštak, Šabac
Vaš program zadovoljava sve potrebe jedne advokatske kancelarije

Nakon dugogodišnjeg iskustva sa korišćenjem programa "Profi sistem" , mogu da kažem da je isti meni kao advokatu najpristupačniji, s obzirom da je program tako i napravljen da se jednostavno pristupa svim zahtevanim elementima. U današnje vreme kada se stalno menjaju propisi pa je pojedincu teško da prati sve promene, ovaj program i to čak samo u elektronskom obliku zadovoljava sve potrebe jedne advokatske kancelarije, po mom mišljenju. To pogotovo imajući u vidu da je i cena vrlo pristupačna s obzirom na to šta program pruža, pri čemu takvom mišljenju doprinosi i štampani stručni časopis za advokate "Advokatska kancelarija" koji se dobija u okviru osnovnog paketa, a u okviru kojeg uvek ima interesantnih i aktuelnih tema, komentara i aktuelne sudske prakse, a što je pogotovo za starije advokate kao časopis pristupačniji.

B. Đanić, advokat, Subotica
Generalno, vrlo dobro

Jedan sam od dugogodišnjih korisnika Vašeg programa i na osnovu dosadašnjih iskustava mogu Vam uputiti sve pohvale. Zadovoljan sam programom, pre svega bazom propisa, obzirom da su obuhvaceni svi najvažniji kako novodoneti tako i postojeći zakonski propisi koji su u upotrebi. Takođe je veoma kvalitetna i baza sudske prakse, ali u tom smislu, obzirom na donošenje novih, ali i na veoma česte promene postojećih zakonskih propisa i njihovo usklađivanje sa evropskim pravnim standardima, smatram da bi posebnu pažnju ubuduće trebalo obratiti na sudsku praksu i posebno na bazu modela i obrazaca koji segment programa bi mogao biti obogaćen većim brojem modela i obrazaca naročito u oblasti pravosuđa. Generalno, vrlo dobro.

D. Milić, advokat, Veliko Gradište
Ažurni ste po pitanju svih vrsta kamata tako da je tačnost obračuna 100 %

Ovim Vas obaveštavam da sam prezadovoljna Vašim programom za obračun kamata. Medifarm vodi knjigovodstvo za jos 11 preduzeća, većina su povezana pravna lica tako da smo prinuđeni zakonski da radimo obračun kamata. Zbog loše finansijske situacije mnogih preduzeća nisu u mogućnosti da plate iako simboličnu sumu i kupe program iako sam im savetovala jer je način obračuna jednostavan. Ažurni ste po pitanju svih vrsta kamata tako da je tačnost obračuna 100 %.

Medifarm a.d. Beograd , V. Pajić
Možemo da iznesemo samo lepe i pozitivne utiske

Možemo da iznesemo samo lepe i pozitivne utiske o saradnji sa Profi Sistem Com d.o.o. Smederevo. Mi smo ove godine počeli da sarađujemo sa Vama iz oblasti javnih nabavki i prezadovoljni smo. Pogotovo ističemo saradnju u vezi konsultacija i odgovora na pitanja, jer odgovore dobijamo istog dana sto nam je veoma bitno i dragoceno u radu zbog rokova za donošenje odluka. Odgovori su precizni i jasni i do sada su nam mnogo pomogli u donošenju ispravnih odluka, na šta smo Vam posebno zahvalni.

OU Kovin, V. Torlaković- Nikolić, službenik za javne nabavke
Želim da Vam se zahvalim na brzim odgovorima i podršci koju nam pružate

Kao prvo želim da Vam se zahvalim na brzim odgovorima i podršci koju nam pružate. Izuzetno nam mnogo znači da razbijemo dileme koje nam se javljaju svakog dana.

Muzička škola Josip Slavenski, Beograd
Mišljenja sam da ste među prvima u Srbiji što se tiče ažurnosti

Imajući u vidu programe Vaše uvažene kuće " Profi Sistem ", a to je program za obračun kamata, praćenje svih propisa, zakonskih i podzakonskih akata, uredbi, zakona, mišljenja sam da ste među prvima u Srbiji što se tiče ažurnosti i praćenja i davanja relevantnih podataka koji su dostupni nama, Vašim klijentima.

Agencija Ekonomika, M.Vučetić, sudski veštak, Kraljevo
Izuetno sam zadovoljan sa dosadašnjom saradnjom u svakom pogledu

Izuetno sam zadovoljan sa dosadašnjom saradnjom u svakom pogledu od ažurnosti pa do tehničke podrške koja nikada nije izostala za dugi niz godina. Sve sugestije sa moje strane su razmotrene i sto je jos važnije uvažene. Želim Vam i u budućnosti tako uspešan i kvalitetan rad u interesu Vas i nas kao Vaših klijenata. Srdačan pozdrav!

M. Šijakov, advokat, Novi Sad
Sa vama se samo može biti prezadovoljan

Sa pravnom službom - konsultant za javne nabavke ''PROFI Sistem Com doo Smederevo, sarađujemo preko dve godine i stekli smo zaista pozitivne utiske, više nego korektnu poslovnu saradnju koju imamo sve ove godine sa Vama želja nam je da vas preporučimo i novim budućim korisnicima Vaših usluga jer sa vama se samo može biti prezadovoljan. Ovu uspešnu poslovnu saradnju karakteriše pre svega brzina kvalitetnih odgovora, počev od potvrde prijema pitanja, do dostave odgovora na koji nismo nikada čekali duže od 5 sati, a bilo je pred vama dosta složenih, obimnih, specifičnih pitanja iz najrazličitijih oblasti. Takođe, ažuriranje svih izmena propisa je redovno, modeli obrazaca izuzetna pomoć u radu svakog pravnog sektora, brojna pitanja iz prakse koja se nalaze u okviru paketa su velika iskustvena pomoć u radu. Saradnja sa Vama vodi samo ka poslovnom uspehu jer imati Vaš paket propisa pravi je izbor pravne pomoći. Zahvaljujem na saradnji i pozdravljam Vas.

JP Vodovod i kanalizacija Loznica, V. Petrović
U prvi plan bih istakao brzinu odgovora na postavljena pitanja

Za ovih nekoliko godina saradnje, izuzetno smo zadovoljni uslugom koju smo dobili od Vas. U prvi plan bih istakao brzinu odgovora na postavljena pitanja i detaljan opis za svako od postavljenih pitanja. Stručnost kojom raspolažete u oblasti prava i javnih nabavki su nam u velikom broju slučajeva bili od velike koristi. S nadom u pogledu dalje dobre saradnje.

JP „Vodovod“ Vranje, Služba za javne nabavke, M. Jović
Izuzetno smo zadovoljni

Informišemo Vas da smo izuzetno zadovoljni.

Opštinsko pravobranilaštvo Velika Plana, opštinski pravobranilac – S. Vučković
Veoma sam zadovoljna konstrukcijom programa

Mogu Vam reći da sam veoma zadovoljna pre svega konstrukcijom programa, zatim ažurnosti u smislu objavljivanja propisa, komunikacijom vezanom sa odgovore na pitanja kao i davanju pravnih saveta i mišljenja. Svaki vid konverzacije je moguć i sve što me zanima (počev od tehničke podrške do pojašnjenja raznih pravnih nedoumica) dobijem u najkraćem mogućem roku. Velika pohvala za Vas!

Škola za osnovno i srednje obrazovanje Radivoj Popović, Sremska Mitrovica, V. Lađevac sekretar
Saradnja sa Vama je odličan izbor

Želim da istaknem koliko su mi saveti Profi Sistema pomogli kao početniku u javnim nabavkama. Mnogo znači kada mogu bez dileme da rešim sve profesionalne nedoumice i kada sam sigurna da ću dobiti pravovremeni i stručni savet. Za nekog ko želi svoj posao da obavlja odgovorno, da se usavršava i da je u toku sa svim promenama, saradnja sa Vama je odličan izbor.

JKP Pijace „Mladenovac“, Služba za javne nabavke- S. Davidović
Zadovoljna sam svim dosadašnjim proizvodima

Zadovoljna sam svim dosadašnjim proizvodima i poslovnom saradnjom.

A. Mučalica, advokat, Novi Sad
Super zadovoljan

Super zadovoljan, kao jedan od prvih korisnika programa za praćenje propisa i kasnije za kamate, nemam nameru da VAS menjam.

N. Ivanović, advokat, Novi Sad
Voleo bih da Profi Sistem Com d.o.o. drugima bude primer poslovanja

Stručnost, ljubaznost, posvećenost poslu kojim se bavite, znanje i nadasve ljudsko razumevanje, samo su neke od osobina sa kojima sam se sreo saradjujući sa Vama. Voleo bih da Profi Sistem Com d.o.o. drugima bude primer poslovanja po svim osnovama.

PKB Korporacija a.d. Beograd, Sektor za finansije, S. Stanojević – šef platnog prometa, sredstava i likvidature
Sistem alarm je odličan

Sve pohvale na Vaš račun i PROFISISTEMA, već drugu godinu uspešno sarađujemo. Kao sekretar nemam primedbi, samo reči hvale, posebno u delu podrške koju nam pružate u što kraćem roku i na najbolji način. Sistem ALARM je odličan!

O.Š. Nikola Tesla Dublje, Bogatić, R. Simić – sekretar
Krase Vas efikasnost, efektivnost i stručnost

Saradnja sa VAMA je bila vrlo uspešna. Krase Vas efikasnost, efektivnost i stručnost. Očekujem i dalje uspešnu saradnju.

