Search

Preporuke korisnika

Ističem da više godina koristimo Vaše pakete i to Propis Soft i Profi Obračun Kamata i sa istima smo veoma zadovoljni u dosadašnjem radu, kao i sa Vašom podrškom, pa stoga preporučujemo i drugima da postanu korisnici Vaših programskih paketa.
Đ. Stanković
advokat
Što se tiče mog mišljenja i impresija u vezi sa Vašim proizvodima, mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan, kako samim programom, tako i časopisom "Advokatska kancelarija". To iz razloga što su vrlo sadržajni i korisni, kako u mom radu, tako i u radu kolega iz moje kancelarije. Do sada sam zahvaljujući Vašim proizvodima, koji se nesumnjivo svakodnevno unapređuju, uštedeo dosta vremena u radu i samim tim imao ostatak vremena da nešto novo i naučim. Nije uobičajeno da se na jednom mestu nađe tolika baza, kako sudske prakse, tako i službenih mišljenja. O zbirci propisa da i ne govorimo. Imajući u vidu vremenski period u kojem koristim Vaše proizvode, ni jednog trenutka nisam poželeo, bez obzira na ponude koje stalno dobijam od drugih proizvođača, da promenim, odnosno da prekinem saradnju sa Vama. Sa Vaše strane veoma cenim Vašu uviđajnost, kao i činjenicu da me stalno obradujete raznim poklonima, kao i popustima. Što se mene lično tiče, nadam se daljoj uspešnoj saradnji, koja je do sada bila na izuzetno visokom nivou. Sa moje strane Vašem timu upućujem svaku pohvalu i zahvalnost! S uvažavanjem,
D. Aranđelović
advokat
Ovim putem želim da se zahvalim na dugogodišnjoj, vrlo uspešnoj saradnji. Vašim programom "PROPIS SOFT" kao i programom "OBRAČUN KAMATE", te časopisom " ADVOKATSKA KANCELARIJA" vrlo sam zadovoljna. Moje zadovoljstvo zasniva se pre svega na Vašoj ažurnosti u dostvaljanju izmenjenih i dopunjenih zakonskih propisa, stavova sudske prakse, pravnih mišljenja, blagovremenom dostavljanju novih izdanja, kao i na efikasnom informisanju o svemu što je od značaja za uspešno poslovanje jedne advokatske kancelarije. Posebno bih istakla Vaš korektan pristup zahtevima korisnika i ljubaznost s kojom se ophodite u neposrednoj komunikaciji. Ono što Vaše "programe" čini za mene posebnim, to je lakoća korišćenja, pristup bazi podataka kao i veoma povoljne cene, u odnosu na sve druge izdavače.
T. Mitrović – Janković
advokat
Sa zadovoljstvom mogu da kazem da je ovo peta godina saradnje sa vama i da mi je čast da nastavimo saradnju i ubuduće. Profi sistem programska baza je najpraktičniji sistem od svih alata koje sam imala priliku da koristim kao pravnik u višedecenijskoj praksi jer pruža mogućnost brzog, veoma jednostavnog i praktičnog rukovanja bogatim sadržajem propisa koji se ažuriraju na dnevnom nivou, a da pri tome, kroz najavu pripremljenih propisa koji treba da stupe na snagu daje inicijativu korisniku da se na vreme upozna sa tim propisima i pripremi za njihovu primenu u praksi. Zatim, pruža veliki izbor tekstova iz sudske prakse, tumačenja, modela i obrazaca bez dodatnih napora i lavirintnih aplikacija koje imaju neki drugi sistemi i baze podataka koje sam imala priliku da upoznam i koristim. Bez obzira na znanja i iskustva u primeni elektronske baze bilo kog sistema mislim da je veoma vazno da korisnik brzo, lako i jednostavno dolazi do traženih podataka.Uz to cena korićenja baze -licence je potpuno zadovoljavajuća i korektna za uslove i standarde u kojima danas živimo. Moje iskustvo sa nekim drugim elektronskim bazama podataka govori samo o izgubljenom vremenu zbog težnje kreatora elektronskih baza podataka da uvrste što veći broj aplikacija i prečica ,nabacanih propisa po brojevima aplikacija , strelica i smerova za upućivanje tako da se kretanjem u njima gubi dosta dragocenog vremena kako bi se opravdala visoka cena pretplate.
