O nama

Profi Sistem Com punih 20 godina se bavi izradom elektronskih i štampanih specijalizovanih stručnih izdanja, pre svega iz oblasti prava za kvalitetnu primenu i praćenje zakonske regulative. Možemo se pohvaliti da se pomenuta izdanja kao pomoć i podrška u radu primenjuju u velikom broju advokatskih kancelarija, privrednih društava, javnih preduzeća, državnih organa i institucija, sudskih organa, kao i u primeni kod drugih pravosudnih profesija, organizacija i mnogih drugih.

NAŠI PROJEKTI KROZ VREMEPLOV

2019

2019. Svečano obeležen jubilej - 5 godina jedinog stručnog časopisa za advokaturu „Advokatska kancelarija“

Povod da se zahvalimo svim saradnicima i zaposlenima koji su podelili svoje znanje i vreme sa svima nama. Postavljeni su visoki standardi koje u ćemo u narednom periodu održavati i raditi na daljem unapređenju.
2019

2019. Zakon o izvršenju i obezbeđenju sa prikazom i komentarom izmena

Objavljena knjiga Zakon o izvršenju i obezbeđenju sa prikazom i komentarom izmena ("Sl.Glasnik RS", br. 54/2019) i CD sa preko 70 modela novih i usklađenih akata (ISBN 978-86-89321-22-7) Autor prikaza i komentara: Mladen Nikolić, sudija Privrednog apelacionog suda
2019

2019. Advokat Lider

Redizajn programa, unapređena pretraga, prilagođen prikaz i dodate nove funkcionalnosti.
2019

2019. Predmeti –Utuženja

Uvedeno automatsko ažuriranja modela, poboljšanja postojećih funkcija u programu, unapređenje pretrage i redizajn.
2019

2019. Unapređenje svih programa

Svim programima iz naše ponude je unapređen sistem internet ažuriranja podataka i verzije programa.
2019

2019. Pušten novi sajt Profi Sistem Com

Potpuno redizajniran i prilagođen prikazu na različitim uređajima, omogućava olakšano kretanje posetioca i brzo dolaženje do potrebnih informacija.
2018

2018. Profi Obračun Kamata v.6

Unapređenje programa za obračun kamata, dodate nove opcije, metode i ostala tehnička unapređenja.
2018

2018. PREDMETI – UTUŽENJA

Specijalizovano programsko rešenje za evidenciju, praćenje i arhiviranje predmeta. Efikasnije vođenje i praćenje svih vrsta predmeta sa kompletnom dokumentacijom, sporovi i drugi postupci, kao i finansije sa troškovima postupaka, izvršitelja i advokata.
2018

2018. Poslovni Pravni Pomoćnik

Specijalizovano izdanje namenjeno privrednim društvima, usklađeno sa novim Zakonom o privrednim društvima. Detaljno i u prvom planu propisi iz Vaše oblasti poslovanja. Direktna komunikacija sa pravnim ekspertima, usmerenja i svakodnevna pomoć u tumačenju. Vaš lični pomoćnik u primeni propisa – Vi pitate, mi odgovaramo! Izvršena unapređenja svih online verzija programa Propis Soft.
2017

2017. Specijal ZUP

Paket stručne literature za sprovođenje upravnih postupaka. Paket obuhvata sve što je potrebno za primenu ZUP-a: autorske komentare, objašnjenja i instrukcije za vodjenje upravnih postupaka, službena mišljenja i uputstva nadležnih organa, modele akata za primenu novog ZUP-a, odgovore na najčešće postavljana pitanja kao i sistem za obaveštavanje o izmenama. Izvršena unapređenja svih online verzija programa Propis Soft.
2016

2016. Kalkulator sudskih taksi

Namenjen za obračun sudskih taksi. Sadrži precizne obračune po svim postupcima, podnescima, odlukama i radnjama. Implementiran u postojeću verziju programa Propis Soft. Takođe, uneta su unapređenja online verzije Propis Soft-a, Advokat Lidera, kao i usklađivanja Profi Obračuna kamata v5 sa izmenama zakonske regulative.
2015

2015. Profi Obračun Kamata v.5

Nova verzija programa za obračun kamata, usklađena sa svim zakonskim regulativama, dodate nove vrste kamatnih stopa i novi načini obračunavanja kamata.
2015