Tehnička škola Železnik, Beograd, G. Salatić Gajić – sekretar
Posebno bih istakao efikasnost, stručnost i kvalitet Vaših pravnika

Ovim putem želim da istaknem sve pohvale vezano za saradnju sa Vašim preduzećem. U prilog tome istaći ću nekoliko činjenica: Vaša baza propisa je pregledna, jasna, svakodnevno se ažurira i na jednostavan način je omogućeno pretraživanje svih zakonskih propisa. U delu - PROPISI ALARM (važna obaveštenja i skrećemo pažnju) omogućeno nam je da svakodnevno pratimo donošenje novih zakona, izmena istih, kao i donošenje podzakonskih propisa, tako da nam je na taj način u velikoj meri olakšan rad. Takođe, sudska praksa i službena mišljenja, kao i odgovori na pitanja koja se javljaju u praksi, omogućila su nam da lakše rešimo razne slučajeve koji su vezani za poslovanje našeg preduzeća.
S obzirom da u JKP "Naš Dom" Požega, obavljam poslove službenika za javne nabavke od velike pomoći mi je Vaša baza propisa - SPECIJAL JAVNE NABAVKE, u pogledu praćenja Zakona o javnim nabavkama i podzakonskih akata koji su doneti na osnovu istog. Takođe, Vaše modele i obrasce dokumenata koji se primenjuju u oblasti javnih nabavki svakodnevno primenjujem u sprovođenju postupaka javnih nabavki. Posebno bih istakao efikasnost, stručnost i kvalitet Vaših pravnika u pogledu konsultacija-odgovora koje sam dobijao na postavljena pitanja iz oblasti javnih nabavki kao i iz drugih oblasti vezanih za pravnu materiju.

JKP „Naš Dom“ Požega, M. Gavrilović – službenik za javne nabavke
Od neprocenjivog mi je značaja to što dobijem uvek ažurne propise iz svih oblasti prava

Koristim program od 2012. godine, od neprocenjivog mi je značaja to što mogu da jednostavno i komforno, na jednom mestu, dobijem uvek ažurne propise iz svih oblasti prava, sudsku praksu i pravna mišljenja nadležnih ministarstava, modele ugovora i obrazaca iz svih pravnih oblasti

D. Autišer, advokat, Pančevo
Uvek bih preporučila saradnju sa Profi sistemom

Veliko mi je zadovoljstvo napisati preporuku za Firmu Profi sistem, sa kojom sarađujem već 5 godina. Od samog početka naše poslovne saradnje pokazali su visok nivo profesionalnosti i korektnosti u radu. U svakom trenutku je na raspolaganju ljubazno osoblje sa pravim informacijama. Moram izneti jedno svoje lično zapažanje koje u mnogome izdvaja ovu firmu od drugih preduzeća iste ili slične namene. Cene vreme, nema praznih razgovora i beskrajnih pokušaja prodaje svojih usluga. Uvek bih preporučila saradnju sa Profi sistemom.

Dom zdravlja Osečina, A. Ranković – dipl.pravnik
Baza propisa Profi sistema je sveobuhvatna baza

Baza propisa Profi sistema je sveobuhvatna baza, koja nam omogućava pregled svih pozitivnih propisa kao i nevažećih propisa i propisa koji prestaju da važe. U ovoj bazi pronalazimo sve novine i izmene kojim su obuhvaćeni zakoni, podzakonski akti, pravna mišljenja, komentari propisa, sudska praksa, jednostavno i brzo dolazimo do željenog teksta. Izuzetno brze pretrage, jednostavan rad sa tekstovima i kvalitetna baza propisa su uticali na nastavak saradnje.

Centar za kulturu Barajevo, N. Jojić-Joksić – pravnik
Više godina koristim vaše usluge i ističem da sam vrlo zadovoljan

Više godina koristim vaše usluge i ističem da sam vrlo zadovoljan. Uredno pratite promene propisa, prikazujete sadržaj svog sajta na logičan i razumljiv način, pravilno ističete novosti. Program za obračun kamate je vrlo dobar i sveobuhvatan, a sadrži i uputstva koja pomažu u radu.

Reorganizacija d.o.o. Niš, Lj. Kostić – stečajni upravnik
Sve na jednom mestu

PROFI - SISTEM je svojevrsna baza podataka zakonskih propisa u Republici Srbiji gde se na jednom mestu mogu pronaći Zakonske regulative, adekvatna mišljenja Ministarstva i sudstva kao i pojedinačni pravni akti koji lako mogu da se promene i adekvatno primene u svakom konkretnom slučaju. Centar za socijalni rad Kosovska Kamenica nakon višegodišnje uspešne saradnje ima samo pohvalne reči za dobar rad tima Profi Sistema.

Centar za socijalni rad Kosovska Kamenica, Ranilug, Z. Ristić – pravnik
Profi Sistem Com d.o.o. je naš izbor

Advokatska kancelarija Rakonjac iz Aleksinca sa firmom Profi Sistem Com d.o.o. veoma uspešno sarađuje dugi niz godina. Velika baza svih propisa, sudske prakse, obrazaca i jednostavnost u korišćenju, kao i ljubaznost, trud i uslužnost zaposlenih u ovoj kompaniji koji su uvek dostupni za sva eventualna pitanja, čine da je Profi Sistem Com d.o.o. naš izbor a verujemo i izbor ostalih budućih korisnika.

Ž. Rakonjac, advokat, Aleksinac
Srdačno preporučujemo Vaše proizvode svima

Veoma smo zadovoljni Vašim proizvodima i saradnjom sa Vašom kompanijom. Mišljenja smo da su proizvodi Profi Sistem Com-a veoma korisni kao pomoć u svakodnevnom poslovanju. Srdačno preporučujemo Vaše proizvode svima onima koji žele da postanu Vaši korisnici a imaju nedoumice.

Zlatarplast A.D., Nova Varoš
Doprinosite znatnoj uštedi vremena

Poslovima veštačenja aktivno sam počela da se bavim u ovoj godini iz razloga što sam do kraja prošle godine bila zaposlena, te mi poslovne obaveze nisu dozvoljavale paralelno obavljanje još jednog veoma ozbiljnog posla. Vaš program sam kupila čim je ponudjen, pošto sam duži period bila u dilemi da li otpočeti samostalno posao ili ne. Mišljenja sam da je program sveobuhvatan, kao i da rad u aplikacijama nije složen. Ono što mi se posebno dopalo je to što objavljujete stavove, mišljenja i tumačenja nadležnih organa vezano za obračun kamate, te time doprinosite znatnoj uštedi vremena nama koji koristimo Vaš program.

M. Pešut, sudski veštak, Novi Beograd
Ocenjujem da uspešno radite svoj posao

Kao diplomirani pravnik i dugogodišnji advokat, ocenjujem da uspešno radite svoj posao, kako u pogledu kvaliteta Vašeg programskog paketa, tako i u pogledu odnosa prema svojim komitentima. Iako je ovo vreme elektronske ere, u potpunosti podržavam izdavanje štampane brošure "Advokatska kancelarija", pošto je ona za advokate vrlo korisna upravo zato što je u štampanoj formi i što se lako i brzo pregleda njen sadržaj koji prati aktuelnu problematiku. Pohvaljujem i Vašu ažurnost u pogledu najnovijih a bitnih sudskih odluka i praćenja sudske prakse u celini. Nastavite da budete aktuelni i zainteresovani za još napredniji program.

S.i S. Mašović, advokati, Smederevo
Definitivno moram da izjavim da sam sasvim zadovoljan Vašim proizvodom

Definitivno moram da izjavim da sam sasvim zadovoljan Vašim proizvodom
PropisSoft Online čiji sam korisnik skoro dve pune godine. Dopadaju mi se sadržaji, bilo oni koji su u sekciji sa aktuelnostima, bilo da se odnose na nova izdanja u Sl. glasniku i ostalim javnim dokumentima. Takođe, smatram da je baza pravne regulative izvanredna i jako bogata. Isto tako mogao bih dati visoku ocenu za sekciju koja sadrži modele i obrasce akata.

HTT Palisad a.d. , Zlatibor, Ž. Mrkonja – pravnik
Koristim više godina Vaš program za obračun kamate

Koristim više godina Vaš program za obračun kamate i korisim ga prilikom izrade izveštaja sudskog vestaka. Zadovoljan sam sa njim i Vašim uslugama.

Agencija Juppiter – SGM, J. Ilić – sudski veštak
Ostajem Vaš veran korisnik

Kao sudski veštak, ovlašćeni računovođa i revizor, korisnik sam usluga firme "Profi Sistem Com" doo i njihovog programa "Profi obračun kamate" od 2012.godine. Pored različitih obračuna kamata, program sadrži zakone, zakonske odredbe i izmene zakona sa stručnim tumačenjima koji mi olakšavaju posao i štede vreme. Program je za svaku preporuku. Iako je program za obračun kamate bio odlučujući, stručna podrška na koju sam naišla i koju mi pružaju svi, posebno uvek predusretljivi programeri :), tokom ovih godina je ono zbog čega ostajem njihov veran korisnik.

M. Đokić, sudski veštak, Čačak
Imam nameru da nastavim saradnju sa Vama i pored brojnih drugih ponuda

Korisnik sam Vašeg programa za obračun kamata i smatram da je program dobro kreiran, ima dosta mogućnosti za rad i jednostavan je za korišćenje. Posebno sam zadovoljna sa pružanjem tehničke podrške jer sam, zbog specifičnosti računara koji koristim, imala potrebu da Vas često kontaktiram. Problem zbog koga sam Vas zvala svaki put je bio trenutno i stručno rešen uz maksimalnu ljubaznost Vaših zaposlenih. To su razlozi zbog kojih imam nameru da nastavim saradnju sa Vama i pored brojnih drugih ponuda.

G. Đaković, sudski veštak, Čačak
Svaka Vam čast

Želim da Vam kažem da sam od početka dugogodišnje saradnje s Vama izuzetno zadovoljan kvalitetom i obimom Vaših usluga. Na ovom polju verujem da prednjačite u odnosu na druge kuće, pa Vas toplo preporučujem Vašim potencijalnim budućim korisnicima. Svaka Vam čast, jer ste Vi kvalitetom i obimom Vaših usluga dostigli zenit u ovoj oblasti.