Gordana Gvozdenović
dipl. pravnik
Veoma pohvalno, da nekog interesuje mišljene klijenta. To je ono što nam je nedostajalo. Prelaskom na Vaše usluge,otkazali smo pretplatu na brojne publikacije, kako iz ekonomske, tako i iz pravne oblasti. Prave informacije u pravo vreme, na jednom mestu.
V. Kršanin
Tehnomarket d.o.o., Pančevo
Imamo dugodgogodišnju uspešnu saradnju sa „Profi Sistem“-om. U svakom pogledu ih odlikuje profesionalnost. Odgovori na pitanja su u najkraćem roku (najčešće u toku dana). Proizvode koje nam nude su nam od koristi i mnogo nam pomažu da i mi svoje aktivnosti obavljamo profesionalno. Kratko, rad „Profi Sistem“-a je za svaku pohvalu.
M. Mirković
Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o., Ripanj, Beograd
Program je praktičan, jednostavan i prilagođen krajnjim korisnicima. Pruža pomoć prilikom izračunavanja. Uvek kada imamo priliku koristimo ga, i nemamo zamerku. Želimo Vam uspeh u daljem radu, uz želju da inovirate i stvarate kreativna rešenja kako bi zajedno mi krajnji korisnici i Vi uspešno rešavali svakodnevne situacije u privrednom okruženju.
M. Radić
Knjaz Miloš a.d. Aranđelovac
Za ovih nekoliko godina saradnje, izuzetno smo zadovoljni uslugom koju smo dobili od Vas. U prvi plan bih istakao brzinu odgovora na postavljena pitanja i detaljan opis za svako od postavljenih pitanja. Stručnost kojom raspolažete u oblasti prava i javnih nabavki su nam u velikom broju slučajeva bili od velike koristi. S nadom u pogledu dalje dobre saradnje.
M. Jović
JP „Vodovod“ Vranje, Služba za javne nabavke
Mislim da je Advokat Lider super-koristan, primenljiv u radu kancelarije i lak za snalaženje oko unosa klijenata i predmeta. Obzirom da imam svoje modele koje koristim, lako mogu da ih prevučem za predmet u Vaš program, a takođe se služim i bazom modela koju sam dobio u programu.
Vladeta Stanković
advokat
Izuzetno sam zadovoljan uslugom koju pružate, a naročito sa ažuriranjem baze propisa i sa informisanjem o bitnim novim propisima.
K. Bobot
advokat
Samim tim što sam vaš dugogodišnji korisnik, odnosno korisnik vašeg programa sa Zakonskim propisima dovoljno govori o Vašem kvalitetu i o činjenici da sam zadovoljan i porogramom i Vašim uslugama. Moje pohvale vama idu u više pravaca: U stručnom smislu, kao advokat, vrlo sam zadovoljan time što u dugom nizu godina od kada koristim Vaš program ni jednom se nije desilo da nisam našao propis koji tražim. Drugim rečima baza propisa je odlična, a i ažuriranje propisa je na najvišem nivou kako u smislu praćenja izmena propisa, tako i u smislu ekspeditivnosti dostavljanja novih propisa i izmena već postojećih propisa. Posebno napominjem da sam u stručnom smislu zadovoljan i bazom podataka koja se odnosi na sudsku i stručnu praksu. U drugom smislu imam pohvale da Vaš program, jer je čak i meni vrlo jednostavan za korišćenje što posebno podvlačim pošto sam, da uslovno kažem vrlo osrednji poznavalac računarske tehnike i računara. Imajući u vidu sve izneto od srca vas hvalim, u svakoj zgodnoj prilici kolegama, saradnicima i prijateljima preporučujem vaše programe i usluge i siguran sam da ćemo još dugi niz godina sarađivati.