2015. Advokatski Rokovnik

Advokatski Rokovnik je android aplikacija namenjena za poslove vođenja i zakazivanja ročišta, praćenje krajnjih rokova sa upozorenjima, zakazivanje i organizaciju sastanaka, kao i svih ostalih vrsta obaveza koje je moguće individualno prilagoditi ličnim potrebama. Unapređena Info Pravnim Servisom preko koga dobijate razna obaveštenja i korisne informacije.
2014

2014. Stručna štampana izdanja

Štampanim stručnim izdanjima novih zakona, izmenama i dopunama zakona (često sa konkretnim modelima i obrascima za primenu) proširujemo delovanje našeg rada. Prvi objavljujemo komentare novih zakona i dajemo praktična rešenja za njihovu primenu.
2014

2014. Propis Soft v. 6

Potpuno nova verzija programa sa novim opcijama za lakšu pretragu baze podataka, unapređen dizajn, obogaćena baza propisa, sudske prakse, službenih mišljenja, modela i obrazaca.
2014

2014. Advokatska Kancelarija

Jedini stručni časopis za advokate čiju jedinstvenost predstavljaju komentari istaknutih stručnjaka iz svih oblasti prava, izbor najaktuelnije sudske prakse, praktična primena njegovog sadržaja u radu advokata i reč kolege. Za kratko vreme dostiže veliki broj pretplatnika, sve je više autora koji žele da budu deo ovog izdanja. Izlazi jednom mesečno. Pretplatu dopunjujemo sa Zbirkom sudske prakse VKS-a.
2014

2014. Prosvetni Pravni Savetnik

Prvo specijalno izdanje pravne baze Propis Soft je namenjeno vaspitno – obrazovnim ustanovama, koje ima za cilj da obezbedi blagovremena obaveštenja i gotova rešenja u domenu primene propisa i rešavanje specifičnih situacija koje se javljaju u pomenutim ustanovama. Pravna redakcija izuzetno stručno rešava sve nedoumice iz ove oblasti čime povećavamo zastupljenost kod obrazovnih ustanova.
2013

2013. PROPISI ALARM

Automatsko alarmiranje o svim novinama iz Vaše oblasti poslovanja. Propisi Alarm je opcija programa namenjena svima koji žele i imaju potrebu da posebno prate određene propise i budu blagovremeno obavešteni o njihovim izmenama i dopunama. Obaveštenja od najvećeg pravnog značaja stižu na početnu stranu programa.
2013

2013. Specijal Javne nabavke

Specijalno izdanje pravne baze Propis Soft koje, pored kompletnog zakonodavstva, veoma detaljno prati oblast javnih nabavki i Zakon o javnim nabavkama, sadržani su modeli i obrasci po vrstama i fazama postupka, službena mišljenja, stavovi RK, odgovori na najčešća pitanja. Uz mogućnost pravnih konsultacija u vezi sa nedoumicama i specificnim situacijama oko primene zakona.
2012

2012. ADVOKAT LIDER

Programski paket za kompletno poslovanje advokatske kancelarije . Elektronsko čuvanje i vođenje klijenata sa predmetima i spisima, sa opcijama za evidenciju i praćenje advokatskih honorara, rokova i termina. Singl i mrežna verzija.
2011

2011. Propis Soft v.5

Nova usluga – Savetnik za primenu propisa koji ima za cilj da olakša primenu propisa. Ovom verzijom programa je zaokružena celina Propis Soft – Pravni portal – Profi Sistem sajt i Propis Soft Mobile koja čini svojevrsnu spregu usluga koje čine jedinstveni servis korisnicima. Ovim započinje jedna nova era u razvoju softvera u Srbiji. Unapređenje programa za obračun kamata.
2010

2010. PROPIS SOFT - ONLINE

PROPIS SOFT – ONLINE bez ograničenja! Verzija programa koja omogućava neograničen broj pristupa elektronskoj bazi propisa, sudske prakse, službenih mišljenja, modela akata i obrazaca , kao i neograničenu količinu preuzetih podataka.
2010

2010. Profi Obračun Kamata v.4

Nova verzija programa za obračun kamata.
2010

2010. Pravni Portal

Internet portal namenjen međusobnoj komunikaciji ljudi iz oblasti prava sa redakcijom koja prati aktuelne teme, obrađuje ih iz našeg ugla, podstiče kolege na komunikaciju i uključuje posetioce portala i druge pravne stručnjake. Izlaze dva broja časopisa „Pravni portal“.
2009

2009. Propis Soft v.4

Naprednije rešenje evidencije klijenata koje može da komunicira sa prenosivim uređajima i mobilnim telefonom, moderniji razvojni alati, nova baza sa modernijim opcijama i internet ažuriranjem. Ova verzija našeg, sada već priznatog softverskog paketa, pored standardnih unapređenja na polju prava postaje podloga za online verziju koju u to vreme uveliko razvijamo.
2008