M. Miladinov, sudski veštak, Dimitrovgrad
Moja iskustva su vrlo pozitivna

Kao dugogodišnji korisnik Vaših usluga mogu da se izjasnim da su mi iskustva vrlo pozitivna i da nemam primedbi na funkcionisanje Vaših programa, koje koristim u Windows-u.

V. Bojanić, sudski veštak, Zrenjanin
Preduzeće Profi Sistem Com d.o.o. je pravi primer kako se osluškuju i prepoznaju potrebe korisnika

Rešenjem Ministarstva pravde br. .... imenovana sam za sudskog veštaka za ekonomsko - finasijsku oblast, uža specijalnost oblast zarada. Obračun visine iznosa za naknadu štete, u većini predmeta za veštačenje, podrazumeva i obračun pripadajuće kamate. U traganju za pouzdanim programom za obračun kamate uspostavljena je poslovna saradnja sa preduzećem Profi Sistem Com d.o.o. koja traje više od pet godina. Razvijali smo se zajedno i kroz stalno učenje i veliki rad prevazilazili početničke dileme i jednostavne programe. Sada je klijentima dostupno niz proizvoda i to u vidu programa za obračun zakonom propisanih kamatnih stopa, pratećih programa, propisa, primera iz sudske prakse, službenih mišljenja i tumačenja. Preduzeće Profi Sistem Com d.o.o. je pravi primer kako se osluškuju i prepoznaju potrebe korisnika i kako se unapređuje ponuda. Nadam se da ćemo, kao i do sada, uspešno sarađivati i napredovati.

S. Maričić, sudski veštak, Kraljevo
Divna saradnja sa Profisistemom

Divna saradnja sa Profisistemom, profesionalan pristup, ljubazno osoblje, prave informacije i operativan sistem Vas već nekoliko godina preporučuju za saradnju. Hvala.

Nezavisni strukovni sindikat RTV i filmskih radnika Srbije, Beograd, A. Đurkovic – predsednik G.O. Strukovnog sindikata
Predlažem mnogim veštacima da koriste Vaše programe

Vec duži niz godina sam korisnik Vaših usluga i mogu samo da pohvalim Vaše proizvode od programa za obračun kamata do programa Profisistema. Programi su dobro urađeni i redovno izveštavaju o svim promenama. Pored programa moram da pohvalim i Vaše osoblje koje uvek izlazi u susret kada se zatraži pomoć. Mogu Vam reći da mnogim veštacima predlažem da koriste Vaše programe zato što su pouzdani i što prvi izveštavate o svim promenama vezanim za ekonomiju i za pravo. Želim Vam puno sreće u daljem poslovanju.

M. Ibrović, sudski veštak, Sjenica
Sa zadovoljstvom mogu konstatovati da su Vaši proizvodi odlični

Sa zadovoljstvom mogu konstatovati da su Vaši proizvodi odlični i što je najvažnije lako primenljivi u praksi. Brzo se dolazi do traženih propisa iz svih oblasti poslovanja. Modeli opštih akata su takođe, fantastični i efikasni u praktičnoj primeni. Moram da posebno naglasim segment obračuna kamata koji je fenomenalan. Srdačan pozdrav i puno uspeha u daljem radu.

Milić d.o.o. Kragujevac, Z. Milić – vlasnik
Zbog vaših usluga u znatnoj sam prednosti nad ostalim kolegama

Sama činjenica da unazad nekoliko godina koristim Vaše usluge je dovoljan pokazatelj mog ličnog zadovoljstva Vašim uslugama. Kao korisniku elektronske baze podataka i Vaših blagovremenih obaveštenja o izmeni zakonskih propisa u znatnoj sam prednosti nad ostalim kolegama koji do objavljivanja tih izmena i novodonetih propisa u Službenom glasniku, nisu u mogućnosti da dođu do njihovog sadržaja. Snalaženje u samom programu je dosta lako a objavljivanje mišljenja, sudske prakse i modela pojedinih odluka, akata i dokumenata znatno olakšava moj rad. Takođe sam prezadovoljna brzim, kratkim i jasnim odgovorima na postavljenja pitanja a naročito iz oblasti javnih nabavki.

OŠ “Slobodan Sekulić” Užice, S. Matić- sekretar
Za stručni tim Profisistema iz Smedereva sve najbolje

Za stručni tim PROFISISTEMA iz Smedereva sve najbolje, oni su odgovorni preduzimljivi, stručni i svaki problem rešavaju u hodu.

M. Andrijević, stalni sudski veštak, Kragujevac
Prezadovoljan sam i preporučujem Vas svim mojim kolegama

Po prirodi posla veoma često, bar jednom nedeljno koristim aplikaciju Profi obračun kamate sto kao stalni susdski vestak privatno sto kao zaposleni u Sektoru za finansijsko-knjigovodstvene poslove u preduzeću u kome radim. Program omogućava komforan rad u izračunavanju svih vrsta kamata, štampanje obračuna i njihovo arhiviranje. Prezadovoljan sam i preporučujem ga svim mojim kolegama.

Z. Biorac, sudski veštak, Lazarevac
Smatram da imate odličan tim stručnjaka iz svih oblasti

Izuzetno sam zadovoljna kvalitetom Vaših proizvoda, jer sa Vama sarađujem već više od pet godina. Smatram da imate odličan tim stručnjaka iz svih oblasti i da ste svoje programe usavršili i prilagodili potrebama veštaka iz svih oblasti. Što se tiče moje oblasti veštačenja - ekonomsko finansijskog, do sada nisam imala ni jedan problem koji nisam uspela rešiti primenom Vaših programa, pa sam ih preporučila i nekim svojim kolegama, koji su takođe veoma zadovoljni. Nadam se da će se naša dobra saradnja nastaviti i dalje dok se ja budem bavila ovim poslovima. Veliki pozdrav Vama i Vašem timu!

M. Stojanović, sudski veštak, Loznica
Sajt je sveobuhvatan, intuitivan i lak za korišćenje

Centar za socijalni rad "Trstenik" u Trsteniku već par godina unazad koristi usluge Profi Sistema i s' tim u vezi, mi smo izuzetno zadovoljni i pohvaljujemo Vaš rad. Istakao bih par stvari koje, kao neko ko je u materiji sa web dizajnom i bazama podataka, su od izuzetnog značaja za naš izbor Vas kao poslovnog partnera:
- pre svega cenim jednostavnost stranice za logovanje na Vaš servis,
- pretraga je tačna i brza, što je dovoljno za uspešno nalaženje traženog
dokumenta,
- izuzetno cenimo oblast sudske prakse i službena mišljenja,
- naravno i ostale oblasti su takođe značajne (modeli o obrasci, korisnička baza...) s kojima je lako upravljati i neko ko je laik, može se lako snaći u odabiru pravog dokumenta,
- sajt je sveobuhvatan, intuitivan i lak za korišćenje,
- jedina zamerka, koja možda to i nije, je ta da bismo voleli da vidimo i ćiriličnu verziju sajta, kao i nazive dokumenata koji se pretražuju takođe u ćirilici.
Nadam se da ćemo nastaviti uspešnu saradnju i da će Vam naše mišljenje biti podstrek da ostanete na pravom putu, budete ažurni u obnavljanju dokumentacije kao i do sada i naravno, budete najbolji.

Centar za socijalni rad „Trstenik“, Trstenik, A. Ristić – sistem administrator
Za pohvalu je aplikacija Propisi Alarm

Izuzetno smo zadovoljni saradnjom i uslugom od strane Vaše kompanije, iz tog razloga smo se i opredelili za nastavak korišćenja baze propisa Vaše kompanije i obnovu licence. Jednostavno je za upotrebu jer se program ne instalira na računar, već je sa pristupnim podacima moguće pristupiti bazi sa bilo kog računara. Takođe, za pohvalu je aplikacija "Propisi Alarm" koja nam pomaže u praćenju izmena zakonodavstva prema našim potrebama i u oblasti u kojoj poslujemo - gradski i prigradski prevoz putnika u drumskom saobraćaju.

J. P. „Autoprevoz“ , Kikinda
Vaša firma koja je, štedeći naše vreme, a time i novac, doprinela uspešnosti našeg preduzeća

Od 1990. godine kada je firma INTELIGENTNI SISTEMI PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU PROJEKTOVANJE I INŽENJERING INFORMACIONIH SISTEMA DOO, BEOGRAD (ČUKARICA), skr. INSIST DOO BEOGRAD, osnovana, imali smo prilike da upoznamo veliki broj poslovnih partnera. Iz tog niza svakako se izdvaja PROFI SISTEM COM d.o.o. Smederevo, firma koja je štedeći naše vreme, a time i novac, doprinela uspešnosti našeg preduzeća.
Skoro deset godina, koliko traje naša saradnja sa firmom PROFI SISTEM COM d.o.o. Smederevo, koristeći njihove proizvode, a pre svega PROPIS SOFT online (elektronska baza propisa, sudske prakse, službenih mišljenja), za cenu koja zaista nije velika, dobili smo sledeće:
- informacije, vezane za zakone i njihova tumačenja, na jednom mestu
- pouzdanost informacija
- brzina dobijanja informacija
- stalno ažuriranje podataka
- komforan korisnički interfejs koji se stalno unapredjuje
I još:
- ljubazni, pouzdani i predusretljivi predstavnici firme, uvek raspoloženi da pomognu ukoliko niste uspeli da online rešite svoj problem.
U jednoj rečenici: Sigurnost koju dobijate saradnjom sa PROFI SISTEM COM d.o.o. Smederevo, sigurno će doprineti uspehu vaše firme

INSIST d.o.o Beograd, Gordana Vidaković-Simić – direktor
Program je lak za pregled i pretragu

Program je lak za pregled, pretragu, ima dobra opcija alarma, ažurni ste, tačni.