D. Živković
advokat
Kao dugogodišnji korisnik paketa PROPIS SOFT, PROFI OBRAČUN KAMATA i časopisa "Advokatska kancelarija", želim da pohvalim ažurnost koju ispoljavate u aktuelizaciji svih navedenih proizvoda. Što se tiče kvaliteta samih prozvoda, a sa profesionalnog aspekta se smatram pozvanim da mogu da dam ocenu istih, te imajući u vidu i činjenicu da sam korisnik i drugih sličnih servisa (drugih distributera sličnih usluga) što mi daje mogućnost komparacije, ukazujem Vam da Vaši proiozvodi u potpunosti zadovoljavaju profesionalne potrebe advokata kako u pogledu sistematizacije i pretrage važećih propisa, teko i u segmentu odabira sudske prakse, stručnih mišljenja i modela akata. Isto se odnosi i na odabir i aktuelnost stručnih tekstova sadržanih u časopisu "Advokatska kancelarija". Ujedno želim da Vam ukažem da se u praksi sve češće susrećem sa obračunima kamata sadržanim u nalazima sudskih veštaka koji su sačinjeni korišćenjem Vašeg programa Profi obračuna kamata, što ukazuje da Vam je poverenje ukazano i od ovog dela stručne javnosti. Što se tiče kontakata sa zaposlenima u Vašem društvu, ističem maksimalno profesionalan odnos koji ispoljavaju prema korisnicima usluga. U ovo sam imao prilike da se više puta uvereim kada sam, usled promene računara, bio u prilici da kontaktiram Vašu službu tehničke podrške, a i druge službe gde sam uvek nailazio na maksimalno ispoljenu ljubaznost i predusretljivost od strane zaposlenih. U očekivanju da ćete zadržati dosadašnji kvalitet i odnos prema korisnicima Vaših usluga, srdačno Vas pozdravljam.
M. Pavičić
advokat
Program je lak za pregled, pretragu, ima dobra opcija alarma, ažurni ste, tačni.
D. Drčelić
Ratar a.d. Pančevo
Od 1990. godine kada je firma INTELIGENTNI SISTEMI PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU PROJEKTOVANJE I INŽENJERING INFORMACIONIH SISTEMA DOO, BEOGRAD (ČUKARICA), skr. INSIST DOO BEOGRAD, osnovana, imali smo prilike da upoznamo veliki broj poslovnih partnera. Iz tog niza svakako se izdvaja PROFI SISTEM COM d.o.o. Smederevo, firma koja je štedeći naše vreme, a time i novac, doprinela uspešnosti našeg preduzeća. Skoro deset godina, koliko traje naša saradnja sa firmom PROFI SISTEM COM d.o.o. Smederevo, koristeći njihove proizvode, a pre svega PROPIS SOFT online (elektronska baza propisa, sudske prakse, službenih mišljenja), za cenu koja zaista nije velika, dobili smo sledeće: - informacije, vezane za zakone i njihova tumačenja, na jednom mestu - pouzdanost informacija - brzina dobijanja informacija - stalno ažuriranje podataka - komforan korisnički interfejs koji se stalno unapredjuje I još: - ljubazni, pouzdani i predusretljivi predstavnici firme, uvek raspoloženi da pomognu ukoliko niste uspeli da online rešite svoj problem. U jednoj rečenici: Sigurnost koju dobijate saradnjom sa PROFI SISTEM COM d.o.o. Smederevo, sigurno će doprineti uspehu vaše firme
Gordana Vidaković-Simić
INSIST d.o.o Beograd
Samim tim da imamo dugogodišnju saradnju sa vama, govori o tome da smo zadovoljni vasim uslugama i da cemo tu saradnju svakako dalje nastaviti i u budućnosti. Transparentnost svih nama intersantnih tema u vasoj bazi zakona i propisa kao i vasa agilna stručna objašnjenja na naše upite je razlog našeg zadovoljstva u radu sa vasom kompanijom. Slobodno se usuđujemo da vas prepručimo kao profesionalni tim svim vašim budućim korisnicima.