2008. Unapređena verzija Profi obračun potraživanja

Sistem za kompletno praćenje dužnika koji koriste veliki sistemi. Rađen je u saradnji sa Narodnom bankom Srbije i Udruženjem sudskih veštaka.
2007

2007. Profi Obračun Kamata v.3

Pored najnovijih softverskih rešenja koja čine program izuzetno brzim i jednostavnim za rad, prvi put se uvode nove vrste obračuna. Evidencija obračuna i dužnika postaju sastavni deo programa,
2006

2006. Propis Soft komplet v.3

Prvi sistem kompletne kadrovske evidencije zdravstvenih centara. HACCP sistem bezbednosti hrane. Davanje konsultantskih usluga u vezi sa uvođenjem ISO 9001:2000 standarda. Propis Soft komplet plus ver. 3 (tzv. Elektronska kancelarija) sa unapređenim rokovnikom i potpuno novom modulom za vođenje predmeta (veći broj funkcija koje se objedinjujue u jednom paketu). Povećava se redakcija i broj honorarnih saradnika iz određenih oblasti.
2005

2005. Profi Obračun Kamata v.2

Nova verzija programa unapređena na iskustvu korisnika i istinske interakcije korisnika i uređivačkog tima. Program za registraciju privrednih subjekata izlazi kao odgovor na novi Zakon o privrednim društvima u cilju da pomogne pravnim subjektima oko obavezne preregistracije. Druga verzija Advokatsko pravnog rokovnika na računaru čime je započet projekat Elektronska advokatska kancelarija.
2004

2004. Profi Obračun Kamata

U septembru 2004. godine izlazi prva verzija Programa za obračun kamata. Prvi ozbiljan program te vrste u Srbiji sa kompletnom bazom kamatnih stopa od 1994. godine.
2004

2004. Propis Soft v2

Unapređenja iz ugla pravnog urednika kao i jednostavniji proces instalacije i korišćenja. Posle ove verzije ukidamo obuku i instalaciju na terenu jer za tim više nije bilo potrebe.
2003

2003. Profi rokovnik

Rokovnik na računaru namenjen pre svega advokatima ali i svim pravnicima koji imaju potrebu da vode kvalitetnu evidenciju svojih slučajeva. Kvalitetno napravljena baza sa kartonima klijenata, njihovim slučajevima i svim podnescima, pretraga, podnesci, kao i klasičan deo sa rokovnikom. Izlazi kompletan softverski sistem namenjen Centrima za socijalni rad, a koji prihvata 34 grada u Srbiji.
2002

2002. Propis Soft v1

Prva verzija softvera za primenu propisa. Primenom svojih iskustava stečenim u radu sa velikim sistemima (Sartid A.D,) učinili smo program najbržim i najbezbednijim na tržištu. Brze pretrage, jednostavan rad sa tekstovima i kvalitetna baza propisa (za koju je bio zadužen naš tim pravnika) nailaze na odobravanje od strane korisnika i stvaraju nam čvrstu poziciju na tržištu.

Mi smo prvi uradili

Propis Soft: logo1. ONLINE verzija bez ograničenja Propis Soft, 2010. god. – verzija programa koja omogućava neograničen broj pristupa elektronskoj bazi propisa, sudske prakse, službenih mišljenja, modela akata i obrazaca, kao i neograničenu količinu preuzetih podataka.
Sadržajno upotpunjenje programa dovodi da pravna baza ode korak dalje i dobije epitet sistem za primenu propisa u praksi.


2. PROPISI ALARM, 2013. god. – Automatsko alarmiranje o svim novinama iz Vaše oblasti poslovanja. Propisi Alarm je opcija programa namenjena svima koji žele i imaju potrebu da posebno prate određene propise i budu blagovremeno obavešteni o njihovim izmenama i dopunama. Obaveštenja od najvećeg pravnog značaja stižu na početnu stranu programa, na e-mail i kao sms poruka. Dobijate obaveštenja o novim i izmenjenim propisima, službenim glasilima u kojima su objavljeni, aktuelnoj sudskoj praksi i modelima akata usklađenim sa izmenama zakonodavstva iz onih oblasti prava koje Vi najčešće primenjujete u svakodnevnom radu.