Ratar a.d. Pančevo, D. Drčelić
Imamo višegodišnje pozitivno iskustvo u saradnji sa Vašim preduzećem

Prekršajni sud u Smederevu ima višegodišnje pozitivno iskustvo u saradnji sa preduzećem “Profi Sistem” doo Smederevo. Korisnicima usluga omogućena su uvek ažurna programska rešenja koja obezbeđuju jednostavno i brzo dolaženje do željenog teksta iz pravne, ekonomske, finansijske, računovodstvene, poreske i drugih oblasti bitnih za rad. Takođe, ne manje važno, sve ovo dostupno je po prihvatljivoj ceni i uslovima plaćanja.

Prekršajni sud u Smederevu, Milica Đorđević – Veljković – predsednik suda
Preporučujemo Vas svakoj firmi koja očekuje ozbiljan, profesionalan i efikasan pristup u pružanju usluga

Dom zdravlja Žagubica već je deceniju korisnik je elektronske baze propisa, sudske prakse, službenih mišljenja, modela akata i obrazaca PROFI SISTEMA. Izuzetno smo zadovoljni kvalitetom pruženih usluga od strane PROFI SISTEMA Smederevo. U ime Doma zdravlja Žagubica mogu da potvrdim da nam kao klijentima zaposleni u Profi Sistemu odgovorno i stručno pružaju usluge, da smo u celosti zadovoljni saradnjom i preporučujemo ga svakoj firmi koja očekuje ozbiljan, profesionalan i efikasan pristup u pružanju usluga.

Dom zdravlja Žagubica, M. Milošević – pravnik
Sve pohvale na ažurnoj bazi i profesionalnoj pomoći koju pružaju tehnička podrška i pravni tim

JP za razvoj gradske opštine Grocka više godina uspešno sarađuje sa “Profi Sistemom Com ” d.o.o iz Smedereva. Zadovoljni smo saradnjom sa “Profi Sistemom Com” d.o.o., njihovim proizvodima i uslugama. Sve pohvale na ažurnoj bazi i profesionalnoj pomoći koju pružaju tehnička podrška i pravni tim.

JP za razvoj gradske opštine Grocka, R. Mrkić – direktorka
Zadovoljan sam ovim što do sada pružate

Zadovoljan sam ovim što do sada pružate. Jedino dugo traje proces promene pisma u ćirilicu ( možda je do mog aparata ).

Lj. Trailović, advokat, Kladovo
Zadovoljan sam Vašim programom, što se vidi iz dugogodišnje saradnje

Zadovoljan sam Vašim programom, što se vidi iz dugogodišnje saradnje, među prvima sam u Leskovcu počeo sa korišćenjem programa. Nadam se da ćete nastaviti sa kvalitetnim radom.

Z. Pešić, advokat , Leskovac
Zahvaljujemo se na saradnji i brzim odgovorima

Zahvaljujemo se na saradnji i brzim odgovorima koji nam jako puno znače u pojedinim situacijama koje su ostale nedorečene u samom Zakonu o javnim nabavkama. Trudićemo se da naša pitanja budu koncizna i precizna, kako bi Vam olakšali posao što se tiče odgovora i mišljenja. Saradnja sa Vašom agencijom je u dosadašnjem periodu bila korektna i zadovoljavajuća pa želimo da se takav trend nastavi i u budućnosti.

JKP Vodovod Kraljevo, D. Jablanović dipl.ekon.

Odmah u startu želim da istaknem da sam prezadovoljan programom, uneo sam prvog dana preko 20 klijenata, koristim većinu opcija veoma lako, i dokumente i podsetnike za ročišta...sve pohvale i nemam nikakvih primedbi, javio bih se da je nešto bilo sporno jer mi je odmah ostavljena takva mogućnost.

Adv. Dušan Despotović, Valjevo

Vrlo sam zadovoljna Advokat Liderom, lako se snalazim, a koristim pre svega za evidenciju klijenata, predmeta i rasporeda ročišta. Nisam koristila modele ni honorare do sad, zahvaljujem Vam se na brizi o korisnicima.

Adv. Stojanović V. Jelena, Beograd

Želim da izrazim svoje zadovoljstvo programom Advokat Lider jer mi služi skoro svakodnevno u radu. Takođe, mogu da preporučim svim kolegama advokatima da probaju program jer sam na svom primeru odmah primetio lakše funkcionisanje, iako sam u startu uneo samo 30% klijenata i predmeta. Nejasnoću koju sam imao u vezi sa dodavanjem dokumenata u predmet je odmah razjašnjena od strane Tehničke podrške. Sve pohvale! Pozdrav.

Adv. Dragan Vučetić, Gornji Milanovac

Redovno koristim, i želim aktivno da učestvujem u razvoju aplikacije sa nekim predlozima. Jedan od njih je da mi se u okviru Windows op. sistema startuje i program Advokat Lider istovremeno kako bih odmah mogao na početku dana da krenem sa radom i unosom, odnosno uvidom u listu predmeta ako imam stranku u kancelariji. Svakako preporuka advokatima za ovaj program.

Adv. Amel Baltić, Prijepolje

Veoma sam zadovoljna programom, već sam unela dosta predmeta i uveliko radim sa realnim podacima. Ranije sam radila u sličnom programu za evidenciju predmeta i "ne znam ko se ne bi snašao u Advokat Lideru". Honorare sam manje koristila za sad, ali imam sve pohvale za program i što brinemo o korisnicima.

Adv. Aleksandar Nikolić, Jagodina (Kristina)

Vrlo sam zadovoljna onim što sam dobila, tek sam unela nekoliko predmeta i sve ide lako u radu. Želim da istaknem i da čim sam Tehničkoj podršci pomenula 2 oznake poslovnog broja predmeta koje nisam pronašla: I.IVK i NP, u najkraćem roku su reagovali i ažurirali bazu, što mi je dosta pomoglo.

Adv. Anja Radošević, Pančevo

Veoma sam zadovoljan Advokat Liderom, koristim već duže i sa formiranom bazom klijenata i predmeta odlično baratam, ne menjam Vas i ostanite i dalje kvalitetni i ažurni. Pozdrav.

Adv. Vladimir M. Jovčić, Aleksinac

Program u našoj kancelariji redovno koristi pripravnica, zajedno smo formirali bazu klijenata i predmeta, honorare manje koristimo ali znamo da postoje, za sad sve funkcioniše kako treba, zadovoljni smo što lako i brzo možemo da prebacimo svoju evidenciju u program i da do nje lakše dolazimo, i pohvalio bih vrlo korisni Kalkulator sudskih taksi.

Adv. Dragan Milošević, Kovačica

O programu Advokat Lider sve najbolje, u našoj kancelariji ja najčešće radim u programu i baš sam se navikla i oslonila na evidenciju koju sam kreirala u programu, tako da sve manje papirologije treba za rad. Zahvaljujem Vam što brinete o korisnicima.

Adv. Spajić Srbislav, Ruma (Angelina)

Mislim da je Advokat Lider super-koristan, primenljiv u radu kancelarije i lak za snalaženje oko unosa klijenata i predmeta. Obzirom da imam svoje modele koje koristim, lako mogu da ih prevučem za predmet u Vaš program, a takođe se služim i bazom modela koju sam dobio u programu.

Adv. Vladeta Stanković, Prokuplje

Kao Vaši korisnici "Specijala Javne nabavke" moramo istaći da smo izuzetno zadovoljni paketom usluga koji pružate u ovoj oblasti. Nakon prethodnih negativnih iskustava, saradnja sa Vama predstavlja pravo osveženje budući da se odlikuje visokim nivoom profesionalnosti, stručnosti, ljubaznosti i kontinuiranoj posvećenosti klijentima. Posebno ističemo uslugu pravnih konsultacija zbog koje smo se prvobitno i odlučili na saradnju sa Vama. Odgovore na postavljena pitanja i nedoumice dobijamo u roku od nekoliko sati, u pisanom obliku, sa konkretnim, konciznim i pravno potkrepljenim rešenjima. Odličnu uslugu upotpunjuje mogućnost korišćenja pravne baze "Propis soft" koja se redovno ažurira i korisnicima pruža veoma jednostavan pristup i detaljan pregled svega što se tiče oblasti javnih nabavki. Dosadašnjom saradnjom opravdali ste ukazano Vam poverenje i sa zadovoljstvom ćemo i u buduće koristiti Vaše usluge.

OU Senta, Odsek za javne nabavke i praćenje investicija, A. Utornik

Rokovnik je takođe vrlo korisna aplikacija, posebno nakon usavršavanja koja su otklonila početne probleme pri pokretanju i alarma za nove propise.

A. Pančevski , advokat , Beograd

Advokatski Rokovnik mi je desna ruka u radu.

M. Knežević, advokat, Bačka Topola

Aplikacija Advokatski rokovnik je od velike koristi kao i online verzija istog, što olakšava rad od kuće.

B. Bjelanović, advokat, Kruševac

Vaš časopis Advokatska kancelarija je izuzetno dobar sa dobro izvršenom selekcijom aktuelne pravne problematike, stručno obrađene od strane Vaših saradnika.

S. Stevanović, advokat, Ljig

Iako je ovo vreme elektronske ere, u potpunosti podržavam izdavanje štampane brošure "Advokatska kancelarija", pošto je ona za advokate vrlo korisna upravo zato što je u štampanoj formi i što se lako i brzo pregleda njen sadržaj koji prati aktuelnu problematiku.

S. i S. Mašović, advokati, Smederevo

Vaš stručni časopis "Advokatska kancelarija" je dobro organizovan sa mnoštvom zanimljivih tema, pravnih pitanja i odgovora. Sve pohvale.

