• Početna
  • Pola decenije časopisa „Advokatska kancelarija“

Pola decenije časopisa „Advokatska kancelarija“

BROJKE KOJE SU OBELEŽILE POLA DECENIJE ČASOPISA „ADVOKATSKA KANCELARIJA“

62 BROJA ČASOPISA

VIŠE OD 80 AUTORA

5 ZBIRKI SUDSKE PRAKSE VRHOVNOG KASACIONOG SUDA

VIŠE OD 2000 PRETPLATNIKA

Ono što se brojevima ne može iskazati jeste ogromna posvećenost, trud, stručnost i znanje koje je uloženo u stvaranje svakog broja časopisa “Advokatska kancelarija”.
Pored velikog znanja koje je potrebno bez ljubavi prema svom poslu, želje za deljenjem i pružanjem bitnih informacija i pomoći u rešavanju problema sa kojima se mnogi pravnici i advokati susreću svakodnevno, časopis “Advokatska kancelarija” ne bi mogao da bude kvalitetno stručno štivo.
Želimo da se zahvalimo svim saradnicima koji su podelili svoje znanje i vreme sa svima nama. Već 5 godina zajedno radimo na cilju da doprinesemo boljem tumačenju zakonske regulative, rešavanju problema i nedoumica koje se javljaju u praktičnoj primeni propisa.
Uspešna sinergija naših zajedničkih napora i rada se ogleda u činjenici da se broj čitalaca časopisa „Advokatska kancelarija“ konstantno povećava, kao i da su njihove kritike veoma pozitivne, što nas raduje i obavezuje. Taj izazov redakcija časopisa “Advokatska kancelarija” prihvata rado, sa nadom da ćemo obeležiti još puno uspešnih jubileja, na zadovoljstvo svih koji rado čitaju časopis i svih nas koji učestvujemo u njegovom stvaranju.
Prenosimo Vam delić dobre energije sa svečanosti koju je Profi Sistem Com organizovao za svoje zaposlene i saradnike, kojom smo obeležili ovaj jubilej.
Više o samom časopisu „Advokatska kancelarija“ saznajte ovde.

PREPORUKE

IMATE PITANJE?

Pišite nam

Pozovite nas

026 644 430

Kliknite na ikonicu iznad kako biste nas pozvali.

Pokrenite čet sa nama

Kliknite na ikonicu iznad kako biste pokrenuli čet prozor u donjem desnom uglu.

NEWSLETTER

Sve najvažnije novosti u vašem elektronskom sandučetu.