S. Jeftić
Klacska Jugoslavija d.o.o., Krnjača
JP za razvoj gradske opštine Grocka više godina uspešno sarađuje sa “Profi Sistemom Com ” d.o.o iz Smedereva. Zadovoljni smo saradnjom sa “Profi Sistemom Com” d.o.o., njihovim proizvodima i uslugama. Sve pohvale na ažurnoj bazi i profesionalnoj pomoći koju pružaju tehnička podrška i pravni tim.
R. Mrkić
JP za razvoj gradske opštine Grocka
Mogu da kazem da sam imala veliku sreću sto imam prilku da saradjujem sa Vama, imajuci u vidu ozbiljnost posla koji radim, a to su javne nabavke zahvalna sam što znam da mi je Vaša kuća podrška (savetima i konsultacijama) u trenucuma kada imam dilemu ili neku nejasnoću . U poslu kao i u żivotu važno je da imate na koga da se oslonite! Ja znam da cu na Vas moći i ubuduće da računam.
R. Mrkić
JP za razvoj gradske opštine Grocka
Kao diplomirani pravnik i dugogodišnji advokat, ocenjujem da uspešno radite svoj posao, kako u pogledu kvaliteta Vašeg programskog paketa, tako i u pogledu odnosa prema svojim komitentima. Iako je ovo vreme elektronske ere, u potpunosti podržavam izdavanje štampane brošure "Advokatska kancelarija", pošto je ona za advokate vrlo korisna upravo zato što je u štampanoj formi i što se lako i brzo pregleda njen sadržaj koji prati aktuelnu problematiku. Pohvaljujem i Vašu ažurnost u pogledu najnovijih a bitnih sudskih odluka i praćenja sudske prakse u celini. Nastavite da budete aktuelni i zainteresovani za još napredniji program.
S. i S. Mašović
advokati
Sve pohvale za rad Profi Sistema zato što je Vaš Propis Soft izuzetno lak za korišćenje. Vrlo sam zadovoljna Vašim pristupom poslu i pomoći koju nam pružate. Ja nisam pravnik ali radim pravne poslove i mogu da kažem da sam zahvaljujući Vašem Propis Softu taj posao obavljala bez većih teškoća. Za svaki problem ili tumačenje propisa koji su mi bili nejasni koristila Vaš pravni tim, koji je poslovan i ekspeditivan jer sam na svako postavljeno pitanje odgovore dobila u najkraćem mogućem roku. Iako ste mlad tim, Vi ste dobri poznavaoci svog posla. Svaka čast.
S. Mihajlović
Industrija Skroba Jabuka a.d.
Prekršajni sud u Smederevu ima višegodišnje pozitivno iskustvo u saradnji sa preduzećem “Profi Sistem” doo Smederevo. Korisnicima usluga omogućena su uvek ažurna programska rešenja koja obezbeđuju jednostavno i brzo dolaženje do željenog teksta iz pravne, ekonomske, finansijske, računovodstvene, poreske i drugih oblasti bitnih za rad. Takođe, ne manje važno, sve ovo dostupno je po prihvatljivoj ceni i uslovima plaćanja.
Milica Đorđević – Veljković
predsednik suda, Prekršajni sud u Smederevu
Zahvaljujući Vam se na korektnoj, ekspeditivnoj i iznad svega profesionalnoj i stručnoj saradnji, ovom prilikom izražavamo veliko zadovoljstvo što smo pretplatnici vaših štampanih izdanja i elektronskog paketa propisa. Smatramo da je Vaš časopis "Advokatska kancelarija" sveobuhvatan sa obiljem tekstova i najznačajnijih novina koje donose zakonski propisi i mnogobrojnim temama za razmišljanje. Posebno ističemo aktuelne sudske prakse koje redovno pratite i čitaocima ukazujete, obzirom da neujednačena sudska praksa sudova predstavlja veliki problem sa kojim se svakodnevno suočavamo. Vama, glavnom i odgovornom uredniku i saradnicima iskreno čestitam i želim puno uspeha u daljem radu.