D. Antić, advokat, Surdulica

Časopis Advokatska Kancelarija je veoma sadržajna i preporučujem je kolegama da je koriste. Kooperativan pristup zaposlenih sa korisnicima je na visokom nivou.

S. Ilić, advokat, Smederevska Palanka

Štampano izdanje Advokatska kancelarija je časopis koji prati aktuelne odluke, propise i donosi komentare i mišljenja koja su za praksu i rad neophodni. “Profi sistem” je moja je preporuka koleginicama i kolegama.

R. Vujičić, advokat, Novi Beograd

Smatramo da je Vaš časopis ,,Advokatska kancelarija‘’ sveobuhvatan sa obiljem tekstova i najznačajnijih novina koje donose zakonski propisi i mnogobrojnim temama za razmišljanje. Posebno ističemo aktuelne sudske prakse koje redovno pratite i čitaocima ukazujete, obzirom da neujednačena sudska praksa sudova predstavlja veliki problem sa kojim se svakodnevno suočavamo. Vama, glavnom i odgovornom uredniku i saradnicima iskreno čestitam i želim puno uspeha u daljem radu.

Kompanija ’’Takovo’’a.d. Gornji Milanovac, S. Ćurčić – dipl.pravnik

Lično višegodišnje korišćenje programa i moja saradnja sa službom podrške Profi Sistem Com bila je uvek pozitivna. Služba je u svakom momentu bila na usluzi korisnicima za sve nejasnoće i dileme kod primene datih programa i propisa. Zadovoljstvo mi je da istaknem da je saradnja bila profesionalna, stručna, raznovrsna po pitanju programa i propisa i iznad svega dragocena jer nastoji da gde god je moguće izadje u susret svojim korisnicima. Sa željom za dalji uspeh, srdačan pozdrav.

M. Pejakov, sudski veštak, Kikinda

Šta reći o saradnji naše dve kuće. Sve najlepše, sve pozitivno. Vaši komentari tj. usluge su krajnje profesionalne, opširne, stručne. U veoma kratkom vremenskom roku smo dobili svu stručnu pomoć koja nam jako znaci u donošenju poslovnih odluka. Saradnja sa Profi sistemom je jednom rečju pozitivna. Profi obračun kamata je takođe moćan alat koji nam jako koristi.

AD Elan HI Prijepolje, G. Sekulic – generalni direktor

Kao dugogodišnji korisnik Vaših usluga, stalni sudski veštak i licencirani stečajni upravnik, mišljenja sam imate izvaredan paket proizvoda prilagodjen potrebama korisnika, veoma profesionalan i korektan pristup i da je sa Vašom firmom zadovoljstvo saradjivati. Nakon više godina razvoja unapredili ste proizvode koji su imali nedostatke, pre svega deo koji se odnosi na bankarske kredite, automatsko ažuriranje kamatnih stopa I problem štampe. Mislim da ubuduće ne treba ništa da menjate jer se korisnici naviknu na postojeći vizuelni standard, raspored funkcija i obim podataka. Posebno sam zadovoljan saradnjom sa Vama i tehničkom podrškom koja je uvek dostupna, dobro razume zahteve korisnika i pruža zaista veliku operativnu pomoć. U odnosu na ranije verzije najnovija se nešto sporije startuje, ali to nije veliki problem. Svim zainteresovanim korisnicima iskreno preporučujem Vaše proizvode i saradnju jer sve druge opcije (samostalna ili razni sajtovi) daju parcijalna rešenja i ne snose odgovornost za greške. Licencirani program i aktivna podrška koju Vi pružate je zaista najbolji put da mi naše poslove radimo kvalitetno i odgovorno.

Dr. D. Rađenović, sudski veštak, Novi Sad

Imamo veliki broj dobavljača i banaka od kojih dobijamo obračune kamata (redovnih i zateznih). Obračune proveravamo to mi je u sklopu posla. Bilo je tu obračuna ispravnih i neispravnih u pitanju su bile metode u obračunu , kamatne stope (fiksne +euribor), broj dana za koji se obračunava kamata itd. U tim osporavanjima pozivali smo se na Profi sistem kao na licencirani obračun kamate, a ne interni obračuni u ekselu ili obračun urađen na kalkulatorima pojedinih sajtova. Pohvalno je to što se obračun kamate i ostali funkcije Profi sistema stalno usavršavaju i prate nove trendove i aktuelnu problematiku. Kao takav veoma olakšava rad i cena je zadovoljavajuća.

Galenika a.d., Zemun, N. Bursać

Vrlo praktično i korisno rešenje. Štedi vreme. Nije potrebno pratiti promene regulative, jer se promene ažuriraju prilikom svakog ulaza. Omogućava konstantno praćenje i dostupnost podataka. Vrlo jednostavan za korišćenje.

Wiener Staedtische A.D.O., Beograd, A. Mlađenović

Što se tiče rada saradnje i programa koje nam nudi Profi Sistem Com doo iz Smedereva kao stalni sudski veštak Višeg suda u N.Sadu mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan da mi još nijedan obračun po programima ove kuće niko nije osporio niti imao primedbu, što je svakako uspeh same kuće koja nam pruža usluige iz ove oblasti. Vrlo su predisetljivi i uvek su spremni na saradnju i ono što je jako važno za sudske veštake da uvažavaju primedbe i sugestije prilikom izrade programa za obračun kamata po svim osnovama. Želim da ovako nastavite i mislim da za Vašu kuću neće biti problema u budućnosti. S poštovanjem!

D. Petrović, sudski veštak, Novi Sad

Poštovani saradnici Profisistema, program obračuna kamata koristim dugi niz godina i vrlo sam zadovoljna jer je obračun kamata precizan i tačan. Jednostavan je za primenu, a posebno mi je bitno što omogućava brzo unošenje podataka, posebno datuma. Ja sam baš iskreno sretna što ga koristim. Posebno sam zadovoljna što lako i jednostavno uspostavljam kontak sa saradnicima koji mi istog trenutka pomognu da otklonim problem, koji uglavnom sama i napravim, npr. nehotice isključim tipku ''Num Lock'' ili zbog nekorišćenja nekog dela programa zaboravim kako se koristi. Želim vam da i u buduće budete uspešni.

D. Penezić, sudski veštak, Novi Sad

Osnovni sud u Majdanpeku je već 3 (tri) godine korisnik proizvoda OBRAČUN KAMATA, od strane PROFISISTEM-a. Ja kao korisnik mogu samo upututi puno pozitivnih komentara, kako o saradnji tako i o samom proizvodu. Obračun kamata je veoma lak i jednostavan za korišćenje, ako ga koristite barem jednom mesečno. Isti se dnevno ažurira tako da ne moram da tražim po internetu da li su kamate promenjene ili da li je došlo do nekih drugih promena. Još jednom hvala na saradnji i sve najbolje u radu.

Osnovni sud, Majdanpek, Z. Martinović -referent za finansijsko poslovanje

Veoma sam zadovoljan programom "Profi Obračun Kamata". Isti najčešće koristim za proveru obračuna kamate koji se dostavljaju uz prijavu potraživanja poverilaca u stečajnom postupku. Primenjujem ga i kod obračuna kamata na neisplaćene zarade bivših zaposleih kod stečajnih dužnika. Pored svih ponuđenih programa za obračun kamate smatram da je "Profi Obračun Kamata" daleko najefikasniji jer pruža mogućnost i štampanja obračuna što se može iskoristiti u sudskim postupcima.

Ž.Lukač, stečajni upravnik, Beograd

Kao dugogodišnji korisnik paketa PROPIS SOFT, PROFI OBRAČUN KAMATA i časopisa "Advokatska kancelarija", želim da pohvalim ažurnost koju ispoljavate u aktuelizaciji svih navedenih proizvoda.
Što se tiče kvaliteta samih prozvoda, a sa profesionalnog aspekta se smatram pozvanim da mogu da dam ocenu istih, te imajući u vidu i činjenicu da sam korisnik i drugih sličnih servisa (drugih distributera sličnih usluga) što mi daje mogućnost komparacije, ukazujem Vam da Vaši proiozvodi u potpunosti zadovoljavaju profesionalne potrebe advokata kako u pogledu sistematizacije i pretrage važećih propisa, teko i u segmentu odabira sudske prakse, stručnih mišljenja i modela akata. Isto se odnosi i na odabir i aktuelnost stručnih tekstova sadržanih u časopisu "Advokatska kancelarija". Ujedno želim da Vam ukažem da se u praksi sve češće susrećem sa obračunima kamata sadržanim u nalazima sudskih veštaka koji su sačinjeni korišćenjem Vašeg programa Profi obračuna kamata, što ukazuje da Vam je poverenje ukazano i od ovog dela stručne javnosti.
Što se tiče kontakata sa zaposlenima u Vašem društvu, ističem maksimalno profesionalan odnos koji ispoljavaju prema korisnicima usluga. U ovo sam imao prilike da se više puta uvereim kada sam, usled promene računara, bio u prilici da kontaktiram Vašu službu tehničke podrške, a i druge službe gde sam uvek nailazio na maksimalno ispoljenu ljubaznost i predusretljivost od strane zaposlenih. U očekivanju da ćete zadržati dosadašnji kvalitet i odnos prema korisnicima Vaših usluga, srdačno Vas pozdravljam.

M. Pavičić, advokat, Beograd

Ističem da više godina koristimo Vaše pakete i to Propis Soft i Profi Obračun Kamata i sa istima smo veoma zadovoljni u dosadašnjem radu, kao i sa Vašom podrškom, pa stoga preporučujemo i drugima da postanu korisnici Vaših programskih paketa.

Đ. Stanković, advokat, Novi Sad

Izuzetno sam zadovoljan uslugom koju pružate, a naročito sa ažuriranjem baze propisa i sa informisanjem o bitnim novim propisima.

