Zaposlenje

Mogućnost zaposlenja u Profi Sistemu

Rad u Profi Sistemu

Rad u Profi Sistemu pruža mogućnost da svoje sposobnosti iskažete u najboljem svetlu i da se te sposobnosti vrednuju na pravi način. Dinamično okruženje, u potpunosti posvećeno korisnicima predstavlja priliku da iskusite duh poslovanja jednog modernog preduzeća.

Izuzetno brza komunikacija omogućava da se Vaše ideje razmotre u najkraćem roku i da budu adekvatno nagrađene.

Mogu li steći nova iskustva radeći za Vas?

Svakodnevni kontakti sa našim korisnicima, praćenje svetskih poslovnih trendova i iznalaženje rešenja na novonastale tržišne situacije, pružaju Vam mogućnost da za kratak period steknete ogromno iskustvo, kako iz oblasti poslovne komunikacije, tržišnog ponašanja, profesionalnog obavljanja poslova, tako i iz oblasti organizacije posla.

Mogu li računati na treninge i obuke?

Redovno sprovodimo programe edukacije i usavršavanja naših zaposlenih, kako u okviru same firme od strane stručnjaka angažovanih za tu svrhu, tako i slanjem zaposlenih na seminare i na druge oblike stručnog usavršavanja.

Koje su mogućnosti napredovanja u firmi?

Jasno definisana hijerarhija u firmi, kao i precizno definisan sistem vrednovanja i nagrađivanja Vašeg rada, garantuje Vam mogućnost napredovanja tempom koji sami određujete svojim zalaganjem, angažovanjem i odnosom prema poslu.

Gde da pošaljem svoje podatke?

Ukoliko smatrate da imate potrebne kvalitete i obrazovanje za rad u našem timu, svoje podatke može poslati na e-mail: darko@profisistem.rs

Šta prijava treba da sadrži?

Prijava treba da sadrži Vaše lične i profesionalne podatke (CV), kao i propratno pismo kojim želite da nam predočite zašto ste Vi prava osoba za Profi Sistem Com.

Kako funkcioniše selekcija kandidata?

Nakon slanja Vaše prijave, ona postaje sastavni deo naše baze podataka, a mi ćemo biti slobodni da kontaktiramo i pozovemo na razgovor kandidate za koje utvrdimo da ispunjavaju uslove aktuelnog konkursa.

Mi smo prvi uradili

Advokat lider – jedino programsko rešenje za elektronsko vođenje klijenata i predmeta kod  nas.

Online verzija programa propis Soft sa brojnim unapređenjima i inovativnim funkcijama.

Prvi stručni časopis za advokate sa autorskim tekstovima i sudskom praksom.

Najkompletnije izdanje za obračunavanje svih vrsta kamata.

Naš tim stručnjaka

Na prvom mestu tim eksperata iz različitih oblasti prava zaduženih za sadržaj svih naših proizvoda, a zatim tim stručnjaka zaduženih za programiranje i sprovođenje u praksu svih ideja i zahteva vezanih za funkcionalnost.

Pravni Portal

Besplatni stručni portal namenjem svim pravnicima. Cilj servisa je komunikacija i i razmena mišljenja, stavova i sugestija u vezi sa problemima koji proističu iz primene i tumačenja propisa. Postoji od 2010. godine.

NAŠA SPECIJALIZOVANA REŠENJA IZ OBLASTI PRAVA

PREPORUKE

IMATE PITANJE?

Pišite nam

Pozovite nas

026 644 430

Kliknite na ikonicu iznad kako biste nas pozvali.

Pokrenite čet sa nama

Kliknite na ikonicu iznad kako biste pokrenuli čet prozor u donjem desnom uglu.

NEWSLETTER

Sve najvažnije novosti u vašem elektronskom sandučetu.