Ovo nije korisnička baza i puko izdvajanje propisa – već naredba programu da Vam prati sve novine vezano za određenu problematiku (propise), što program čini prvom i jedinom interaktivnom pravnom bazom – ne tražite propise i praksu – oni nalaze Vas!!!


Advokat Lider: logo3.ADVOKAT LIDER, 2012. god. – Programski paket za kompletno poslovanje advokatske kancelarije. Elektronsko čuvanje i vođenje klijenata sa predmetima i spisima, sa opcijama za evidenciju i praćenje advokatskih honorara, rokova i termina. Singl i mrežna verzija.

Svi podaci vezani za klijente i predmete ostaju isključivo na Vašem računaru i jedino Vama dostupni!


4. ČASOPIS ADVOKATSKA KANCELARIJA, 2014. god.- Prvi stručni časopis, specijalizovan za advokate i druge pravnike, ali i sve one koji žele da budu u toku sa pravnim aktuelnostima. Sadržaj časopisa čine: komentari i stručna izlaganja istaknutih stručnjaka iz različitih oblasti prava o aktuelnim temama, novim zakonima i spornim odlukama sudova, i najaktuelnija sudska praksa kao jedno od najznačajnijih sredstava za rad advokata (i svih onih koji primenjuju propise u praksi). Izlazi jednom mesečno u štampanom obliku.

Ne obrađujemo samo uopštenu tematiku – mi se bavimo prepoznavanjem i rešavanjem problema primene propisa u praksi!

 


5. KAMATE – Profi Obračun Kamata, 2004. god. – Najpouzdaniji i najkorisniji program za obračunavanje kamate na našem tržištu. Usklađenost sa aktuelnom zakonskom regulativom i preporučenim opcijama čini ga jednostavnim za korišćenje. Sadržajni obračuni sa kompletnim prikazom svih relevantnih podataka koji su korišćeni u toku obračuna priznati su u procesima sudskih veštačenja, kao i u radu javnih preduzeća, privrednih društava, advokaturi…
2018. god. – Zatezna kamata u praksi – pravo na kamatu, obračun, tok i odnos sa ugovornom kamatom – najsveobuhvatnije štampano izdanje u vezi sa kamatom ikada u Srbiji, kao priručnik uz program.

Konačno se pojavio program koji ne daje okvirne rezultate informativnog karaktera već sistem koji zadovoljava profesionalne potrebe svih, uključujući i potrebe sudskih veštaka u procesima veštačenja.


6. ADVOKATSKI ROKOVNIK, 2015. god. – Android aplikacija razvijena za specifične potrebe pravnika i advokata. Namenjena za poslove vođenja i zakazivanja ročišta, praćenje krajnjih rokova sa upozorenjima, zakazivanje Ii organizaciju sastanaka + info pravni servis!

U moru mnogih rokovnika, kalendara i sličnih aplikacija pojavila se ona koja ima specijalizovanu namenu!

 


7. PRAVNI PORTAL, 2010. god. – predstavlja besplatni internet servis koji prati sva aktuelna, pravno-stručna dešavanja u Republici Srbiji. Namenjen je komunikaciji i razmeni mišljenja, stavova i sugestija u vezi sa problemima koji proističu iz primene i tumačenja propisa i uređen tako da zadovolji potrebe za informisanošću o svim aktuelnostima na polju prava uz garanciju njihove tačnosti i ažurnosti. Iako besplatan, odlično pokazuje naše znanje i umeće da prepoznamo i rešimo konkretne probleme, a u mnogim situacijama i rešenje za konkretan problem čitaoca.

Naš tim stručnjaka

Redakcija je organizovana prema oblastima prava, tako da su članovi redakcije specijalizovani za različite oblasti prava, odnosno za svaku grana prava zadužen je poseban pravni tim koji sarađuje sa stručnjacima iz te konkretne oblasti prava.

Pravni Portal

Besplatni stručni portal namenjem svim pravnicima. Cilj servisa je komunikacija i i razmena mišljenja, stavova i sugestija u vezi sa problemima koji proističu iz primene i tumačenja propisa. Postoji od 2010. godine.

NAŠA SPECIJALIZOVANA REŠENJA IZ OBLASTI PRAVA

PREPORUKE

IMATE PITANJE?

Pišite nam

Pozovite nas

026 644 430

Kliknite na ikonicu iznad kako biste nas pozvali.

Pokrenite čet sa nama

Kliknite na ikonicu iznad kako biste pokrenuli čet prozor u donjem desnom uglu.

NEWSLETTER

Sve najvažnije novosti u vašem elektronskom sandučetu.