K. Bobot, advokat, Beograd

Kao diplomirani pravnik i dugogodišnji advokat, ocenjujem da uspešno radite svoj posao, kako u pogledu kvaliteta Vašeg programskog paketa, tako i u pogledu odnosa prema svojim komitentima. Iako je ovo vreme elektronske ere, u potpunosti podržavam izdavanje štampane brošure "Advokatska kancelarija", pošto je ona za advokate vrlo korisna upravo zato što je u štampanoj formi i što se lako i brzo pregleda njen sadržaj koji prati aktuelnu problematiku. Pohvaljujem i Vašu ažurnost u pogledu najnovijih a bitnih sudskih odluka i praćenja sudske prakse u celini. Nastavite da budete aktuelni i zainteresovani za još napredniji program.

S. i S. Mašović, advokati, Smederevo

Što se tiče mog mišljenja i impresija u vezi sa Vašim proizvodima, mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan, kako samim programom, tako i časopisom "Advokatska kancelarija". To iz razloga što su vrlo sadržajni i korisni, kako u mom radu, tako i u radu kolega iz moje kancelarije. Do sada sam zahvaljujući Vašim proizvodima, koji se nesumnjivo svakodnevno unapređuju, uštedeo dosta vremena u radu i samim tim imao ostatak vremena da nešto novo i naučim. Nije uobičajeno da se na jednom mestu nađe tolika baza, kako sudske prakse, tako i službenih mišljenja. O zbirci propisa da i ne govorimo. Imajući u vidu vremenski period u kojem koristim Vaše proizvode, ni jednog trenutka nisam poželeo, bez obzira na ponude koje stalno dobijam od drugih proizvođača, da promenim, odnosno da prekinem saradnju sa Vama. Sa Vaše strane veoma cenim Vašu uviđajnost, kao i činjenicu da me stalno obradujete raznim poklonima, kao i popustima. Što se mene lično tiče, nadam se daljoj uspešnoj saradnji, koja je do sada bila na izuzetno visokom nivou. Sa moje strane Vašem timu upućujem svaku pohvalu i zahvalnost! S uvažavanjem,

D. Aranđelović, advokat, Sokobanja

Samim tim što sam vaš dugogodišnji korisnik, odnosno korisnik vašeg programa sa Zakonskim propisima dovoljno govori o Vašem kvalitetu i o činjenici da sam zadovoljan i porogramom i Vašim uslugama. Moje pohvale vama idu u više pravaca: U stručnom smislu, kao advokat, vrlo sam zadovoljan time što u dugom nizu godina od kada koristim Vaš program ni jednom se nije desilo da nisam našao propis koji tražim. Drugim rečima baza propisa je odlična, a i ažuriranje propisa je na najvišem nivou kako u smislu praćenja izmena propisa, tako i u smislu ekspeditivnosti dostavljanja novih propisa i izmena već postojećih propisa. Posebno napominjem da sam u stručnom smislu zadovoljan i bazom podataka koja se odnosi na sudsku i stručnu praksu. U drugom smislu imam pohvale da Vaš program, jer je čak i meni vrlo jednostavan za korišćenje što posebno podvlačim pošto sam, da uslovno kažem vrlo osrednji poznavalac računarske tehnike i računara. Imajući u vidu sve izneto od srca vas hvalim, u svakoj zgodnoj prilici kolegama, saradnicima i prijateljima preporučujem vaše programe i usluge i siguran sam da ćemo još dugi niz godina sarađivati.

D. Živković, advokat, Topola

Sve pohvale za rad Profi Sistema zato što je Vaš Propis Soft izuzetno lak za korišćenje. Vrlo sam zadovoljna Vašim pristupom poslu i pomoći koju nam pružate. Ja nisam pravnik ali radim pravne poslove i mogu da kažem da sam zahvaljujući Vašem Propis Softu taj posao obavljala bez većih teškoća. Za svaki problem ili tumačenje propisa koji su mi bili nejasni koristila Vaš pravni tim, koji je poslovan i ekspeditivan jer sam na svako postavljeno pitanje odgovore dobila u najkraćem mogućem roku. Iako ste mlad tim, Vi ste dobri poznavaoci svog posla. Svaka čast.

Industrija Skroba Jabuka a.d. , Pančevo, S. Mihajlović

Ovim putem želim da se zahvalim na dugogodišnjoj, vrlo uspešnoj saradnji. Vašim programom "PROPIS SOFT" kao i programom "OBRAČUN KAMATE", te časopisom " ADVOKATSKA KANCELARIJA" vrlo sam zadovoljna. Moje zadovoljstvo zasniva se pre svega na Vašoj ažurnosti u dostvaljanju izmenjenih i dopunjenih zakonskih propisa, stavova sudske prakse, pravnih mišljenja, blagovremenom dostavljanju novih izdanja, kao i na efikasnom informisanju o svemu što je od značaja za uspešno poslovanje jedne advokatske kancelarije. Posebno bih istakla Vaš korektan pristup zahtevima korisnika i ljubaznost s kojom se ophodite u neposrednoj komunikaciji. Ono što Vaše "programe" čini za mene posebnim, to je lakoća korišćenja, pristup bazi podataka kao i veoma povoljne cene, u odnosu na sve druge izdavače.

T. Mitrović – Janković, advokat, Valjevo

Kao dugogodišnji korisnik paketa PROPIS SOFT, PROFI OBRAČUN KAMATA i časopisa "Advokatska kancelarija", želim da pohvalim ažurnost koju ispoljavate u aktuelizaciji svih navedenih proizvoda.
Što se tiče kvaliteta samih prozvoda, a sa profesionalnog aspekta se smatram pozvanim da mogu da dam ocenu istih, te imajući u vidu i činjenicu da sam korisnik i drugih sličnih servisa (drugih distributera sličnih usluga) što mi daje mogućnost komparacije, ukazujem Vam da Vaši proiozvodi u potpunosti zadovoljavaju profesionalne potrebe advokata kako u pogledu sistematizacije i pretrage važećih propisa, teko i u segmentu odabira sudske prakse, stručnih mišljenja i modela akata. Isto se odnosi i na odabir i aktuelnost stručnih tekstova sadržanih u časopisu "Advokatska kancelarija". Ujedno želim da Vam ukažem da se u praksi sve češće susrećem sa obračunima kamata sadržanim u nalazima sudskih veštaka koji su sačinjeni korišćenjem Vašeg programa Profi obračuna kamata, što ukazuje da Vam je poverenje ukazano i od ovog dela stručne javnosti. Što se tiče kontakata sa zaposlenima u Vašem društvu, ističem maksimalno profesionalan odnos koji ispoljavaju prema korisnicima usluga. U ovo sam imao prilike da se više puta uvereim kada sam, usled promene računara, bio u prilici da kontaktiram Vašu službu tehničke podrške, a i druge službe gde sam uvek nailazio na maksimalno ispoljenu ljubaznost i predusretljivost od strane zaposlenih. U očekivanju da ćete zadržati dosadašnji kvalitet i odnos prema korisnicima Vaših usluga, srdačno Vas pozdravljam.

M. Pavičić, advokat, Beograd

Prekršajni sud u Smederevu ima višegodišnje pozitivno iskustvo u saradnji sa preduzećem “Profi Sistem” doo Smederevo. Korisnicima usluga omogućena su uvek ažurna programska rešenja koja obezbeđuju jednostavno i brzo dolaženje do željenog teksta iz pravne, ekonomske, finansijske, računovodstvene, poreske i drugih oblasti bitnih za rad. Takođe, ne manje važno, sve ovo dostupno je po prihvatljivoj ceni i uslovima plaćanja.

Prekršajni sud u Smederevu, Milica Đorđević – Veljković – predsednik suda

Zahvaljujući Vam se na korektnoj, ekspeditivnoj i iznad svega profesionalnoj i stručnoj saradnji, ovom prilikom izražavamo veliko zadovoljstvo što smo pretplatnici vaših štampanih izdanja i elektronskog paketa propisa. Smatramo da je Vaš časopis "Advokatska kancelarija" sveobuhvatan sa obiljem tekstova i najznačajnijih novina koje donose zakonski propisi i mnogobrojnim temama za razmišljanje. Posebno ističemo aktuelne sudske prakse koje redovno pratite i čitaocima ukazujete, obzirom da neujednačena sudska praksa sudova predstavlja veliki problem sa kojim se svakodnevno suočavamo. Vama, glavnom i odgovornom uredniku i saradnicima iskreno čestitam i želim puno uspeha u daljem radu.

Kompanija ’’Takovo’’a.d. Gornji Milanovac, S. Ćurčić – dipl.pravnik

Zovem se Dragan Radojković, zaposlen sam u Vojnoj akademiji u Beogradu i već više godina u svom radu koristim programski paket Propis Soft za olakšanu primenu propisa V6. Ovaj programski paket omogućava mi pristup svim propisima koji se donose na nivou Republike Srbije i nekih većih gradova u R. Srbiji. Program je urađen na veoma pristupačan način za same korisnike, te uz minimalno poznavanja rada na računaru korisnik se može lako snaći. Pretraga propisa u programu je jednostavna i može se vršiti po velikom broju parametara. Baze sadrže veoma veliki broj propisa, a i do onih propisa koji se ne nalaze u bazi lako se može doći kontaktiranjem Korisničke podrške, koja vam veoma brzo dostavlja traženi propis putem e-maila. U samom tekstu propisa, u članovima koji su zasenčeni, omogućen je pristup svim izmenama i dopunama ili sudskoj praksi koja ima veze sa ovim članom. Takođe, u tekstu propisa postoje linkovi ka starijim propisima, ukoliko se radi o izmenama i dopunama propisa. Prilikom izmena i dopuna propisa na kraju dokumenta stoje izmene koje su nastale u samom propisu. Takođe, program omogućuje kreiranje sopstvene baze u koju se smeštaju propisi, koji se najčešće koriste u radu.
Tehnička podrška ovog paketa je na veoma visokom nivou, u jako kratkom vremenu na veoma stručan način rešavaju nastale probleme i dostavljaju potrebne podatke.
Saradnja sa menadžmentom je za svaku pohvalu, u svakom trenutku trude se da korisnici budu zadovoljni sa pruženom uslugom.
Preporučujem korišćenje programskog paketa Profi soft V.6 i drugih proizvoda Profi Sistem Com d.o.o, kao jedne veoma ozbiljne firme. Nećete se pokajati!