S. Ćurčić
dipl. pravnik, Kompanija ’’Takovo’’a.d. Gornji Milanovac
Veoma smo zadovoljni Vašim proizvodima i saradnjom sa Vašom kompanijom. Mišljenja smo da su proizvodi Profi Sistem Com-a veoma korisni kao pomoć u svakodnevnom poslovanju. Srdačno preporučujemo Vaše proizvode svima onima koji žele da postanu Vaši korisnici a imaju nedoumice.
Zlatarplast A.D., Nova Varoš
Cenim da su Vaši odgovori uvek brzi i uglavnom sveobuhvatni, tako da sam zadovoljna saradnjom.
N. Vukoje
Univerexport d.o.o. Novi Sad
Svoje utiske o Profisistemu nesebično delim među prijateljima i poznanicima. Impresionirana sam poslovnošću, načinom na koji komunicirate sa klijentima, iz koga se jasno vidi koliko ste posvećeni poslu kojim se bavite i koliku pažnju posvećujete svakom od nas. Vaša ažurnost se ogleda kako u blagovremenim informacijama o svim novim propisima tako i u brzim, stručnim i jasno artikulisanim odgovorima, kada ih od Vas potražimo. Tehnička podrška besprekorno funkcioniše, u šta sam se lično uverila u par navrata. Usluga koju dobijam od Profisistema zavređuje najvišu ocenu. Sve čestitke za ono što ste uradili do sada. Uz najbolje želje za dalji rad.
D. Radović
Termovent SC Livnica čelika AD, Beograd
Vrlo praktično i korisno rešenje. Štedi vreme. Nije potrebno pratiti promene regulative, jer se promene ažuriraju prilikom svakog ulaza. Omogućava konstantno praćenje i dostupnost podataka. Vrlo jednostavan za korišćenje.
A. Mlađenović
Wiener Staedtische A.D.O., Beograd
Mogu da kažem da sam imala veliku sreću sto imam priliku da sarađujem sa Vama, imajući u vidu ozbiljnost posla koji radim, a to su javne nabavke. Zahvalna sam što znam da mi je Vaša kuća podrška (savetima i konsultacijama) u trenucima kada imam dilemu ili neku nejasnoću. U poslu kao i u żivotu važno je da imate na koga da se oslonite! Ja znam da ću na Vas moći i ubuduće da računam.
G. Stamenković
JP Vodovod Vranje, Odeljenje za javne nabavke
Sa pravnom službom - konsultant za javne nabavke ''PROFI Sistem Com doo Smederevo, sarađujemo preko dve godine i stekli smo zaista pozitivne utiske, više nego korektnu poslovnu saradnju koju imamo sve ove godine sa Vama želja nam je da vas preporučimo i novim budućim korisnicima Vaših usluga jer sa vama se samo može biti prezadovoljan. Ovu uspešnu poslovnu saradnju karakteriše pre svega brzina kvalitetnih odgovora, počev od potvrde prijema pitanja, do dostave odgovora na koji nismo nikada čekali duže od 5 sati, a bilo je pred vama dosta složenih, obimnih, specifičnih pitanja iz najrazličitijih oblasti. Takođe, ažuriranje svih izmena propisa je redovno, modeli obrazaca izuzetna pomoć u radu svakog pravnog sektora, brojna pitanja iz prakse koja se nalaze u okviru paketa su velika iskustvena pomoć u radu. Saradnja sa Vama vodi samo ka poslovnom uspehu jer imati Vaš paket propisa pravi je izbor pravne pomoći. Zahvaljujem na saradnji i pozdravljam Vas.
V. Petrović
JP Vodovod i kanalizacija Loznica

Propis Soft Online

Časopisi i webinari