Vojna akademija Beograd, Major D. Radojković

Saradnja sa VAMA je bila vrlo uspešna. Krase Vas efikasnost, efektivnost i stručnost. Očekujem i dalje uspešnu saradnju.

Tehnička škola Železnik, Beograd, G. Salatić Gajić – sekretar

Sama činjenica da unazad nekoliko godina koristim Vaše usluge je dovoljan pokazatelj mog ličnog zadovoljstva Vašim uslugama. Kao korisniku elektronske baze podataka i Vaših blagovremenih obaveštenja o izmeni zakonskih propisa u znatnoj sam prednosti nad ostalim kolegama koji do objavljivanja tih izmena i novodonetih propisa u Službenom glasniku, nisu u mogućnosti da dođu do njihovog sadržaja. Snalaženje u samom programu je dosta lako a objavljivanje mišljenja, sudske prakse i modela pojedinih odluka, akata i dokumenata znatno olakšava moj rad. Takođe sam prezadovoljna brzim, kratkim i jasnim odgovorima na postavljenja pitanja a naročito iz oblasti javnih nabavki.

OŠ “Slobodan Sekulić” Užice, S. Matić- sekretar

Saradnja sa vama je besprekorna dugi niz godina. Propisi, mišljenja, modeli... su lako dostupni i pregledni na vašem sajtu, Snalaženje je više nego jednostavno. Rad ubrzava i olakšava korisnička baza, kao i rubrika propisi alarm. Naročito je korisno i omogućava veliku uštedu u vremenu vezivanje tumačenja i primene za članove zakona. Odgovori na pitanja redakciji su veoma brzi i iscrpni. Cena je pristupačna i saradnja sa komercijalnom i finansijskom službom izuzetno korektna. Želimo Vam i nadalje uspešno poslovanje, uz srdačan pozdrav.

O.Š. Branko Radičević Bunar, Jagodina, G. Cvetković – sekretar

Kao korisnik Vaših usluga, mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljna istim i to kako njihovim sadržajem, tako i raznovrsnošću. Koristim gotovo sve u ponudi: propise, komentare, modele, mišljenja, a ukoliko imam neku dilemu, šaljem pitanja i veoma brzo dobijam odgovor Vašeg pravnog tima. Mislim da pokrivate ako ne sve, onda gotovo sve iz oblasti pravnog funkcionisanja školskog sistema, a takođe iz oblasti radnih odnosa, kao i javnih nabavki, što je meni mnogo pomoglo. Nadam se i daljoj uspešnoj saradnji sa Vama.

OŠ “Vožd Karađorđe“ Aleksinac, S. Kostić- sekretar

Mogu Vam reći da sam veoma zadovoljna pre svega konstrukcijom programa, zatim ažurnosti u smislu objavljivanja propisa, komunikacijom vezanom sa odgovore na pitanja kao i davanju pravnih saveta i mišljenja. Svaki vid konverzacije je moguć i sve što me zanima (počev od tehničke podrške do pojašnjenja raznih pravnih nedoumica) dobijem u najkraćem mogućem roku. Velika pohvala za Vas!

Škola za osnovno i srednje obrazovanje Radivoj Popović, Sremska Mitrovica, V. Lađevac – sekretar

Sve pohvale na Vaš račun i PROFISISTEMA, već drugu godinu uspešno sarađujemo. Kao sekretar nemam primedbi, samo reči hvale, posebno u delu podrške koju nam pružate u što kraćem roku i na najbolji način. Sistem ALARM je odličan!

O.Š. Nikola Tesla Dublje, Bogatić, R. Simić – sekretar

OŠ "Živojin Perić" u Stublinama, opština Obrenovac, ima odličnu saradnju sa firmom Profi Sistem Com d.o.o. iz Smedereva, čiji smo pretplatnik na štampana izdanja, ali je saradnja još bolja kada nam je potrebna brza konsultacija po pitanju raznih oblasti koje su prisutne u školi. Po postavljanju pismenog pitanja obavezno dobijamo potvrdu mejla da znamo da je naše pitanje stiglo na poslatu adresu kao i vreme za koje ćemo dobiti odgovor. Vreme za dobijanje odgovora je uvek kraće od vremena koje je naznačeno u mejlu za koliko će stići odgovor. Ukoliko nam prvobitni odgovor nije jasan i imamo još dilema po tom pitanju mi im postavimo potpitanja na koja dobijamo odgovor u što kraćem roku, tako da uz saradnju sa Profi Sistem Com d.o.o brzo rešavamo naše probleme, nedoumice ili nejasna zakonska rešenja.

OŠ „Živojin Perić“ Stubline, Obrenovac, R. Popović – sekretar

Vrlo sam zadovoljna dosadašnjom saradnjom, koja traje već čini mi se oko osam godina. Posebno ističem da su mi pravne konsultacije značile dosta u radu, i da mi je Vaša pravna služba u rekordnom roku odgovorila na postavljana pravna pitanja, i svojim tumačenjem razrešila mnoge dileme.

Gimnazija „Sveti Sava“ Požega, A. Đenić – sekretar

Kao prvo želim da Vam se zahvalim na brzim odgovorima i podršci koju nam pružate. Izuzetno nam mnogo znači da razbijemo dileme koje nam se javljaju svakog dana.

Muzička škola Josip Slavenski, Beograd

Veoma sam zadovoljna saradnjom sa Vama u svakom pogledu, ažuriranjem baze propisa, tehničkom podrškom i smatram vas pouzdanim partnerom. To je razlog što tako dugo koristim vaš program i odbijam mnogobrojne ponude konkurentskih ponuđača. Želim Vam uspeh i očekujem dalju saradnju.

Dom zdravlja ‚‚Dr Sava Stanojević‚ Trstenik , V. Nedeljković – pravnik

Zadovoljstvo nam je da izrazimo svoju zahvalnost na izvanrednoj saradnji sa Vašom kućom i pohvalimo rad Vašeg stručnog tima. Naime, Vaša kuća je najpouzdaniji i najefikasniji oslonac za rad našeg Odeljenja. Rad Vašeg stručnog tima nam umnogome olakšava svakodnevni rad i ujedno doprinosi efikasnosti funkcionisanja našeg Odeljenja. Bezbroj puta nam je Vaš stručni tim pomogao svojim efikasnim, brzim i sveobuhvatnim savetima, odgovorima i tumačenjima. Saradnja sa Vašom kućom je na najvišem mogućem nivou i uvek ćemo biti slobodni da preporučimo Vašu kuću drugima za saradnju. Na rad Vašeg stručnog tima nemamo nijednu primedbu, ni predlog, već samo reči hvale. Vaš stručni tim je maksimalno profesionalan!!! Profesionalizam kakav se retko sreće!!! Čast nam je što imamo priliku da sarađujemo sa Vašom kućom i nadamo se da ćemo i u buduće imati ovakvu divnu saradnju. Hvala vam što postojite i želimo Vam sve najbolje u daljem razvoju. Još jednom, želimo da iskažemo najiskrenije zadovoljstvo profesionalnošću i ažurnošću Vaše kuće.

KBC “Zvezdara”,Beograd, Odeljenje javnih nabavki

Izuzetno sam zadovoljan saradnjom sa Profi sistem com d.o.o. Sam izgled i preglednost sajta, kao i deo koji je moja oblast interesovanja - Specijal javne nabavke su odlično urađeni. Posebno bih pohvalio Bilten javnih nabavki, koji je uvek tu sa aktuelnim temama iz oblasti javnih nabavki kroz članke, pitanja i odgovore ili praksu Komisije za zaštitu prava i Uprave za javne nabavke. I na kraju, ono čime sam najzadovoljniji jesu pravne konsultacije koje dobijam od stručne službe. To je uvek detaljan odgovor na pitanje koje postavim u roku koji nikada nije duži od 24 sata, što je za posao kojim se bavim jako bitno, s obzirom da sam stalno skopčan sa nekim rokovima. Još jednom, sve čestitke.

OU Babušnica, Služba za javne nabavke, M. Pejčić- službenik za javne nabavke

U opštini Mali Iđoš, kao što znate, već tri godine koristimo Vaš paket Propis Soft - Specijal Javne Nabavke. Kao najpozitivniji utisak ističemo saradnju sa Vašom pravnom službom, a u vezi rešavanja naših nedoumica i konsultacija u vezi primene ZJN-a. Posebno bih istakla zadovoljstvo brzim i konkretnim odgovorima na postavljena pitanja. Takođe, pohvaljujem i Vaš bilten.

OU Mali Iđoš, Odeljenje za javne nabavke, S. Nikolić

Ono što je najvažnije je da postoji primetna tendencija da se korisniku izađe u susret. Tako se gradi poverenje. A poverenje je ključ uspeha. Rezultat uspeha je zadovoljstvo.

OU Ćićevac, Odeljenje za javne nabavke, N. Macić

Mogu da kažem da sam imala veliku sreću sto imam priliku da sarađujem sa Vama, imajući u vidu ozbiljnost posla koji radim, a to su javne nabavke. Zahvalna sam što znam da mi je Vaša kuća podrška (savetima i konsultacijama) u trenucima kada imam dilemu ili neku nejasnoću. U poslu kao i u żivotu važno je da imate na koga da se oslonite! Ja znam da ću na Vas moći i ubuduće da računam.

JP Vodovod Vranje, Odeljenje za javne nabavke, G. Stamenković

Najpre moram da istaknem da sam izuzetno zadovoljna komunikacijom koju sam ostvarila sa zaposlenima i napominjem da je upravo ta komunikacija bila presudna u odabiru Profi Sistema. Po meni, najveća prednost je mogućnost postavljanja pitanja i dostavljanje odgovora, u pisanoj formi, u kratkom roku, što svakako olakšava rad zaposlenih na poslovima javnih nabavki. Program je pregledan, jasan i lak za korišćenje a mogućnost pretvaranja tekstova i dokumenata iz latinice u ćirilicu i obrnuto je jako dobro rešenje.

OU opštine Aleksinac, Služba za javne nabavke, Lj. Petrović – Dugački

Želim da istaknem koliko su mi saveti Profi Sistema pomogli kao početniku u javnim nabavkama. Mnogo znači kada mogu bez dileme da rešim sve profesionalne nedoumice i kada sam sigurna da ću dobiti pravovremeni i stručni savet. Za nekog ko želi svoj posao da obavlja odgovorno, da se usavršava i da je u toku sa svim promenama, saradnja sa Vama je odličan izbor.

JKP Pijace „Mladenovac“, Služba za javne nabavke – S. Davidović

Sa zadovoljstvom mogu da kazem da je ovo peta godina saradnje sa vama i da mi je čast da nastavimo saradnju i ubuduće.
Profi sistem programska baza je najpraktičniji sistem od svih alata koje sam imala priliku da koristim kao pravnik u višedecenijskoj praksi jer pruža mogućnost brzog, veoma jednostavnog i praktičnog rukovanja bogatim sadržajem propisa koji se ažuriraju na dnevnom nivou, a da pri tome, kroz najavu pripremljenih propisa koji treba da stupe na snagu daje inicijativu korisniku da se na vreme upozna sa tim propisima i pripremi za njihovu primenu u praksi.
Zatim, pruža veliki izbor tekstova iz sudske prakse, tumačenja, modela i obrazaca bez dodatnih napora i lavirintnih aplikacija koje imaju neki drugi sistemi i baze podataka koje sam imala priliku da upoznam i koristim.
Bez obzira na znanja i iskustva u primeni elektronske baze bilo kog sistema mislim da je veoma vazno da korisnik brzo, lako i jednostavno dolazi do traženih podataka.Uz to cena korićenja baze -licence je potpuno zadovoljavajuća i korektna za uslove i standarde u kojima danas živimo.
Moje iskustvo sa nekim drugim elektronskim bazama podataka govori samo o izgubljenom vremenu zbog težnje kreatora elektronskih baza podataka da uvrste što veći broj aplikacija i prečica ,nabacanih propisa po brojevima aplikacija , strelica i smerova za upućivanje tako da se kretanjem u njima gubi dosta dragocenog vremena kako bi se opravdala visoka cena pretplate.

dip.prav. Gordana Gvozdenović, Loznica
Program značajno olakšava vođenje Arhivske knjige i izradu prepisa

Koristimo program Arhivator od 2022. godine. Program značajno olakšava vođenje Arhivske knjige i izradu prepisa koji se dostavljaju nadležnom arhivu. Upoznavanje sa ovim programom, korak po korak, u mnogome olakšava korisnička podrška, koja je stručna, ljubazna, pristupačna i strpljiva. Zahvaljujemo na svesrdnoj pomoći i nadamo se nastavku izvrsne saradnje.
Srdačan pozdrav,

Mirjana Bojković, Biblioteka „Radoje Domanović“ Velika Plana
Program Arhivator odličan

Program Arhivator odličan, dosadašnja komunikacija sa korisničkom podrškom isto odlična. Puno pozdrava.

Sunčica Pavlović, Centar za kulturu Dimitrovgrad.
NAJBOLjE ŠTO TRENUTNO IMAMO NA OVIM PROSTORIMA ŠTO SE TIČE PRAĆENjA PROPISA!!!!

Poštovani „Profi sistem“
Uz opasnost da me proglase „sestrom od tetke“, Vi (lično i firma) ste: NAJBOLjI, NAJCELOVITIJI, NAJPRISTUPAČNIJI. NAJSTRUČNIJI, NAJLjUBAZNIJI, NAJSTRPLjIVIJI, NAJOBAVEŠTENIJI, NAJ NASMEJANIJI, NAJPRISTUPAČNIJI.....
Srpki jezik bogat pridevima i epitetima, dodajte drugi ljudi slobodno.
U šali, ali šta *fali, mislim da ću imati najbolju Arhivsku knjigu na teritoriji Zemun, a i šire.
NAJBOLjE ŠTO TRENUTNO IMAMO NA OVIM PROSTORIMA ŠTO SE TIČE PRAĆENjA PROPISA!!!!
SVAKA ČAST LjUDI, ALI OZBILjNO!
Zauvek zahvalna

Olivera Trunić, „MINOR“ D.O.O. Zemun
Zadovoljstvo je sarađivati sa Vama

Zadovoljstvo je sarađivati sa Vama, hvala na razumevanju i pomoći.
Srdačan pozdrav!

Turistička organizacija opštine Bojnik
Vaš profesionalizam dostiže najviši nivo u poslovanju

Zaista profesionalno obavljate svoj posao i ono što se primećuje da ste veoma lojalni i ljubazni sa klijentima. 

Vaš profesionalizam dostiže najviši nivo u poslovanju, te Vam iskreno želim da ostanete takvi kakvi ste i sada-uspešni,mladi, ambiciozni i profesionalni .
Srdačno.

Klara Morača, Turistička organizacija Kučevo
PROFI SISTEM je retko odgovorna firma koja ono što obeća i ispuni

Aplikaciju arhivatora nismo koristili, ali koristimo aplikaciju propisa i veoma smo zadovoljni.
Aplikaciju arhiviranja počećemo da koristimo uskoro.
Ako Vam nešto znači, PROFISISTEM je retko odgovorna firma koja ono što obeća i ispuni.
Uspešan dalji rad želi Vam

Dušanka Tasić, vrtić Zmaj

Dosadašnja saradnja sa Vama pokazala se kao vrlo uspešna. Ažurnost od strane Profisistema je na zavidnom nivou. Rešavanje svih pravnih nedoumica je u najkraćem roku. Hvala na dosadašnjoj saradnji! Radujem se nastavku saradnje.

OŠ „Radovan Kovačević – Maksim“ Lebane, M. Mitrović – sekretar škole

Izuzetno sam zadovoljna vašim proizvodima i saradnjom u smislu brzih i preciznih odgovora na postavljena pitanja. Vaša profesionalnost opravdava vaše ime.

O.Š. Sonja Marinković Zemun, D.Uskoković – sekretar škole

U vezi našeg mišljenja o Vama, po pitanju saradnje, koristim priliku da kažem samo reči hvale za Vašu bazu, za Vaš program, zaposlene koje imate, zadovoljni smo na ažurnosti odgovora i objašnjenju odgovora.

O.Š. Branko Radičević, Maradik , M. Šerbedžija – sekretar škole

Želim da pohvalim saradnju. Vrlo ste odgovorni, stručni, brzi u pronalaženju rešenja. Ja sam zaista zadovoljna.

O.Š. Josif Marinković Novi Bečej, T. Đaković

Već neko vreme sam korisnik paketa PROSVETNI PRAVNI SAVETNIK i imate sve pohvale sa moje strane. Veoma sam zadovoljna Vašim uslugama. U najkraćem roku, odnosno isti dan, odgovarate na pitanja vezana za pravne konsultacije koje mi mnogo znače. Takođe su veoma korisni i vebinari, kao i stručna literatura,štampana i elektronska.Radujem se budućoj saradnji, ne menjam Vas! Sve pohvale!!!

O.Š. Momčilo Ranković, Rajac , D. Jakovljević – sekretar
Ljubazni, uvek spremni da pomognu sa puno strpljenja.

Želela bih da podelim zaista pozitivne utiske i pozitivna iskustva.
Arhivator nije težak, pregledan je, komande i smernice su jasne. Ima puno olakšanja u radu.
Kada je tehnička podrška u pitanju, moje iskustvo je i više nego pozitivno. Ljubazni, uvek spremni da pomognu sa puno strpljenja. Zaista jedan pozitivan i ljudski odnos prema korisnicima.

Želim vam puno uspeha u radu.

Radmila Bjelić, Biblioteka Jovan Tomić, Nova Varoš
Ljubaznost i profesionalnost ističem u prvom planu.

Imajući u vidu dosadašnju komunikaciju i saradnju sa korisničkom podrškom, mogu reći da sam vrlo zadovoljna. Ljubaznost i profesionalnost ističem u prvom planu.

Radica Bukvić, Gradska biblioteka Priboj
Na visini zadatka kao i uvek!

Hvala Vam na detaljnom odgovoru.
Na visini zadatka kao i uvek!

Škola za osnovno i srednje obrazovanje Vožd, Beograd, Marija Ljubičić, sekretar
Vaša profesionalnost i ljubaznost je za svaku pohvalu!

Program Arhivator koristimo od 2022.godine. Korisnička podrška, koju smo kontaktirali ne mali broj puta, je uvek rešila problem na najjednostavniji način. Vaša profesionalnost i ljubaznost je za svaku pohvalu!
Srdačan pozdrav!

JP urbanizam i izgradnja Ruma

NAŠA SPECIJALIZOVANA REŠENJA IZ OBLASTI PRAVA

IMATE PITANJE?

Pišite nam

Pozovite nas

026 644 430

Kliknite na ikonicu iznad kako biste nas pozvali.

Pokrenite čet sa nama

Kliknite na ikonicu iznad kako biste pokrenuli čet prozor u donjem desnom uglu.

NEWSLETTER

Sve najvažnije novosti u vašem elektronskom sandučetu.